Detail Sıcak Fırsatlar

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Öne çıkan konu #3,941
konusunu açmıştım fakat sanırım aktiflik bu konu altında..

4x Premium Carbontuch für Glasflächen
Premium 5+1 Detailling Pinselset
ALL IN ONE Innenraumreiniger & Innenraumtücher

ortalama 15 euro olan ürünler 300 tl gibi bir fiyat ile satılıyor..
2 nisanda siparişi vermiştim.ben kurulama bezi vb de almıştım ancak amazonda stok kalmamış.
2x Premium Mikrofaser-Trockentuch bu çok kaliteli fakat stok yok..

detay fırça seti aşırı kaliteli bu arada.

amazon satıcısı olan firmanın linki

Amazon.com.tr
vergi ve kargo ücreti derken 650 tl ye geliyor

Sugosu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Son düzenleme:

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Hocam ben son bir kaç yıkama da 2 araçta da kullandım, temizliği güzel, korumaya dokunmuyor, hem kova hem de foam Lance ya da pompalarda da kullanılabiliyor. Ayrıca kireç temizleme özelliği de var. Fiyat olarak da uygun.. Tavsiye ederim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hocam ben son bir kaç yıkama da 2 araçta da kullandım, temizliği güzel, korumaya dokunmuyor, hem kova hem de foam Lance ya da pompalarda da kullanılabiliyor. Ayrıca kireç temizleme özelliği de var. Fiyat olarak da uygun.. Tavsiye ederim

Hemen sipariş geçeyim:)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Maalesef ürünü bana satmıyor. Mağazadan gel al kısmından alınıyor. O da burada ki mağazayı kapsamıyor. Kısmet değilmiş.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Maalesef ürünü bana satmıyor. Mağazadan gel al kısmından alınıyor. O da burada ki mağazayı kapsamıyor. Kısmet değilmiş.
Hocam demek stok durumu sınırlıydı ya da fiyat uygun diye fazla satmış, bende sipariş vermiştim, 209 liraya kargo da dahil.. Şuan Kocaeli ve Konya mağazalarında stok kalmış.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aldim bundan ,iki seferdir kullanıyorum. Hatta aracın köpüklü halinin fotoğrafınıda yüklemiştim. En az köpüklü uç ile atım halinin fotoğrafıdır.
Bende de var hocam, bir yıldır kullanıyorum memnunum. Piyasada pek stoğu kalmayınca ve karşıma çıkınca paylaşmak istedim. Benzer özelliklerde bazı ürünler 1000₺ civarı çünkü. Bu ürün için 600 liralar (hatta kuponla 500 liralar) artık çok uygun geliyor kulağa :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bende de var hocam, bir yıldır kullanıyorum memnunum. Piyasada pek stoğu kalmayınca ve karşıma çıkınca paylaşmak istedim. Benzer özelliklerde bazı ürünler 1000₺ civarı çünkü. Bu ürün için 600 liralar (hatta kuponla 500 liralar) artık çok uygun geliyor kulağa :)
Kesinlikle. Baya iyi bir ürün, bejim gibi ilaç pompası ile başlayan birine şimdilik lüx oldu. :). Eğer kollar kuvvetli değil ise baya yorucu. Bjr yandan basınç uygulayıp bir yandan köpük atmaya çalışıyorum. Fakat şimdilik bu durum beni rahatsız etmiyor. Detay olayını fazlası ile yaşamış oluyorum. Sanırım bir iki seneye kalmaz modifiye ederim diye düşünüyorum. Kol kası da bir yere kadar :) . Baya güzel köpük atıyor.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kesinlikle. Baya iyi bir ürün, bejim gibi ilaç pompası ile başlayan birine şimdilik lüx oldu. :). Eğer kollar kuvvetli değil ise baya yorucu. Bjr yandan basınç uygulayıp bir yandan köpük atmaya çalışıyorum. Fakat şimdilik bu durum beni rahatsız etmiyor. Detay olayını fazlası ile yaşamış oluyorum. Sanırım bir iki seneye kalmaz modifiye ederim diye düşünüyorum. Kol kası da bir yere kadar :) . Baya güzel köpük atıyor.
Manuel çok yorduğu ve zaman sorunum olduğu için ben modifiye ettim ve Einhell Pressito ile çok amaçlı kullanıyorum. Hatta bir ara kimyasal ilaçlamada bile kullandım, kullanım sonrası gerekli temizliği vs yaptım, herhangi bir sorun olmadı çok şükür.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Manuel çok yorduğu ve zaman sorunum olduğu için ben modifiye ettim ve Einhell Pressito ile çok amaçlı kullanıyorum. Hatta bir ara kimyasal ilaçlamada bile kullandım, kullanım sonrası gerekli temizliği vs yaptım, herhangi bir sorun olmadı çok şükür.
YouTube dan da takipteyim:) .