Detail Sıcak Fırsatlar

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #1,501

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba dostlar.

Malum corona virüsünden dolayı gümrükte yaşanan aksaklıktan dolayı ürünlerdeki termin süreleri beklediğimizden çok çok uzun sürdü.Umarın sezon açılışına yetişir
1 Mart itibariyle stoklarımız tamamlanır.

Herşeye rağmen gerçek indirimler ile devam edeceğimizi bilmenizi isterim.
WD2-WD5–WD6 kritik stokta.
K5 EU çok az kaldı.Mart 1 itibariyle fiyat geçişi olabilir.Yeni ürünlerde yine çok iddialı rakamlar olacak.

Şuan kur 6.10-6.15 bandında.
Geçen seneden ÖTV indiriminden dolayı yeni listeler yenilenmemişti.
Şubat ayından itibaren yeni listeler yayınlandı ve fiyat geçişi yaklaşık %20-%25 maalesef.
Yeni ürünler stoğa girdikçe en ucuz fiyat garantisi ile morhipoda yine iddialı olacağız.

Her ne kadar hem ekonomik anlamda
hem de askeri jeopolitik hareketliliğin yaşandığı şehit haberlerinin bir bir geldiği üzüldüğümüz içimizin yandığı şu günlerde geleceğe hep umutla bakmaya devam edeceğiz.

Vatanını en çok seven işini en iyi şekilde yapandır düsturunu şiar edinmiş
Premium Sepet ekibi olarak biz her zaman siz değerli müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz ve çözüm odaklı olmaya çalışacağız.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Paylasirken sen geldin aklima zaten :)

Secho modifiyeyle ugrasmak istemeyenler, nozul bulamayanlar, kece delik islerinden anlamayanlar icin bence iyi fiyatli bir alternatif.

Sonucta artik marketlerde soyulmuş sarimsak ya da yarim dilim karpuz satiliyor. Biz soyamiyor muyuz? Dilimleyemiyor muyuz? Hazir yapilmis bir alternatif anlaminda paylastim. Acikcasi performansini merak ettim. 50 tl olsa sirf bu merak icin alirdim mesela :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi aldım bugün bu üründen :) birde Valet Pro formula 1 aldım bakalım nasıl olacak. muhtemelen iki üründe yarın elimde olur.
sonucu mutlaka paylaşacağım. istediğimiz köpük olmazsa modifiye yapçaz artık :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Daha öncesinde konusu geçtiği için, bu başlığa yazmayı uygun bulduk. Yöneticiler uygun görmezlerse kaldırabilirler.

Yeni nanolex ürünleri nihayet geldi. Talep gören Interior Cleaner, daha önce ülkemizde satışa sunulmamış Reactivating Glass Cleaner gibi yeni ürünler, Si3D gibi uzun zamandır kullandığımız seramik kaplama ürünleri artık stoklarımızda. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.

Stoklara eklemeye devam ediyoruz. Akşam saatlerinde tamamlanırlar. Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Daha öncesinde konusu geçtiği için, bu başlığa yazmayı uygun bulduk. Yöneticiler uygun görmezlerse kaldırabilirler.

Yeni nanolex ürünleri nihayet geldi. Talep gören Interior Cleaner, daha önce ülkemizde satışa sunulmamış Reactivating Glass Cleaner gibi yeni ürünler, Si3D gibi uzun zamandır kullandığımız seramik kaplama ürünleri artık stoklarımızda. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.

Stoklara eklemeye devam ediyoruz. Akşam saatlerinde tamamlanırlar. Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
özellikle Interior Cleaner çok merak ediyorum autoglym var elimde biter bitmez tercih edeceğim, peki stok ne zamana gider ortalama ?