Detail35 Uygulamaları

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Daha önceden kasaplara emanet edilmiş sürekli fırça ile yıkanmış bir Honda civic rs ile beraberdik

Demirtozu temizleyici olarak tuga kullandım

Ön yıkamada B33

Bilthamber sert kil uyguladım ve ışık altındaki duruma bakalım

Daha önceden kasaplara emanet edilmiş

Polisaj esnasında fotoğraf çekemedim. UFS Hybrid orbital H8 ardından orta sünger f5 yaptım.

Kaput filmi olarak Oracal Oraguard yapıldı.

Vazgeçilmez korumam, Carpro uk 3.0 üzerine Reload

Herkese selamlar yine bakımsız bir arac ile beraberiz. 22bin kilometrede olmasına rağmen yüzey cok kötüydü

on yıkama b33

Kova ile yıkayıp demirtozu temizliğine gectim

Kil yaptıktan sonra yüzeyin durumu bu şekilde idi

İc trimlerdeki çiziklerden kurtulmak icin sökmek gerekliydi önce ise içten başladım

Ardından polisaja gectim h9 ufs kece ile hem orbital hem rotary çalıştım. Ağır kesim bitince f6 ile orbital kullandım

Polisaj esnasında pek fotoğraf çekmemişim finallere geçelim

Koruma olarak Carpro Uk3.0 üzerine reload
Jantlara Gyeon Rim üzerine Quartzmax uyguladim

Ellerine sağlık çok güzeller. Golfe bir antipatim var pek hoşlanmam ama showroomdan parlak gözüküyor
Honda bir ara f/p idi şimdilerde ilgilenemez olduk piyasayla, arabayla 182hp idi sanırım 1.5turbolular cvt olmasa bari dedim. Oracal da ppf mi

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
golflerle kafayı sıyırma noktasında ilgilenince sonuç biraz bu oluyo :D ama maşallahı var, izmirden gerçekten baya kaliteli golfler çıkıyor görüyoruz sosyal mecralarda, parça seçimlerinde model olarak orijinale sadık kalınarak güzel bir hale dönüşmüş değişen tüm parçalarda r parçası kullanılarak :)

iç piano blackler için reçeten nedir :) hangi aşamalarda hangi ürünleri kullandın acaba :)
"izmirden gerçekten baya kaliteli golfler çıkıyor görüyoruz sosyal mecralarda" Bi ben göremiyorum heralde kanka :D
Sert sünger ile koch h8-h9 karıştırdım ardından yumuşak sünger ile rupes ultrafine yaptım en son da uk3.0 ile korumaya aldım

Ellerine sağlık çok güzeller. Golfe bir antipatim var pek hoşlanmam ama showroomdan parlak gözüküyor
Honda bir ara f/p idi şimdilerde ilgilenemez olduk piyasayla, arabayla 182hp idi sanırım 1.5turbolular cvt olmasa bari dedim. Oracal da ppf mi
Tamamen zevk meselesi 7-7.5 tasarımını bende sevmiyorum pek benim için golf 6'da bitti :) Aynen 1.5 turbo 182lik CVT idi bu kırmızı araç, PPF olarak müşteri oracal istedi, sunduğum seçenekler STEK ve Oracal OraGuard.
Ellerine sağlık. Çok güzel bir uygulama olmuş. :alkıssx:
Çpk teşekkürler :) :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
"izmirden gerçekten baya kaliteli golfler çıkıyor görüyoruz sosyal mecralarda" Bi ben göremiyorum heralde kanka :D
Sert sünger ile koch h8-h9 karıştırdım ardından yumuşak sünger ile rupes ultrafine yaptım en son da uk3.0 ile korumaya aldım
iyileri aklımda kalıyo olabilir ya da iyilerine daha sık denk geliyorum :D teşekkür ederim reçete için :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bombardımana devam

Yakın bir arkadaşımın Polo'su için aldığı Orjinal OZ Ultraleggera’lara Gyeon Rim uygulaması yaptım.
Jantlar 0 olduğu icin sadece gyeon prep sıkıp Gyeon Rim seramik sürdüm.

