İnceleme Dancingboar Snow Foam Lance

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel günlerde kullanın ürün gayet yeterli köpük yapıyor gibi görünüyor.Makineniz kaç bardır acaba,köpüğün kalitesine sanırım katkısı oluyordur.Değerlendirme yaparken misal 80bar ile 130 bar arasında bi kıyaslama yapmak daha iyi fikir verebilir sanki
Teşekkür ederim. Makine 135 bar, Bosch Aquatak 135. 80 barlık makine pek bilmiyorum ama 100-110 barlık makine de kullanan arkadaşlarda iş görüyor diye biliyorum. Ama siz imkanınız varsa yüksek bar ürün alın…

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dancingboar + Adbl Yeti ile ön yıkama sonrası kolaylık olması için temaslı yıkamada da Dancingboar fl kullandım. 50 ml Adbl Yeti 50 ml de Adbl Shampoo 2 + 900 ml su ile yine güzel köpük yaptı. Tabi Yeti tek başına çok daha güzel köpürüyor. Bir dahakine sadece Shampoo ile de denemeyi düşünüyorum, ancak yoğun kıvamı yüzünden fazla köpürmeyebilir.

https://youtube.com/shorts/kSxmaJ-DziQ?si=u1qvN1xsscqME3f4

Son düzenleme:

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam mrb bende amazondan dancingboar aldım ve aynı satıcıdan kısa tetik aldım tetikte takılıyken sizde sallanıyormu foam 4/1 aparatıda içinde sıkı değil gibi tam çözemedim içinden metal köpük aparatıyla vida yedek mi söküp bizim mı kurmamız gerekiyor

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam mrb bende amazondan dancingboar aldım ve aynı satıcıdan kısa tetik aldım tetikte takılıyken sizde sallanıyormu foam 4/1 aparatıda içinde sıkı değil gibi tam çözemedim içinden metal köpük aparatıyla vida yedek mi söküp bizim mı kurmamız gerekiyor
Merhaba, hayırlı olsun ürününüz. Evet sallanıyor, o normal. İçinden çıkan metal köpük aparatı ve vida yedek.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Dancingboar Snow Foam Lance (Kar Köpüğü Yapıcı)

Detaylı temizlikte ciddi pratiklik ve zaman tasarrufu avantajı sağlayan en önemli ürünlerden biri şüphesiz snow foam lance yani dilimize göre “kar köpüğü yapıcılar”dır. Araçların boyasının zarar görmemesi için uygulanan temassız ön yıkama aşamasında kısaca foam lance dediğimiz bu ürünleri kullanırız. Basınçlı yıkama makineleri ile çalışan bu ürünlerin köpük battaniyesi gibi ya da daha meşhur tabirle traş köpüğü kıvamında yoğun köpük yapması biz detaycıları çok mutlu eder. İşte son zamanların f/p foam lance’si diyebileceğimiz ürün Dancinboar markasıyla satılan ve forumumuzda epey tavsiye edilen bu ürün:

https://www.amazon.com.tr/DANCINGBOAR-Geliştirilmiş-Tabancası-Bağlantılı-Ayarlanabilir/dp/B0BGXTD5FB/ref=sr_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.8zLhtjY4ZR_6XArd2IAPiLamRhJP2l0aTVPPmlMrd-p4Kwr_mKVk2vGAIS8FQWvu.Nvg33KCpaCxKenTBbUcv4MoWKtEIcFpSpj38XHcRMO8&dib_tag=se&qid=1713613238&refinements=p_4:DANCINGBOAR&s=garden&sr=1-2

Ürün güzel bir kutuda 12 günde sağlam bir şekilde elime ulaştı. Kutudan ürünün yanında birer adet yedek nozül ve köpük yapıcı metal da çıkıyor. Bu güzel bir şey:

Benim gibi kısa tetikle kullanacaklar ya da elinde 1/4 hızlı bağlantı eki olanlar direk yukarıdaki linkteki ürünü, Karcher basınçlı yıkama makinesine sahip olup elinde 1/4 hızlı bağlantı aparatı olmayanlar da çok ufak bir farkla (30 tl) Karcher bağlantı aparatıyla birlikte satılan versiyonunu tercih edebilirler.

