Belli basli Yetkili Distribütorlerden sorgulamak lazim almadan önce.
Alisveris Platformlarinda HB/Trenyol/Pazarama/N11
Meguiars-Horizon
Turtle Wax-Doganer
Sonax-Auton
Adbl- Atlasyada
Max Shine - Kendikendine
Ürün Çesitlilik bakimindan www.cilakutusu.com.tr zaten bircok marka var forum icjnde idealdir. @Cila Kutusu forumca en memnun kalinan yer diyebilirim.
Zaten Kaan Hocam İlgilidir,watsapptan sorulariniza musait oldukca cevap verebiliyor.
İndirim mesajı geldi ben yazmıştım. Taaa ki ürün gelene kadar sorun yok. Satıcı da bilindik satış politikaları işte görselde olanla farklılık gösterebilir falan filan. Markayı yazma bari hadi görsel farklılık gösteriyor. Hakkınızı helal edin.
İndirim mesajı geldi ben yazmıştım. Taaa ki ürün gelene kadar sorun yok. Satıcı da bilindik satış politikaları işte görselde olanla farklılık gösterebilir falan filan. Markayı yazma bari hadi görsel farklılık gösteriyor. Hakkınızı helal edin.
Meguiars-Horizon
Turtle Wax-Doganer
Sonax-Auton
Adbl- Atlasyada
Max Shine - Kendikendine
Ürün Çesitlilik bakimindan www.cilakutusu.com.tr zaten bircok marka var forum icjnde idealdir. @Cila Kutusu forumca en memnun kalinan yer diyebilirim.
Zaten Kaan Hocam İlgilidir,watsapptan sorulariniza musait oldukca cevap verebiliyor.
Öncelikle EPOCA markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, yaşadığınız mağduriyet için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. EPOCA Türkiye distribütörü olarak platform ile iletişime geçilmiş, satıcı hakkında şikayet bildirimi yapılmış ve ürünün kaldırılması yönünde talep açılmıştır. Yetkili satıcılarımızı öğrenmek için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
13.02.2025 - Durum Güncelleme:
Ürün satıştan kaldırtılmıştır.
Öncelikle EPOCA markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, yaşadığınız mağduriyet için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. EPOCA Türkiye distribütörü olarak platform ile iletişime geçilmiş, satıcı hakkında şikayet bildirimi yapılmış ve ürünün kaldırılması yönünde talep açılmıştır. Yetkili satıcılarımızı öğrenmek için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
Bu markanın çantaları çok iyi. Aldığı parayı hak ediyor. Herhangi bir çanta firması değil, bu işi bilerek bu iş için özellikle üstünde düşünülmüş ürünleri var. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende farklı bir modeli var vay be adamlar düşünmüş yaa dediğim bir kaç nokta oldu.
Benimki gibi bagajı küçük araçlar için yüksekliği fazla olan ürünler tezin edilebilir. kuyu gibi derin olacak yani. Bagaj yatay olarak küçük, dikey olarak müsait. Öyle bir çanta yapılabilir mi o da ayrı bir konu gerçi.
Sıcacık bir fırsat. Yurtdışı uygulama sitelerinde çok iyi beğeni ve değerlere sahip ürün şuan n11 de indirime girmiş. Testlerde 4-6 ay arasında kalıcılık sağlıyor. Seramik coating düşünenlere fırsat duyurulur
Sıcacık bir fırsat. Yurtdışı uygulama sitelerinde çok iyi beğeni ve değerlere sahip ürün şuan n11 de indirime girmiş. Testlerde 4-6 ay arasında kalıcılık sağlıyor. Seramik coating düşünenlere fırsat duyurulur
Alırken dikkat edin eski üretim mal gönderebilirler. Geçen de kampanya vardı ceramic wet wax ve yanında myro hızlı cila ile birlikte 300 tl idi. Ben eski üretim olduğunu bilerek aldım. 5 yıl kullanım ömrü var deniliyor ama üretim tarihinden mi bilemem ben ürünü pek beğenmedim.
Ürünü ben yaklaşık 2 ay önce üretim tarihi nedir diye sordum 2023 tarihli olduğunu söylediler. Doganer satıcısından daha önce de alışveriş yapan arkadaşlar var burada. Şuan dükkan açma arefesinde olduğum için bütçem tıkandı. Yoksa ürünü bu fiyattan alıp stok yapıp kullanmaktı niyetim. Fiyatı gerçekten çok iyi şuan performansına göre. Satıcıyla ortaklığım vs de yok onu da belirteyim.
Alırken dikkat edin eski üretim mal gönderebilirler. Geçen de kampanya vardı ceramic wet wax ve yanında myro hızlı cila ile birlikte 300 tl idi. Ben eski üretim olduğunu bilerek aldım. 5 yıl kullanım ömrü var deniliyor ama üretim tarihinden mi bilemem ben ürünü pek beğenmedim.
2 tane video da ekledim. İzleyin siz karar verin bence. YouTube da aratın inceleyin. Karar sizin. Ben sadece takip ettiğim fakat maddi olarak şuan imkanım olmadığı için ihtiyaç duyan olursa yardımcı olmak istedim.
Meguiars-Horizon
Turtle Wax-Doganer
Sonax-Auton
Adbl- Atlasyada
Max Shine - Kendikendine
kurutucu getiricem 1-2 arkadaş daha var bekleyen. tahmini haziran ayı gibi olur.
fakat uygun kısmında pek bir cümle kuramıyorum. ithal gelen elektrikli alet aletlere bilmem kaç ekstra vergi tarzında bir kanun çıkarsa
şuan gelse 100 dolar gibi bir satış rakamı olur forum için.