Detail Sıcak Fırsatlar

Duman123

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #3,961
Merhabalar, bulunduğum bölgede sular kireçli arabayı hızlı kurulamaz isem kireç izleri kalıyor bunun için kireç çözücü oto şampuanlar var Fraber,carpro gibi kovayla yıkadığımda kireç izlerinden kurtulurmuyum ve araçta seramik var

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
merhabalar,
Little trees kokularını denediğinizi yazmışsınız, bu çeşidinden memnun kaldınız mı acaba? Uygunken açıkçası tatlılığı çok bayar diye almakta tereddüt etmiştim :(
Vanilla pride bana en çok hitap eden kokusu hocam. İlk 3-4 gün yoğun oluyor sonra düzeliyor koku yoğunluğu poşetinden direk çıkarıyorum ben onla da alakalı biraz. Havalar ısınıyor ama güneş alıyorsa araç koku kuruyor aklınızda olsun boşa gidebilir

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Arkadaşlar davlumbaz temizliği için bu lavabo fırçasını şiddetle öneriyorum 80tl gibi bir fiyatı var eğimli olduğu için davlumbaz arasına her yere rahatlıkla giriyor ve fırçası yumuşak değil ama tel gibi aşırı sertte değil bu iş için çok uygun diye düşünüyorum. Davlumbaz fırçası adıyla satılan ürünlere boşu boşuma 300-400tl vermeyin bence. :)
https://ty.gl/evub5vkdek

.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar davlumbaz temizliği için bu lavabo fırçasını şiddetle öneriyorum 80tl gibi bir fiyatı var eğimli olduğu için davlumbaz arasına her yere rahatlıkla giriyor ve fırçası yumuşak değil ama tel gibi aşırı sertte değil bu iş için çok uygun diye düşünüyorum. Davlumbaz fırçası adıyla satılan ürünlere boşu boşuma 300-400tl vermeyin bence. :)
https://ty.gl/evub5vkdek

.
Düşük bütçeli olarak metal tuvalet fırçasıda kullanılabilir.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bir taneyi 510'dan almıştım, duramadım şimdi 483'den bir tane daha aldım. İleride özleriz bu fiyatları. Sağolun hocam.
şuanki 1000 küsür lira rakamı inanılır gibi değil, resmen x2 yapmış. Ben ileride özleriz derken açıkçası 1-2 yıl sonrasını düşünmüştüm, 3 ayı değil :) varı yoğu endurancea koymak lazımmış :D