Evet ben de ürün elime ulaşır ulaşmaz denemek istedim ve sizler için kısa bir video çektim. (İlk defa kullandığım için biraz acemice oldu, kusura bakmayın. Ancak yine de yeterli bir fikir vereceği kanaatindeyim.)

Snow Foam şampuanı olarak bu denememde Adbl markasının aktif bileşenli Yeti ürününü 1/10 oranında (yani videoda görebileceğiniz üzere 900 ml suya 100 ml Yeti şeklinde) seyrelterek kullandım. Ürünün kokusu hoşuma gitti. Temizleyiciliği de yaz kirleri, tozlanmaları için yeterli. Ancak kışın oluşacak trafik filmini tek başına sökecek kabiliyette değil.

Dancingboar foam lanceye dönecek olursak köpük yapma performansı benim çok hoşuma gitti. Elbette gönül Mjjc almak ister ama gördüğüm kadarıyla Dancinboar’dan 3 misli pahalı. Kısaca devir tasarruf devri diyerek bu ürünü tercih ettim ve pişman olmadım. Zaten forumda aynı ürünü satın alan epey arkadaş var, onlar da olumlu ya da olumsuz yorumlarını belirteceklerdir diye tahmin ediyorum. Ayrıca hızlı bağlantı sayesinde kısa tetikle birlikte kullanmak çok pratik ve zevkli.

Videonun sonunda kamu spotu niteliğinde tüm foam lancelerde uygulanması gereken duru suyla temizlik aşamasını eklemeyi de ihmal etmedim :)

Çok uzattığımın farkındayım, çünkü video kısa :terlisırıtan: Herkese sağlıklı, sıhhatli, huzurlu ve detaylı günler diliyorum…

Ürünü farklı şampuan çeşitleri ile de test etmeniz mümkün mü acaba? Newmix ve flowey ev13 performansını çok merak ediyorum.

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünü farklı şampuan çeşitleri ile de test etmeniz mümkün mü acaba? Newmix ve flowey ev13 performansını çok merak ediyorum.
Bahsettiğiniz şampuanlar stoğumda yok hocam. Ama ön yıkama köpüğü olarak K2 Active Foam, kova şampuanlarından da Sams Detail Shampoo ve Adbl Shampoo 2 kullandım, ikisinde de köpük performansı iyiydi.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bahsettiğiniz şampuanlar stoğumda yok hocam. Ama ön yıkama köpüğü olarak K2 Active Foam, kova şampuanlarından da Sams Detail Shampoo ve Adbl Shampoo 2 kullandım, ikisinde de köpük performansı iyiydi.
Anlıyorum. Foruma kayıt olmadan önce videonuza rastlamıştım sadece yeti ile elde ettiğiniz köpük çok daha kaliteliydi. Videoya tekrardan bulamadım. Bear force kullanıyorum elimden çıkartıp bunu alıcam bakalım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ev13 ünde newmixinde çok güzel köpük performansı vardır. Ben geçen k2 pro bela ve tac system mwr ile denedim ikisindede çok güzel performans aldım. Adbl yetinin kıvamı bence hepsinden iyidir. Normal el pompasında bile attığı köpük farklı oluyor.
Videodaki abinin diğer videolarını incelerseniz orada dancing boar ile farklı şampuanları deniyor.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Ev13 ünde newmixinde çok güzel köpük performansı vardır. Ben geçen k2 pro bela ve tac system mwr ile denedim ikisindede çok güzel performans aldım. Adbl yetinin kıvamı bence hepsinden iyidir. Normal el pompasında bile attığı köpük farklı oluyor.
Videodaki abinin diğer videolarını incelerseniz orada dancing boar ile farklı şampuanları deniyor.
Bende aynı fikirdeyim. Bu videoda newmix ile deniyor zaten çok az bi nevmix katıp yarım litre su ile çok güzel bi kıvam elde ediyor gerçekten. Adbl yeti ye nerden ulaşabilirim trendyolda favorimdi fakat tükenmiş.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bende aynı fikirdeyim. Bu videoda newmix ile deniyor zaten çok az bi nevmix katıp yarım litre su ile çok güzel bi kıvam elde ediyor gerçekten. Adbl yeti ye nerden ulaşabilirim trendyolda favorimdi fakat tükenmiş.
Trendyolda tek satıcı kendisiydi distribütör olarak gümrükte olduğunu söylediler bakalım en kısa sürede stoga girer umarım

