Teşekkür ederim kardeşim, artık senşn arabaya bir kaç test vakti geliyor, bu hafta içi kolları sıvayalım kısmet olursa. Yada @Tonyukuk07 u bekleyelim,
Teşekkür ederim kardeşim, paslı olana bir kaç yer var, oralar aklımda kaldı, birde oralara müdahale edecem boya fala işini halkedelim. Eksik kalmasın.
Teşekkür ederim İdris'cığım
Teşekkür ederim
Çayını, kahveni al otur tv karşısına, höpürdete höpürdete
Teşekkür ederim kardeşim, maksat hedefine hasıl olduysa ne mutlu.
Valla arabadan ziyade senin buraya gelmen önemli, istersen hacı murat al gel, gelde
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim, valla iyiki sardırdın, ben çok beğendim ürünü, kalite kokuyor, gönül rahatlığı ile kullanırım. Zarar verecekmiş falan hiç düşünmeden kullanılacak bir ürün, kokusu ve finişi harika. Temizlik kabiliyeti de oldukça iyi. Bu vesile ile teşekkür etmiş de olayım. Ürüne çok kanım kaynadı, kendi arabamda da kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Teşekkür ederim kardeşim, paslı olana bir kaç yer var, oralar aklımda kaldı, birde oralara müdahale edecem boya fala işini halkedelim. Eksik kalmasın.
Teşekkür ederim İdris'cığım
Teşekkür ederim
Çayını, kahveni al otur tv karşısına, höpürdete höpürdete
Teşekkür ederim kardeşim, maksat hedefine hasıl olduysa ne mutlu.
Valla arabadan ziyade senin buraya gelmen önemli, istersen hacı murat al gel, gelde
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim, valla iyiki sardırdın, ben çok beğendim ürünü, kalite kokuyor, gönül rahatlığı ile kullanırım. Zarar verecekmiş falan hiç düşünmeden kullanılacak bir ürün, kokusu ve finişi harika. Temizlik kabiliyeti de oldukça iyi. Bu vesile ile teşekkür etmiş de olayım. Ürüne çok kanım kaynadı, kendi arabamda da kullanmak için sabırsızlanıyorum.

değil corona aids hepatit b-c hepsini söker atar bu Temizlik