Detail Sıcak Fırsatlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #4,141
Ben aldım gelen ürüne bakarmısınız :terlisırıtan: Poşeti açtım direk merdivenden koşup kargocuyu yakalayıp geri iade ettim :terlisırıtan: Ne diye bunu gönderirsin be kardeşim :terlisırıtan:
Yaa bende aldim :smilex::smilex: Vay arkadas ya demekki bilmedigin saticidan bisey almayacaksin.Forumca yine tuzaga düstük:ahhh:

Yarin gelsin bende iade ederim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Seninle birkezde detaymarketim slopes tuzağına düşmüştük ben daha vazgeçtim :terlisırıtan:
Yok yok biz bilindik firmalardan vazgecmeyelim.

www.detaydeposu.com.tr
www.cilakutusu.com.tr
www.parlatanadamlar.com.tr
www.yamaclardetailing.com.tr
www.detailbox.com.tr
www.mtskimya.com.tr
www.hobiotom.com.tr
www.adbl.com.tr

Belli basli Yetkili Distribütorlerden sorgulamak lazim almadan önce.

Alisveris Platformlarinda HB/Trenyol/Pazarama/N11

Meguiars-Horizon
Turtle Wax-Doganer
Sonax-Auton
Adbl- Atlasyada
Max Shine - Kendikendine

Ürün Çesitlilik bakimindan www.cilakutusu.com.tr zaten bircok marka var forum icjnde idealdir. @Cila Kutusu forumca en memnun kalinan yer diyebilirim.
Zaten Kaan Hocam İlgilidir,watsapptan sorulariniza musait oldukca cevap verebiliyor.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
İndirim mesajı geldi ben yazmıştım. Taaa ki ürün gelene kadar sorun yok. Satıcı da bilindik satış politikaları işte görselde olanla farklılık gösterebilir falan filan. Markayı yazma bari hadi görsel farklılık gösteriyor. Hakkınızı helal edin.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İndirim mesajı geldi ben yazmıştım. Taaa ki ürün gelene kadar sorun yok. Satıcı da bilindik satış politikaları işte görselde olanla farklılık gösterebilir falan filan. Markayı yazma bari hadi görsel farklılık gösteriyor. Hakkınızı helal edin.
Seninle bir ilgisi yok abi sen içini ferah tut geri gönderdik bitti iş :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

www.detaydeposu.com.tr
www.cilakutusu.com.tr
www.detailbox.com.tr
www.mtskimya.com.tr
www.hobiotom.com.tr
www.adbl.com.tr

Meguiars-Horizon
Turtle Wax-Doganer
Sonax-Auton
Adbl- Atlasyada
Max Shine - Kendikendine

Ürün Çesitlilik bakimindan www.cilakutusu.com.tr zaten bircok marka var forum icjnde idealdir. @Cila Kutusu forumca en memnun kalinan yer diyebilirim.
Zaten Kaan Hocam İlgilidir,watsapptan sorulariniza musait oldukca cevap verebiliyor.
kesinlikle listedeki firmalar sorunsuz ve güvenilir :cool:

MTS KİMYA

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İZMİR
Ben aldım gelen ürüne bakarmısınız :terlisırıtan: Poşeti açtım direk merdivenden koşup kargocuyu yakalayıp geri iade ettim :terlisırıtan: Ne diye bunu gönderirsin be kardeşim :terlisırıtan:
Merhaba,

Öncelikle EPOCA markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, yaşadığınız mağduriyet için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. EPOCA Türkiye distribütörü olarak platform ile iletişime geçilmiş, satıcı hakkında şikayet bildirimi yapılmış ve ürünün kaldırılması yönünde talep açılmıştır. Yetkili satıcılarımızı öğrenmek için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

13.02.2025 - Durum Güncelleme:
Ürün satıştan kaldırtılmıştır.

