@ugurus, hocam ben de aldım. Ürün bahsettiğiniz gibiydi. @onurçiko, arkadaşımızın tavsiye ettiği gibi yaptım düzeldi. Fırça gayet iyi görünüyor. Beğendim.
@ugurus, hocam ben de aldım. Ürün bahsettiğiniz gibiydi. @onurçiko, arkadaşımızın tavsiye ettiği gibi yaptım düzeldi. Fırça gayet iyi görünüyor. Beğendim.
@ugurus, onceki yorumumda eklemek istedim lakin resim ekleyemiyorum hem telefondan hem de pcden denedim. acaba nerede sorun var anlamadım
_---Hocam tapatalk yükledim ve sorunu bu şekilde çözdüm. Resimleri ekledim...
yüksek 50° suyun atlında avuç içine al jant fırçalar gibi ileri geri ezerek kılların yerlerine o geri gelmesni sagla. sıcak suya elin sokamıyorsan açık geniş aralıklı düz bir saç tarakla bir uçtan diger uca tam boy ileri geri tara o yatsı ezilmiş bölgenin tam orta kısmını.
Arkadaşlar detailbox.com’da efsane indirimler var belki görmüşsünüzdür ama yine de eklemek istedim özellikle Vaket Pro sprey şişelerin fiyatları dikkatimi çekti
Valet pro şişeleri kesinlikle tavsiye etmiyorum oldukça ince ve başlığı sızdırıyor. iki tane aldım daha önce bir kenara bıraktım yada başka başlıklarla kullanmaya çalıştım. diğer ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar bundan daha önce almıştım kargo ücreti ödemedim. İçinde 2 adet çok yüksek kaliteli mikrofiber ped var Ve hakikaten çok kullanışlı ped içindeki sünger sert, mikrofiber gergin kendini salacak gibi durmuyor
Arkadaşlar bundan daha önce almıştım kargo ücreti ödemedim. İçinde 2 adet çok yüksek kaliteli mikrofiber ped var Ve hakikaten çok kullanışlı ped içindeki sünger sert, mikrofiber gergin kendini salacak gibi durmuyor
Modifiye merkezi pişmanlıktır Kartal Maltepe arasında yan yolda yerleri kartaldan tuzlaya 15 günde jant fırçasını gönderemediler n11 de mağaza puanı %21 gidip elden alın bence
Modifiye merkezi pişmanlıktır Kartal Maltepe arasında yan yolda yerleri kartaldan tuzlaya 15 günde jant fırçasını gönderemediler n11 de mağaza puanı %21 gidip elden alın bence
Elden teslimat yapmıyorlar(dı). Bende bir sefer yolumun üzeri diye gidip mağazadan alayım dedim güç bela yerlerini buldum. Mağazayı göremedim; yıkama yapılan bir garaja girdim ve orada yakaladığım birine ürün satın almak istediğimi söyledim o yakaladığım kişi gitti birine seslendi uzaktan birisi ne vardı tarzı bir bakış attı ona da bir tur derdimi anlattım o da birine seslendi 3.kişi yine ne yazıkki en yetkisiz kişi görüntüsündeydi ama en azından Türkçe konuşabiliyordu ve birkaç kelime ile sadece internetten diyebilmişti
Niye ürünlerin geç geldiğinin de açıklamasını böylelikle anlamışsındır
Ben bu mağazanın n11 sayfasından 2 kez bu ürünü aldım, ikisinde de 1 hafta bekledim yollamadılar. Telefonla 10 kere aramışımdır cevap veren yok. Ürün çok iyi lakin satıcı yaramaz.
Elden teslimat yapmıyorlar(dı). Bende bir sefer yolumun üzeri diye gidip mağazadan alayım dedim güç bela yerlerini buldum. Mağazayı göremedim; yıkama yapılan bir garaja girdim ve orada yakaladığım birine ürün satın almak istediğimi söyledim o yakaladığım kişi gitti birine seslendi uzaktan birisi ne vardı tarzı bir bakış attı ona da bir tur derdimi anlattım o da birine seslendi 3.kişi yine ne yazıkki en yetkisiz kişi görüntüsündeydi ama en azından Türkçe konuşabiliyordu ve birkaç kelime ile sadece internetten diyebilmişti
Niye ürünlerin geç geldiğinin de açıklamasını böylelikle anlamışsındır
Modifiye merkezinden Mothers Jant fircasi aldim.Rezalet bir firma kargoyu teslim ettiklerini bile ogrenemedim sans eseri gondermisler resmen.16 gun de geldi