Detail Sıcak Fırsatlar

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #4,041

Dostlar bu ürün Seramik Destekleyici veya güclendirici degildir.

Kullanimi Dry&Shine gibi de degildir.Yani İslak Yüzeye uygulayip arkasindan tazyikli su tutmuyoruz.

İslak yüzeye uygulayip Wax Silme Bezi ile siliyorsunuz.Ben Kuru bir sekildede uyguladim sonuç güzeldi.Ama Siz kuru sekilde uyguladiginiz da silmeye dikkat edin gölgelenme yapabilir veya yapmayabilir bu husus onemli

Fiyat 290₺ ken alınır.Onun Haricinde Normal fiyati 700₺ kusur lerdeyken tercihinizi Vonixx Blend,Vonix Sİ02,ADBL Sentetic Wax gibi ürünlerden yana kullanin.:)
Sefa abi dediğin gibi ürün iyi silinmezse gölgeleme yapabiliyor. Islakken yüzeye sıkıp normal kurulama havlusuyla sildim o şekilde hem bezi mahvediyor hemde daha fazla iz yapıyor. Bu ürünü yüzeye sıkıp güzelce wax bezi ve buff bezle kullanmakta fayda var. Sarımsı bir leke bırakabilir iyi silinmesi lazım. İz kalan yer olursa aynı bölgeye ürünü sıkıp tekrar silince geçiyor.
(Yanlış bölüme yazmışım sonradan farkettim düzeltemedim kusura bakmayın :))

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Değerli arkadaşlar cila kutusundan 10.000 liraya kadar alışverişlerinizde yüzde 7 artı yüzde 20 indirim kullanabilirsiz ben biraz önce kullandım magifoam 5 lt yi 1500 liraya 2 taksitle almış oldum.
Kampanya için iyzico üyesi olmanız lazım bunun için uygulamayı indirip kaydolmalısınız. Daha sonra otomotiv alışverişlerine yüzde 20 indirim kampanyasına kayıt olmalısınız. Tüm bunları yaptıktan sonra cila kutusu üzerinden alışveriş yaparken forum7 kodunu kullanıp ödeme ekranında iyzico ile ödeme yaparsanız harcadığınız tutarın yüzde 20 sini bakiyenize yansıtıyor. Bu tutarı daha sonra ki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. İşinize yarar diye düşünüyorum. Sadece bir kez kullanma hakkına sahipsiniz.

onr02

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adıyaman
Sefa abi dediğin gibi ürün iyi silinmezse gölgeleme yapabiliyor. Islakken yüzeye sıkıp normal kurulama havlusuyla sildim o şekilde hem bezi mahvediyor hemde daha fazla iz yapıyor. Bu ürünü yüzeye sıkıp güzelce wax bezi ve buff bezle kullanmakta fayda var. Sarımsı bir leke bırakabilir iyi silinmesi lazım. İz kalan yer olursa aynı bölgeye ürünü sıkıp tekrar silince geçiyor.
(Yanlış bölüme yazmışım sonradan farkettim düzeltemedim kusura bakmayın :))
Ürün trendyolda yine indirime girmiş. Ben kullandım ama kalıcılığı pek yok gibi. Daha önce sonax bsd kullanmıştım. Bunun dayanımı ondan az geldi bana. Bu durum üretim tarihinin eski olmasıyla mı ilgili yoksa bu cilanın dayanımı bu kadar mı bilmiyorum ama ancak 1 hafta 10 gün civarı etkisini gördüm.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ürün trendyolda yine indirime girmiş. Ben kullandım ama kalıcılığı pek yok gibi. Daha önce sonax bsd kullanmıştım. Bunun dayanımı ondan az geldi bana. Bu durum üretim tarihinin eski olmasıyla mı ilgili yoksa bu cilanın dayanımı bu kadar mı bilmiyorum ama ancak 1 hafta 10 gün civarı etkisini gördüm.
Dayanımı o kadar tarihle bi alakası yok. Bozulmuş ürünü anlarsınız zaten uygularken silerken vs

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Değerli arkadaşlar cila kutusundan 10.000 liraya kadar alışverişlerinizde yüzde 7 artı yüzde 20 indirim kullanabilirsiz ben biraz önce kullandım magifoam 5 lt yi 1500 liraya 2 taksitle almış oldum.
Kampanya için iyzico üyesi olmanız lazım bunun için uygulamayı indirip kaydolmalısınız. Daha sonra otomotiv alışverişlerine yüzde 20 indirim kampanyasına kayıt olmalısınız. Tüm bunları yaptıktan sonra cila kutusu üzerinden alışveriş yaparken forum7 kodunu kullanıp ödeme ekranında iyzico ile ödeme yaparsanız harcadığınız tutarın yüzde 20 sini bakiyenize yansıtıyor. Bu tutarı daha sonra ki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. İşinize yarar diye düşünüyorum. Sadece bir kez kullanma hakkına sahipsiniz.

Bende 5Litre magifoam ile hakkımı kullandım hocam. Paylaşımınız için teşekkürler

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Teşekkür ettim. Son 5 lt magifoam ı ben aldım galiba

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Shell'de 1 lt 4 mevsim cam sularında 1 alana 1 bedava var. 2 lt'si 65 TL olması lazım. Ankara, İstanbul ve İzmir'de vardı sanırım. Yine kontrol etmekte fayda var. 3-4 yıldır kullanıyorum, Ankara'da saf halde kullanımda yetiyor(ürün saf kullanımda -20 dereceye kadar dayanır yazıyor).

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir