Detail Sıcak Fırsatlar

OY53

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
lastik parlatıcılar güzel indirimlere girmiş sizce hangisi alınır ?
meguiars endurance 473ML - 314TL
turtle wax wet n black Lastik Parlatıcı Jel 300 Ml - 142TL
sarp 200 ML - 85TL
Üçünü de kullandım , araların da çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.Size uyanı alabilirsiniz

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Zamanında ağzım yandığı için ben o cevaplara çok itimat etmiyorum, kullanıp test edilebilen bir ürün, kullanınca da iade olmuyor.. bu ürünü tek başına alırsanız kargo limitine takılıyor, 75 tl üzeri kargo bedava denilmiş, sadece havluyu almak isterseniz de kargoyla 84,89TL ye geliyor..

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
ürün hakkında hiç bilgim yok. araştırayım. 1 ocaktan sonra bu fiyatları mumla ararız yine:(
Açıkçası pek araştırılacak bir yanı yok, geçen sene indirimsiz halini 1250 'den veriyorlardı., evin klimalarını temizlemek için aynısını (indirim vardı) 850 tl.ye almıştım., şuan bu rakam çok iyiymiş., alındı alındı gerçi sepete ekleyince (indirimin bitmesine 1 saat) yazıyor ;

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
Açıkçası pek araştırılacak bir yanı yok, geçen sene indirimsiz halini 1250 'den veriyorlardı., evin klimalarını temizlemek için aynısını (indirim vardı) 850 tl.ye almıştım., şuan bu rakam çok iyiymiş., alındı alındı gerçi sepete ekleyince (indirimin bitmesine 1 saat) yazıyor ;

An itibariyle sipariş verdim. Teşekkürler. Detaylı konusu var mı bakayım foruma. Köpük aparatı ayrıca alacağım. Birkaç farklı ürün var galiba. En iyi köpürten hangisi tam anlayamadım ama mjj gibi birşey yazıyordu sanki. Satıcıyı Hepsiburada yaparsanız 1231 yl oluyor.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
An itibariyle sipariş verdim. Teşekkürler. Detaylı konusu var mı bakayım foruma. Köpük aparatı ayrıca alacağım. Birkaç farklı ürün var galiba. En iyi köpürten hangisi tam anlayamadım ama mjj gibi birşey yazıyordu sanki. Satıcıyı Hepsiburada yaparsanız 1231 yl oluyor.
Hayırlı olsun., köpük için MJJC foam lance başarılı bir üründür.,

MJJC 'nin S, Pro ve Classic olmak üzere 3 farklı modeli var., S ve Pro modelinin köpük anlamında daha iyi köpük yapar, Aliexpress üzerinden alacaksanız para birimini $ seçin, para birimi olarak TL seçerseniz fazla ödersiniz, bir de aliexpress 'te yeni üyeliğe 3$ indirim kuponu veriyor sanırım.,

Cannon S 39.0US $ |MJJC yüksek kalite ile köpük tabancası Karcher K2 K7, köpük püskürtücü tüm Karcher K serisi basınçlı yıkama Karcher|mjjc karcher|mjjc snow foam lancemjjc foam lance - AliExpress

Cannon Pro 59.0US $ |MJJC marka köpük aparatı için karcher K serisi ile yüksek kalite otomobil aksesuar|lance|lance foamlance karcher - AliExpress

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun., köpük için MJJC foam lance başarılı bir üründür.,

MJJC 'nin S, Pro ve Classic olmak üzere 3 farklı modeli var., S ve Pro modelinin köpük anlamında daha iyi köpük yapar, Aliexpress üzerinden alacaksanız para birimini $ seçin, para birimi olarak TL seçerseniz fazla ödersiniz, bir de aliexpress 'te yeni üyeliğe 3$ indirim kuponu veriyor sanırım.,

Cannon S 39.0US $ |MJJC yüksek kalite ile köpük tabancası Karcher K2 K7, köpük püskürtücü tüm Karcher K serisi basınçlı yıkama Karcher|mjjc karcher|mjjc snow foam lancemjjc foam lance - AliExpress

Cannon Pro 59.0US $ |MJJC marka köpük aparatı için karcher K serisi ile yüksek kalite otomobil aksesuar|lance|lance foamlance karcher - AliExpress
@Sadri hocam, ek olarak Amazonda ücretsiz kargo ve fiyatın içinde gümrük vergi dahildir. Siz gümrük vergisi ödemesi yapmıyorsun amazon tarafından hallediyor. aliexpresste ek ücretli kargo ve gümrük vergisi ödemen gerekiyor buda daha fazla ücret ödüyorsun. Bana amazonun içinde çin satıcısı olduğu için çinden 10 güne geldi.
Aynı satıcıdan kısa tetik tabancasına sipariş vermiştim. Bugün elime gelecek.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084WY1YP9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
yıkama makinesiyle aynı fiyat neredeyse köpük aparatı . can sıkıcı. siparişimi iptal ediyorum. yakıt istasyonunda yıkamaya devam.