Kürlesmeye bıraktım yarın sonax pns ile uygulamayi taçlandıracağım​
Uygulama videosu yayında, iyi seyirler :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar mutlu yıllar dilerim. Yılbaşı yasaklarında bos durmadık tabi ki.
Ailemizin diğer aracı ile ilgilendim güzelce icini süpürdüm tabi ki size supurge temizliği fotoğrafı atmayacağım

Bagaj kapağının yanlarında koruma kapakları var onların ici bir süre içinde çamur doluyor temizliğimizi yapıp pas oluşumunu önleyelim :)

Bu şekilde 5 vida tutuyor trim sökme aparatının çatal olanı ile çıkarttım.

Kirli hali bu şekildeydi önce süpürge ile gelecek fazlalıkları çektim ardından apc ile temizleyip bsd ile sildim.

resim dönüştürücü

Son düzenleme:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar bu uygulamadaki konuğum VW Polo 1.6 TDI
Bazı aşamaların fotoğrafları yok kusura bakmayın :)

Demirtozu temizliği ile başlayalım Tugarex :)

Kil temizliğinde bilthaber sert kil kullandım ardından polisaja geçtim,

Yüzey berbat halde... Eski sahibi 2 kere polisaj yapmış en yüksek mikron 80'di. Evet 80...

Lütfen polisaj deneyiminiz yok ise aracınıza polisaj yapmayın

Kaput 50:50 çalışması

Yardıma gelen @Tonyukuk07 ve @muhlis91 abilerim :)

Egzoz before after menzerna 1000 el ile

Seramik uygulamasında Carpro Uk 3.0 Uyguladım Aracın mikronları aşırı az olduğu için kaput tavan bagaj 3 kat yan panellere 2 kat uyguladım.

Okuduğunuz için teşekkürler tekrardan dostane uyarım olsun :)

!Lütfen polisaj deneyiminiz yok ise aracınıza polisaj yapmayın!

Son düzenleme:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkürler, böyle az mikronlu araçlar geldiği zaman üzülüyorum, kusursuz hale getirmek neredeyse imkansız bir kaç derin çiziği alayım dedim baktım çok hızlı düşüyor mikron hemen bir yumusak sünger pasta kombinasyonuna geçtim yoksa elimizde kalacak :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkürler, böyle az mikronlu araçlar geldiği zaman üzülüyorum, kusursuz hale getirmek neredeyse imkansız bir kaç derin çiziği alayım dedim baktım çok hızlı düşüyor mikron hemen bir yumusak sünger pasta kombinasyonuna geçtim yoksa elimizde kalacak :D
En iyisini yapmissiniz İsin Uzmani Olmak Bilincinde olmak Farkli:)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Uygulamanın sonuna doğru yetiştim. Arabanın polisaj yapılmayan yerleri gerçekten kötü durumdaydı. Kutas olabildiğince yenilemeye çalıştı derin çizikler için yapacak bişey yoktu ama onun haricinde araba kendine geldi. Arabada yapılan modifikasyon ve boya işlerinin işçiliği hoşuma gitmedi. Seramik sonrası güzel bir parlama geldi sahibine hayırlı olsun diyelim:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık kardeşim, biz bir şey yapmadık. Senin güzel muhabbetine yanına geldik. :) her gün çağır sen bizi :D

boya gerçekten berbat haldeydi. Hatta mekanda ışık altında iyi bile çıkmış. Çıplak gözle canlı bakınca üzülüyor insan bunu bir insan nasıl bu hale getirir diye. Kutas ellerinden geleni yaptı. Ancak hem boya yüzeyi kötü hem de çok derin çizikler olunca hareket alanı kısıtlıydı.
zaten boyayı gördükten sonra kendime çıkma 2-3 kaput alma kararı verdim. Biraz onlar üzerinde tecrübe edinip öyle kendi aracıma girişirim. Polisaj işi gerçekten ciddiyet gerektiriyor.