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Satıcı bütün ürünleri stoktan kaldırdı kendisi mart sonundan beri stok yenileneceğini söylüyor şimdide haziran ortası dediler beklemedeyiz birtek trendyolda satılıyordu atlasyada adlı magazada

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Satıcı bütün ürünleri stoktan kaldırdı kendisi mart sonundan beri stok yenileneceğini söylüyor şimdide haziran ortası dediler beklemedeyiz birtek trendyolda satılıyordu atlasyada adlı magazada
Beklicez o zaman daha fazla bekletmezler umarım. Fiyatlar her geçen gün artıyor zaten. Onların renkleri var birde farkediyor mu yoksa sadece koku mu

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Beklicez o zaman daha fazla bekletmezler umarım. Fiyatlar her geçen gün artıyor zaten. Onların renkleri var birde farkediyor mu yoksa sadece koku mu
Mart ayından Haziran ayına kadar ertelediler ve kesin bir tarih yok. Bende o satıcı takipteyim adbl hybrid glass bekliyorum hala bekliyorum:) ama şu piyasada alternatif ürün varsa onu alın. Almadığınız ürün zamlanıyor alacağınız ürün gelmiyor. Newmix aldım 5 kg 320 küsür tl gibi rakama geliyor.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Mart ayından Haziran ayına kadar ertelediler ve kesin bir tarih yok. Bende o satıcı takipteyim adbl hybrid glass bekliyorum hala bekliyorum:) ama şu piyasada alternatif ürün varsa onu alın. Almadığınız ürün zamlanıyor alacağınız ürün gelmiyor. Newmix aldım 5 kg 320 küsür tl gibi rakama geliyor.
Newmix hakikaten uygun fiyatlı ürünler satıyor. Kalite tartışılır ama üzmez şahsi fikrim. Snow foam şampuanını kullanıyorum kir çıkarması gayet güzel.

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu defa Dancingboar'ı Sam's Detailing Shampoo ile denedim. Gayet iyi köpük yaptı.

Sam's Detailing Shampoo'ya gelince bana göre temizleyiciliği orta seviyede. Kayganlığı ve foam lancede köpürmesi de görüldüğü üzere güzel, ancak konsantre oranı ve fiyatından dolayı bir daha almayı düşünmediğim bir ürün.

https://youtube.com/shorts/gJ-tKym6v2I?feature=share

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu defa Dancingboar'ı Sam's Detailing Shampoo ile denedim. Gayet iyi köpük yaptı.

Sam's Detailing Shampoo'ya gelince bana göre temizleyiciliği orta seviyede. Kayganlığı ve foam lancede köpürmesi de görüldüğü üzere güzel, ancak konsantre oranı ve fiyatından dolayı bir daha almayı düşünmediğim bir ürün.

https://youtube.com/shorts/gJ-tKym6v2I?feature=share
Foam lance fiyatına göre gerçekten çok başarılı. Kova şampuanı fl de cok güzel köpük atmış sulandırma oranını ne kadar yaptın abi

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Arkadaşlar Dancingboar üzerinde gelen nozul 1.25 midir yoksa yedek olan mı 1.25 ?
Bosch aquatak 160 ile bugün deneme yaparken kesik kesik çalışıp makine durdu çalışmadı böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

Son düzenleme: