Fiyat uygun gibi geldi. Nedir ne değildir bilmiyorum. Alıp kullanmadım. Sadece 1000 tl altına flex görünce atayım diye düşündüm. Daha ucuzunu da göremedim internette.
Fiyat uygun gibi geldi. Nedir ne değildir bilmiyorum. Alıp kullanmadım. Sadece 1000 tl altına flex görünce atayım diye düşündüm. Daha ucuzunu da göremedim internette.
Hocam epey araştırdım ama birşey bulamadım. Büyük ihtimalle yerli üretim, belki de parlatanadamlar yaptırıyorda olabilir. Olmadi bir mail atıp sorarım.
@golf, amaçsız risk düzeyi yüksek ne oldugu belirsiz kimyasallar . O şişelere yada süngeri hangi detaycı para verir . Boş olsa dahi. Kozmatik ürünlerinde de var şişe için alacaklar daha uygun fiyata merdiven altı üretim alsın kullansın içini dökerek tabi.