Detail Sıcak Fırsatlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam selamlar.5 farklı adbl ürününü satın aldım bugün teslim edildi 08.2022 09.2022 üretimli gelen ürünler değerlendirmek isterseniz haberiniz olsun sizin ve arkadaşların.Herhangibir sorun yok ürünlerde.

Aldığım Ürünler ;

Ben de aldim birseyler SKT lerde sorun yok fiyatlar uygun alinabilir :) ben daha cok pasta grubunu tercih ettim

Blow

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Markanın kil süngeri hakkında fikri olan varmı? Kil hamurlarında yumusak olanlar tavsiye ediliyor çizik oluşrmaması için bunda durum nasıl olur acaba

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Bende adbl jant temizleyici ve wax uygulayici ped aldim. Yaninda hediye gonderdikleri koku oldukca guzeldi ayrica siparis gecerim hatta..
Polonya mali k2 muadili sprey basligida guzel ihtiyaca gore siparis veririm bu fiyatlarda

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende adbl jant temizleyici ve wax uygulayici ped aldim. Yaninda hediye gonderdikleri koku oldukca guzeldi ayrica siparis gecerim hatta..
Polonya mali k2 muadili sprey basligida guzel ihtiyaca gore siparis veririm bu fiyatlarda
Saticinin elindeki ürünler bitince tekrar getirdiginde 2 kati fiyatlarla karsilasma durumu var o yüzden lazimken alinmali :)

Evet Basliklar cok iyi begendim.hocam bende

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Saticinin elindeki ürünler bitince tekrar getirdiginde 2 kati fiyatlarla karsilasma durumu var o yüzden lazimken alinmali :)

Evet Basliklar cok iyi begendim.hocam bende
Sefa hocam
ADBLSynhetic Spray Wax ürün toz çekmesi yapıyormu. Youtubede baktımda güzel derinlik katıyordu boyaya.
Birde valet pronun 5 lt lik mikrofiber deterjanını almak istiyorum. Varmı güvenilir satıcı. Malum bu ürünlerinde sahtesinin artacağını düşünüyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam
ADBLSynhetic Spray Wax ürün toz çekmesi yapıyormu. Youtubede baktımda güzel derinlik katıyordu boyaya.
Birde valet pronun 5 lt lik mikrofiber deterjanını almak istiyorum. Varmı güvenilir satıcı. Malum bu ürünlerinde sahtesinin artacağını düşünüyorum.
Hocam bu urunu ben 2 sene oncesinde denedim gayet guzel.derinlik veriyordu ancak toz olayini tam test etmedim hatirlamiyorum yani simdi yeniden aldim uyguladigimda paylasim yaparim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sefa hocam selamlar.5 farklı adbl ürününü satın aldım bugün teslim edildi 08.2022 09.2022 üretimli gelen ürünler değerlendirmek isterseniz haberiniz olsun sizin ve arkadaşların.Herhangibir sorun yok ürünlerde.

Aldığım Ürünler ;

Anaaa yeniden stoklara girmişler, yuppiii :)

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba, instagramdan beni takip edenlerde bilir polonyadayım, ADBL markası pandeminin başında avrupada estirdi. lakin şu aralar fiyatları çok yukarda ve ciddi güç kaybediyor fiyatlandırma konusunda. avrupadan bile ucuza ürün satması çok ilgimi çekti distübitör stok bitirme satışı yapıyor olabilir. marka bayileşme konusundada sorunlar yaşadı . marka güzeldir iyidir bu fiyatlara kaçırmayın hatta bulursanızda parfüm şişesindeki araç kokularını kaçırmayın

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, instagramdan beni takip edenlerde bilir polonyadayım, ADBL markası pandeminin başında avrupada estirdi. lakin şu aralar fiyatları çok yukarda ve ciddi güç kaybediyor fiyatlandırma konusunda. avrupadan bile ucuza ürün satması çok ilgimi çekti distübitör stok bitirme satışı yapıyor olabilir. marka bayileşme konusundada sorunlar yaşadı . marka güzeldir iyidir bu fiyatlara kaçırmayın hatta bulursanızda parfüm şişesindeki araç kokularını kaçırmayın
Parfüm şişesindeki araç kokularından hangisini önerirsiniz, birkaç çeşit var firmanın trendyol mağazasında

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ADBL synthetic wax satın almıştım trendyol üzerinden quick wax gönderilmiş diğer üründe sorun olduğu için ☺️ @Sefa46 hocam daha önce deneyimlediniz mi acaba ?

Bende trendyol üzerinden synthetic wax siparişi verdim denerim diye. Bugünde kargo dağıtıma çıkmış, umarım banada farklı göndermezler.
edit: Kargom geldi bana doğru ürün gelmiş, ancak şimdi baktım stoklarında synthetic wax kalmamış. Muhtemelen stok bitirmek için uygun fiyattan sattılar ellerindekileri

Son düzenleme:

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Benim de ADBL ürünlerim geldi. Interior cleaner plastic, böcek & kuspiliği temizleyici, ceramic QD ve senthetic wax aldım. Ceramic QD ve senthetic wax ayrı olarak bu hafta ortasında sipariş etmiştim, bugün gelmişler ürün Quick Wax ile değiştirilmemiş senthetic olarak gelmiş.

Interior cleaner plastic'den memnun kaldım, kokusu güzeldi ve güzel temizledi plastikleri. Umarım diğer ürünlerden de memnun kalırız,