Detail35 Uygulamaları

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese merhabalar bu uygulamadaki konugum @Ozbayhasan35’in 2016 model vw golf 1.2tsi aracıydı

Hasan’dan önceki sahibi aracı yıkama tüneline pardon infaz tüneline sokmus. Durumu tahmin ettiğimden daha kötüydü

Hasan aracı yıkayıp getirdiği icin direk TugaRex demirtozu ve Bilthamber kil temizliği yaptık

İçeri alıp kil temizliğini yapıp tekrar duruladık

Aracın boyası yaşına göre cok kötü durumdaydi

Scangrip ile kontrol

Mikronlari ölçük 1 kere polisaj yapılmış gibiydi, koch h9 rupes ultrafine koruma olarak Gyeon primer tercih ettim

Finaller

Scangrip ile kontrol

Son görseller

ellerine sağlık sevgini göstermişssin yine:) artık bundan sonrası @Ozbayhasan35 ellerinde

Ozbayhasan35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35 kutas kanka eline koluna sağlık :) gerçekten araç yüzeyinden ölü deri soyulup atılmış gibi :D piano blacklerin ilk hali durumu açıklıyor zaten :D gerçekten baya baya iyi toparlanmış :)

@Ozbayhasan35 hayırlı olsun sana da dostum :) artık top sende :D sıra, düzeltme işlemleri sonrası oluşan bu güzel yüzeyi korunabildiği kadar korumakta :)
Sizlerden öğrendiğim kadarıyla yüksek hassasiyet göstererek korumaya çalışacağım teşekkür ederim :)

ellerine sağlık sevgini göstermişssin yine:) artık bundan sonrası @Ozbayhasan35 ellerinde
Bundan sonrası içinde umarım bu görüntüyü koruyabilirim abi :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Herkese merhabalar bu uygulamadaki konugum @Ozbayhasan35’in 2016 model vw golf 1.2tsi aracıydı

Hasan’dan önceki sahibi aracı yıkama tüneline pardon infaz tüneline sokmus. Durumu tahmin ettiğimden daha kötüydü

Hasan aracı yıkayıp getirdiği icin direk TugaRex demirtozu ve Bilthamber kil temizliği yaptık

Scangrip ile kontrol

Mikronlari ölçük 1 kere polisaj yapılmış gibiydi, koch h9 rupes ultrafine koruma olarak Gyeon primer tercih ettim

Finaller

Scangrip ile kontrol

Son görseller

Araba kendine gelmiş eline emeğine sağlık..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Scangrip ile kontrol

Finaller

Scangrip ile kontrol

Son görseller

Elinize saglik temiz ve guzel iscilik olmus :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@Detail 35, elinize sağlık çok güzel gözüküyor, ilk müzik hariç diğerleri de son derece başarılı seçimler olmuş :)
uygun zamanınızda em sizi hem de İzmir'de bu işi yapan arkadaşları ziyaret etmek isterim, sormak istediğim çok soru var

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şuraya 57binde 1.6tdi bırakalım
B33 çeşitli fırçalar hava kompresöru ve olmazsa olmaz motorplast

fabrikasyon çalışmalarını severizz elinize sağlık.

mp’yi en iyi uygulama yöntemi nasıl sizce? Sık 15-20 dk yarım saat bekle sil şeklinde mi yoksa 1 güne yakın falan bekletiyor musunuz?

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
fabrikasyon çalışmalarını severizz elinize sağlık.

mp’yi en iyi uygulama yöntemi nasıl sizce? Sık 15-20 dk yarım saat bekle sil şeklinde mi yoksa 1 güne yakın falan bekletiyor musunuz?
Teşekkürler :) uygulamaya gelen araçlar mutlaka bir gün kaldığı icin ben garajdan çıkmadan önce sıkıyorum sabah geldiğimde siliyorum plastik hortumlar ürünü resmen emiyor yumuşatıyor öncelerde 1 saat bekletip siliyordum ne kadar uzun beklerse o kadar iyi oluyor bence. Yaklaşık 16-17 saat beklemiş oluyor

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler :) uygulamaya gelen araçlar mutlaka bir gün kaldığı icin ben garajdan çıkmadan önce sıkıyorum sabah geldiğimde siliyorum plastik hortumlar ürünü resmen emiyor yumuşatıyor öncelerde 1 saat bekletip siliyordum ne kadar uzun beklerse o kadar iyi oluyor bence. Yaklaşık 16-17 saat beklemiş oluyor
Bu işlerde deneyip görmek en iyi yol ama aktarılan tecrübelerde bi o kadar önemli. Ben de 20-25 dk sonrs sildim. Bir dahaki uygulama da ertesi güne kadar bekleteceğim bakalım :)

bilgi için teşekkür ediyorum

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hep polisaj, seramik yapılmıyor biraz da yalıtım yapalım dedik. Bu kez @Detail 35 yerine benim anlatımım olacak
Uyguladığımız araç benim aracım BMW F30

Önce malzemelerimizi tanıyalım:

- CTK markasının Premium modeli

DB markasının hoparlör için ürettiği Ring modeli

DB markasının hafızalı sünger modeli

Black&Decher Isı tabancası

Roll aparatı, Tornavida, Trim Sökme Aparatları, Kağıt bant vs

1. Gün
Kutas sol arka kapı döşemesini sökmekle başladı (Sökme işinde çok hassas davranıyor benim gibi patır kütür değil )

Sökme aparatları da baya kaliteli

Arka kapı CTK uygulama öncesi

CTK sonrası

Kutas kapı ile ilgilenirken ben de kapı döşemesinin içiyle ilgilendim
DB sünger uygulaması öncesi

Sonrası

Hava soğuk olduğu için arka kapılar bittikten sonra uygulamanın kalanını erteledik.

2.Gün
Bugün hava güzel olunca Kutasın sitesinin bahçesinde kaldığımız yerden devam ettik.
Tabi ki bu kez kız arkadaşlarımız da geldi oturup çay kahve içerek yaptık bu işlemleri. Keyifli bir aktivite oldu

Kutas hemen ön kapının döşemesini söktü

İçerisinde fabrikasyon yalıtım malzemesi var

İnce ince boşlukların hepsi dolduruluyor

Ön kapı CTK uygulaması öncesi

Sonrası

Tabi ön kapı döşemelerinin süngerlerini iste hanımlara bıraktık onlar da baya iş çıkardılar

4 kapı bu şekilde bitmiş oldu. Elimizde malzeme kalınca da arka koltuk altına yapalım dedik

Orjinal hali bu şekilde

Kutas Roll yaparken :basx:

Koltuk tabanı izolasyonu da bitti

Benzin pompasının üzerine dahi izolasyon maddesi yapıldı :)

Bu şekilde hem keyif alıp eğlendik hem de izolasyonu halletmiş olduk. Ellerine sağlık Kutas. Ölçüm yapmadım ama dinlediğim müzikteki etkisini yolda baya hissettim.

Sıradaki aktivite ne olacak bakalım belki de davlumbazlara izolasyon yaparız kim bilir :p

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğinize sağlık çok zahmetli bir iş ama keyifle uygulama tamamlanmış güle güle sessiz sessiz kullan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi