Detail Sıcak Fırsatlar

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam bu ürünü kullanmadim malesef.
Bugün deneyimledim. Hidrofobisi güzel geldi ayrıca belirgin bi derinlikte katıyor yüzeye. Uygularken bir panele sanırım fazla sıktım bi kaç kere silip üzerinden geçmem gerekti. Onun haricinde uygulama sarfıyatı az sık sil şeklinde uyguladım. Bakalım dayanımı ne kadar olacak. F/p bakıldığında 160₺ ödeyip 1 litre ürün almış oldum her yıkamada uygulasam 1 seneden fazla gider o yüzden sorun etmedim farklı ürün gelmesini :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
4-5 ADET çeşit var ama koku olayı biraz göreceli konu koklamadanda bilemiyosun ki hoşuna gider gitmez sizin tavsiyeniz nedir kokularda :)
FAME, HAYS Versiyonu özellikle bu ikisini tekrar sipariş geçtim.Posh versiyonunuda aldım onuda begendim.Fame şekerli yazlık bir koku ,Hays erkeksi,posh premium havasında.Ama şunu söyliyeyim kokular gerçekten kalıcı ve çok kaliteli.Normalde araç kokusu pek sevmem kalıcı olmuyorlar genelde asma kokular hariç ama bunlar bildiğin edp parfüm.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
FAME, HAYS Versiyonu özellikle bu ikisini tekrar sipariş geçtim.Posh versiyonunuda aldım onuda begendim.Fame şekerli yazlık bir koku ,Hays erkeksi,posh premium havasında.Ama şunu söyliyeyim kokular gerçekten kalıcı ve çok kaliteli.Normalde araç kokusu pek sevmem kalıcı olmuyorlar genelde asma kokular hariç ama bunlar bildiğin edp parfüm.
Hocam hays versiyonu trendyolda stokda yok. Siz nereden sipariş verdiniz

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam hediye olarak gönderdikleri şu koku yastığının üzerinde bir koku var çok hoşuma gitti. Poşetin üzerinde ufaktan bir ıslaklık vardı, acaba üstten mi sıktılar bir fıs diye düşündüm :) Hangi koku olduğunu tespit etsem kesin alacağım, çok güzel.

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün deneyimledim. Hidrofobisi güzel geldi ayrıca belirgin bi derinlikte katıyor yüzeye. Uygularken bir panele sanırım fazla sıktım bi kaç kere silip üzerinden geçmem gerekti. Onun haricinde uygulama sarfıyatı az sık sil şeklinde uyguladım. Bakalım dayanımı ne kadar olacak. F/p bakıldığında 160₺ ödeyip 1 litre ürün almış oldum her yıkamada uygulasam 1 seneden fazla gider o yüzden sorun etmedim farklı ürün gelmesini :)
Mesajımı editlemek istedim. Bugün benzinlik köpüğüyle yaptığım yıkamada hidrofobisi ilk uyguladığım gibiydi. Epey memnun kaldım malesef stok bitmiş. Kalsaydı eğer 2 şişe daha sipariş edecektim

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam hediye olarak gönderdikleri şu koku yastığının üzerinde bir koku var çok hoşuma gitti. Poşetin üzerinde ufaktan bir ıslaklık vardı, acaba üstten mi sıktılar bir fıs diye düşündüm :) Hangi koku olduğunu tespit etsem kesin alacağım, çok güzel.

Mesajı yeni farkettim hocam.Genelde adbl black mist sıkıyor askı hediye kokulara satıcıya bir mesaj atın isterseniz. Eğer bahsettiğim kokuysa kalıcı değiller 200 ml olanlar bilginiz olsun.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mesajı yeni farkettim hocam.Genelde adbl black mist sıkıyor askı hediye kokulara satıcıya bir mesaj atın isterseniz. Eğer bahsettiğim kokuysa kalıcı değiller 200 ml olanlar bilginiz olsun.
Teşekkürler dönüş için hocam. Mesaj attım ama dönüş yapamadı satıcı. 2. bir sipariş verdim onda gelen koku farklı. İlk gelen çok daha güzeldi. Herhalde rastgele sıkıyorlar kokuyu. İmkanım olursa bu cam şişede olanlardan bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler dönüş için hocam. Mesaj attım ama dönüş yapamadı satıcı. 2. bir sipariş verdim onda gelen koku farklı. İlk gelen çok daha güzeldi. Herhalde rastgele sıkıyorlar kokuyu. İmkanım olursa bu cam şişede olanlardan bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum.
Rica ederim.Doğrudur o zaman öğrenmek zorlaşır haliyle.Cam şişedekilerden 6 adet aldım tavsiye ederim hepsi istisnasız güzel kokuyorlar.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
ADBL syntecthic waxı ilk defa bugün kullanma şansım oldu. Silmesi çok kolay ve iz bırakmıyor, yaban mersini kokusu oldukça güzel.

uygulama sonrasında yüzeye oldukça iyi bir parlaklık ve derinlik kattı. 1 gün dışarıda kullanmama rağmen toz çekmedi. Normalde bazı deneyimleyidiğim kötü waxlar aynı saatte toz içinde bırakabiliyordu, bu wax da herhangi bir toz çekme görmedim. Aracım kapalı otoparkta ve hafta içleri kullanılmıyor, çok fazla toz çekmeyecektir tahminimce.

boncuklanmayı henüz deneyimleyemedim

HANGOVERg20

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
selamlar hocam
henüz aracım 2000kmde 2023 model g20. aldığımdan beri kendim yıkıyorum.
toz toprağa çok girmiyorum sizce cam temizleyiciye gerek var mı?
birde bu cam temizleyici hem içden hemde dışdan mı sıkılıyor?
son olarak eğer gerek var diyorsanız attığınız linkde üç çeşit cam temizleyici var hangisini almalı?
teşekkür ederim şimdiden :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar birde Atlasyada yani ADBL Saticisi Trendyol.üzerinden aldiginiz ürünlere ve kullandiginiz ürünlere olumlu yada olumsuz yorum yapmanizi rica etti Bir sonraki Sevkiyat icin nelerin iyi nelerin kullanissiz oldugunu bilmek maksadiyla ben kendi kullandiklarima yorumumu yazdim zorunlu degildir dedigim gibi sadece rica.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar birde Atlasyada yani ADBL Saticisi Trendyol.üzerinden aldiginiz ürünlere ve kullandiginiz ürünlere olumlu yada olumsuz yorum yapmanizi rica etti Bir sonraki Sevkiyat icin nelerin iyi nelerin kullanissiz oldugunu bilmek maksadiyla ben kendi kullandiklarima yorumumu yazdim zorunlu degildir dedigim gibi sadece rica.
Videolu yorum yaparım ben :D