Saygılarımızla,
MTS Kimya

Son düzenleme:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Öncelikle EPOCA markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, yaşadığınız mağduriyet için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. EPOCA Türkiye distribütörü olarak platform ile iletişime geçilmiş, satıcı hakkında şikayet bildirimi yapılmış ve ürünün kaldırılması yönünde talep açılmıştır. Yetkili satıcılarımızı öğrenmek için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
MTS Kimya
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu markanın çantaları çok iyi. Aldığı parayı hak ediyor. Herhangi bir çanta firması değil, bu işi bilerek bu iş için özellikle üstünde düşünülmüş ürünleri var. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende farklı bir modeli var vay be adamlar düşünmüş yaa dediğim bir kaç nokta oldu.
Benimki gibi bagajı küçük araçlar için yüksekliği fazla olan ürünler tezin edilebilir. kuyu gibi derin olacak yani. Bagaj yatay olarak küçük, dikey olarak müsait. Öyle bir çanta yapılabilir mi o da ayrı bir konu gerçi.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Son düzenleme:

onr02

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adıyaman
Sıcacık bir fırsat. Yurtdışı uygulama sitelerinde çok iyi beğeni ve değerlere sahip ürün şuan n11 de indirime girmiş. Testlerde 4-6 ay arasında kalıcılık sağlıyor. Seramik coating düşünenlere fırsat duyurulur :melekx:

https://m.n11.com/urun/turtle-wax-s...-oto-yikama-sunger-7859013?magaza=doganershop

Alırken dikkat edin eski üretim mal gönderebilirler. Geçen de kampanya vardı ceramic wet wax ve yanında myro hızlı cila ile birlikte 300 tl idi. Ben eski üretim olduğunu bilerek aldım. 5 yıl kullanım ömrü var deniliyor ama üretim tarihinden mi bilemem ben ürünü pek beğenmedim.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Ürünü ben yaklaşık 2 ay önce üretim tarihi nedir diye sordum 2023 tarihli olduğunu söylediler. Doganer satıcısından daha önce de alışveriş yapan arkadaşlar var burada. Şuan dükkan açma arefesinde olduğum için bütçem tıkandı. Yoksa ürünü bu fiyattan alıp stok yapıp kullanmaktı niyetim. Fiyatı gerçekten çok iyi şuan performansına göre. Satıcıyla ortaklığım vs de yok onu da belirteyim.

Alırken dikkat edin eski üretim mal gönderebilirler. Geçen de kampanya vardı ceramic wet wax ve yanında myro hızlı cila ile birlikte 300 tl idi. Ben eski üretim olduğunu bilerek aldım. 5 yıl kullanım ömrü var deniliyor ama üretim tarihinden mi bilemem ben ürünü pek beğenmedim.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sıcacık bir fırsat. Yurtdışı uygulama sitelerinde çok iyi beğeni ve değerlere sahip ürün şuan n11 de indirime girmiş. Testlerde 4-6 ay arasında kalıcılık sağlıyor. Seramik coating düşünenlere fırsat duyurulur :melekx:

https://m.n11.com/urun/turtle-wax-s...-oto-yikama-sunger-7859013?magaza=doganershop

800₺ çok değil mi hocam 500ml ürüne? Yoksa bu ürünün olayı mı farklı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
2 tane video da ekledim. İzleyin siz karar verin bence. YouTube da aratın inceleyin. Karar sizin. Ben sadece takip ettiğim fakat maddi olarak şuan imkanım olmadığı için ihtiyaç duyan olursa yardımcı olmak istedim.:melekx:

800₺ çok değil mi hocam 500ml ürüne? Yoksa bu ürünün olayı mı farklı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

www.detaydeposu.com.tr
www.cilakutusu.com.tr
www.detailbox.com.tr
www.mtskimya.com.tr
www.hobiotom.com.tr
www.adbl.com.tr

Meguiars-Horizon
Turtle Wax-Doganer
Sonax-Auton
Adbl- Atlasyada
Max Shine - Kendikendine

gözyaşım pıt.

trendyolda mağazamız var ama ihtiyacınız olursa daha uygun fiyatlardan burdan herzaman yardımcı olmak isteriz

Moderatör tarafında düzenlendi:

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam max shine mini kurutucu (üfleme) getirecek misiniz uygun fiyatına :)
kurutucu getiricem 1-2 arkadaş daha var bekleyen. tahmini haziran ayı gibi olur.
fakat uygun kısmında pek bir cümle kuramıyorum. ithal gelen elektrikli alet aletlere bilmem kaç ekstra vergi tarzında bir kanun çıkarsa
şuan gelse 100 dolar gibi bir satış rakamı olur forum için.