vallahi hocam bugün gördüm şans eseri amcam gösterdi hatta petek temizleyici falan diye uzun ince olunca pek üstünde durmamıştım ama şansa eve geldim Bi baktım aynı fırçayı siz paylaşmışsınız ama kalitesi nasıldır falan incelemedim açıkçası
ben sanal kart ile alışveriş yapmama rağmen hem onay kodu hem de alışverişten sonra şu kadar miktar alışveriş oldu diye mesaj geliyor. banka ile alakalı bu durum. benim garanti.
ben sanal kart ile alışveriş yapmama rağmen hem onay kodu hem de alışverişten sonra şu kadar miktar alışveriş oldu diye mesaj geliyor. banka ile alakalı bu durum. benim garanti.
O değil de ucuza aldım diye sevinirken hanımın "ben elit üyeyim 1 tl'lik bile alışveriş yapsam kargo bana ücretsiz" demesi ve kargoya ödediğim 9 küsür TL
Neden aldım onu da bilmiyorum zaten vardı fırçam Hakkını yediğim arkadaşlarım hakkını helal etsin lütfen, gerçekten çok ihtiyacı olan varsa aynı fiyattan veririm
Arkadaşlar. Bu tchibo fırça ikiye çok ayrılmış. Tam yuvarlak değil. Bilmem anlatabildim mi ? Yani toplam 360 derece olması gerekmezmi ? Yoksa normal mi bu ??
Arkadaşlar. Bu tchibo fırça ikiye çok ayrılmış. Tam yuvarlak değil. Bilmem anlatabildim mi ? Yani toplam 360 derece olması gerekmezmi ? Yoksa normal mi bu ??
Tam olarak ne dediğinizi anlamadım. Fakat düzleştiyse eğer sıkışık kaldığından olabilir. Sıkışık ortamdan çıkardığınızda kıllarda düzelme olacaktır. Normalde 360 derece.