Detail Sıcak Fırsatlar

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@ugurus, onceki yorumumda eklemek istedim lakin resim ekleyemiyorum hem telefondan hem de pcden denedim. acaba nerede sorun var anlamadım
_---Hocam tapatalk yükledim ve sorunu bu şekilde çözdüm. Resimleri ekledim...

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Benim ürün böyle.
iade mi etsem bilemedim ((

yüksek 50° suyun atlında avuç içine al jant fırçalar gibi ileri geri ezerek kılların yerlerine o geri gelmesni sagla. sıcak suya elin sokamıyorsan açık geniş aralıklı düz bir saç tarakla bir uçtan diger uca tam boy ileri geri tara o yatsı ezilmiş bölgenin tam orta kısmını.

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Valet pro şişeleri kesinlikle tavsiye etmiyorum oldukça ince ve başlığı sızdırıyor. iki tane aldım daha önce bir kenara bıraktım yada başka başlıklarla kullanmaya çalıştım. diğer ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
A101e 30 ocakta geliyormuş. Düzgün bi kovam yoktu. İş görür diye düşünüyorum.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Mothers Ultra Yumuşak Mikrofiber Uygulama Pedi - 2 Adet 13 Cm Ped Bezler Mothers

Arkadaşlar bundan daha önce almıştım kargo ücreti ödemedim. İçinde 2 adet çok yüksek kaliteli mikrofiber ped var Ve hakikaten çok kullanışlı ped içindeki sünger sert, mikrofiber gergin kendini salacak gibi durmuyor
Modifiye merkezi pişmanlıktır Kartal Maltepe arasında yan yolda yerleri kartaldan tuzlaya 15 günde jant fırçasını gönderemediler n11 de mağaza puanı %21 gidip elden alın bence

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Modifiye merkezi pişmanlıktır Kartal Maltepe arasında yan yolda yerleri kartaldan tuzlaya 15 günde jant fırçasını gönderemediler n11 de mağaza puanı %21 gidip elden alın bence
Elden teslimat yapmıyorlar(dı). Bende bir sefer yolumun üzeri diye gidip mağazadan alayım dedim güç bela yerlerini buldum. Mağazayı göremedim; yıkama yapılan bir garaja girdim ve orada yakaladığım birine ürün satın almak istediğimi söyledim o yakaladığım kişi gitti birine seslendi uzaktan birisi ne vardı tarzı bir bakış attı ona da bir tur derdimi anlattım o da birine seslendi 3.kişi yine ne yazıkki en yetkisiz kişi görüntüsündeydi ama en azından Türkçe konuşabiliyordu ve birkaç kelime ile sadece internetten diyebilmişti :D :D
Niye ürünlerin geç geldiğinin de açıklamasını böylelikle anlamışsındır :D :D

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Mothers Ultra Yumuşak Mikrofiber Uygulama Pedi - 2 Adet 13 Cm Ped Bezler Mothers

Arkadaşlar bundan daha önce almıştım kargo ücreti ödemedim. İçinde 2 adet çok yüksek kaliteli mikrofiber ped var Ve hakikaten çok kullanışlı ped içindeki sünger sert, mikrofiber gergin kendini salacak gibi durmuyor
Ben bu mağazanın n11 sayfasından 2 kez bu ürünü aldım, ikisinde de 1 hafta bekledim yollamadılar. Telefonla 10 kere aramışımdır cevap veren yok. Ürün çok iyi lakin satıcı yaramaz.

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Elden teslimat yapmıyorlar(dı). Bende bir sefer yolumun üzeri diye gidip mağazadan alayım dedim güç bela yerlerini buldum. Mağazayı göremedim; yıkama yapılan bir garaja girdim ve orada yakaladığım birine ürün satın almak istediğimi söyledim o yakaladığım kişi gitti birine seslendi uzaktan birisi ne vardı tarzı bir bakış attı ona da bir tur derdimi anlattım o da birine seslendi 3.kişi yine ne yazıkki en yetkisiz kişi görüntüsündeydi ama en azından Türkçe konuşabiliyordu ve birkaç kelime ile sadece internetten diyebilmişti :D:D
Niye ürünlerin geç geldiğinin de açıklamasını böylelikle anlamışsındır :D:D
Bedava verseler daha bulaşmam onlara

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Modifiye merkezinden Mothers Jant fircasi aldim.Rezalet bir firma kargoyu teslim ettiklerini bile ogrenemedim sans eseri gondermisler resmen.16 gun de geldi :mad: