Herkese merhaba geçen haftalarda yaptığım testi sadece instagrama yüklemiştim sizin de görmenizi istedim.
Karşılaştırma Klin Korea Drying Duo Large (kırmızı) ile Liquid Elements Black Hole (gri) arasındaki fiyat farkına değer mi diye denemek amaçlı yapılmıştır.
Günlük kullandığım aracımda boyada fusso camlarda soft99 glaco mevcuttur korumasız bir araçtan daha fazla su çıkacağını hatırlamanızı isterim.
Klin 1200 gsm 70x90 cm Large kullanması gerçekten keyifli ancak boyutları çok büyük. Yan panelleri kurularken yere değmemesi için çok özen göstermek gerekiyor. Su emişi çok güzel camlarda çok ince iz bırakıyor ama camların "crystal clear" olmasını takmıyorsanız sizi rahatsız etmez beni ediyor... Havlu neredeyse her yıkamada renk atıyor perwoll sirke karışımını kullanıyorum. Diger bezler ile atınca hepsi kırmızımsı bir renk alıyor.
Liquid Elements 1300 gsm 50x80 cm Xl Klin ile kıyaslamadan önce fiyat farkını göz ardı edemiyordum alırken hep içimde bi "acaba?" sorusu vardı. Alınca gerçekten hiç bir eksiği olmadığını anladım, klinden daha ufak olmasına rağmen 2 adet korumalı aracı çok çok rahat hiç iz bırakmadan kurulayabiliyor. Tüylerinin yapısı aynı ancak 100gsm fark boyutun ufalması ile tüy yapısının sıkılaşmasını sağlıyor. Boyutu ideal bu ürünü aldığımdan beri klini sadece koruma olmayan araçlarda kullanıyorum (daha eski olduğu için).
Ekli dosyayı görüntüle 17272
Ekli dosyayı görüntüle 17273
Kline göre artıları;
+Boyut araç kurulamak için daha ideal yere sürter mi derdi yok.
+Camlarda kesinlikle iz bırakmıyor.
+Renk bırakma problemi yok.
+Gsm farkı ve ipliklerin sıklığı daha premium bir ürün hissi veriyor.
Kline göre eksileri;
-Renk şeçeneği yok klinde kırmızı veya lacivert alabiliyorsunuz sadece füme.
-koyu renk olduğu için kirlendiğini anlamak zorlaşıyor.
50:50 test videosu
Detail 35 on Instagram: “Klin korea drying duo large ile liquid elements black hole karşılaştırması”