Detail Sıcak Fırsatlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,821
Aliexpress'ten 1 adet ürün alırken dikkat edelim :) 5 kuruşluk ürüne de 5 liralık ürüne de 50 liralık ürüne de minimum 14-15 lira vergi çıkmakta :). İkili üçlü alınmayacaksa veya vergi eklenmiş hali buradan çok daha ucuza gelmiyorsa tercih etmenizi tavsiye etmem :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
2 ay öncesi hiç bir yerde bulamayıp Fusso Light Wax’ı (açık renk için) boyassi’den 215 TL’ye aldığım düşünülürse, Yamaçlar Detailing’in yeni parti Soft99 ürünlerinin fiyatları gayet tercih edilebilir düzeyde. Aynı wax 150 TL sitede. Verilen paranın karşılığını veren ürünler çıkarıyor açıkçası Soft99 markasını çok seviyorum.

Hali hazırda Gtechniq G5 almasaydım Glaco denemek isterdim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Alınır alınmasına da sayfadaki ürünlerden sanki sadece yeni gelen H7 ve bazooka'mış gibime geldi. Diğerleri de sanki Ahmet abinin elinde kalanlar olabilir mi?
Bilemiyorum Altan?
Fiyatı bu döviz kurlarında makul gibi gözüküyor. Yurt dışından da alsan zaten kargosu ile aynı kapıya gelecek. Alınır mı, alınır ama şu belirsiz şartlarda henüz önümüzü göremioyrken ve yağışlı mevismde eve kapanmışken ben almazdım. (bende var zaten rahatlığı ile de söyledim :D:D )
Bir de tabi bir daha mı geleceğiz Dünya'ya olayı var, gönlünüz almaktan yana ise kimse durdurmasın sizi :)
kimyasaladamlar stokları olabilir mi ? çok yakın benziyor. hatta şu an sadece sitede authentic var.
öyleyse fiyatların izahı buda olabilir. üst msj dahada önem taşıyor. stokta varken sayın @Pro beyin önerdigi gibi iletişim kurup bir kampanya talebinde bulunması ve akabinde alım yapılması mantıklı olur.

glaco için izmir yagışları başladı. hatta şu an bile yagmur var burada. bekleyen beklesin .stok şu an 21 olmuş bilginize.
Ben sanmıyorum eski ürün olacaklarını, 1.si kolilerini gördüm ürünlerin, 2.si hobiotom gibi bir kaç firmada soft99 ürünleri türedi bir anda, demek ki onlara da dağıtım yapılmış.

Bu sebeple, yeni seri fusso olmasa da ürünlerin yeni girdiğine ve iyi fiyatlarla girdiğine inanıyorum :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ben sanmıyorum eski ürün olacaklarını, 1.si kolilerini gördüm ürünlerin, 2.si hobiotom gibi bir kaç firmada soft99 ürünleri türedi bir anda, demek ki onlara da dağıtım yapılmış.

Bu sebeple, yeni seri fusso olmasa da ürünlerin yeni girdiğine ve iyi fiyatlarla girdiğine inanıyorum :)
tahmin bizim ki. artık dünyada hep bi kuşku oluştu son günlerde. bunun sebebide bu zati . ''acaba'' ile başlayan cümleler moda oldu şimdilerde.

iyi detaylar.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Benim anlamadığım Authentic in fiyatı neden bu kadar çıktı?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Zannetmiyorum tamamen şu süreçte antibakteriyel diye umut tacirliği yapılıyor. Normal satış fiyatı 50-60 lirayı geçmemesi lazım. Araç için performans beklemek çok yanlış olur
Sadece araç değil genel olarak ufak tefek işler için. Alf i kaçırdık

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Artık herşeyden şüphelenir hale geldim. Ayrıca, neleri bekliyorken neler geldi (bazooka hariç) :(

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benim anlamadığım Authentic in fiyatı neden bu kadar çıktı?
Onu da sordum, fiyatlari farkli cunku dediler. Ahmet abinin ayni fiyattan sattigina bakmayin. Fusso ve kiwamiden daha pahali gelisi dediler.

Kendim bakamadim yurt disi satis fiyatlari da boyle mi diye. Yani fusso ve kiwami arasinda atiyorum 1 euro fark varken authentic onlardan daha mi pahali bilemedim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Steam Cleaner Buharlı Temizlik Makinesi Antibakteriyel 249,00 TL yerine 239,00 TL
Steam Cleaner Buharlı Temizlik Makinesi Antibakteriyel - n11.com

Bu ürün iş yaparmı?
Bildirim okarak geldi.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben uzun süre benzerini kullandım. Açıkcası ne tam memnun etti ne memnuniyetsiz. Bence en buyuk dezavantaji tetik kısminin makinenin uzerinde olması bir eliniz sürekli orada kalmasi gerekiyor ben verim alamadim sahsen. Karar yine sizin tabi.