Detail35 Uygulamaları

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Lastigi janta takma aletinden olsa lastikciye gidilmez de iste :)

Ben de kislik alma arefesindeyim, nasil yaparim da temizlerim adamlar degistiriken diye dusunmuyorum degil.

En kotu davlumbazlarin ulasamadigim yerlerine bir sekil girebilir miyim bir yere kapatilmadan diye plan yapiyorum :)
En güzeli jant + lastik alıp kendin değiştirmek de... İnsan detaya zaman bulamıyor. Bir de başıma bunu sarmayayım diye düşünüyor.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Güzel uygulama olmuş ellerine sağlık. Davlumbazlara da yaptın mı bişiler hazır jantlar sökülmüşken? Bir dahaki sefere tekrar söküldüğünde görürüz seramik etkisini düzenli yıkamalrla beraber.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ben ustamdan rica ettim dedim abi gözünü seveyim şu jantlara bi seramik atayım acı bana dedim, "olur kardeşim benim janlarında ihitiyacı vardı" dedi o şekilde hallettik :D birde antifog ve far parlatma yaptık biraz zarardayım ama olsun dostluk baki kalır :D
Kutas istanbul a gelince adres atarım:komik:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Güzel uygulama olmuş ellerine sağlık. Davlumbazlara da yaptın mı bişiler hazır jantlar sökülmüşken? Bir dahaki sefere tekrar söküldüğünde görürüz seramik etkisini düzenli yıkamalrla beraber.
Davlumbazlara bişey yapamadım uygulama tüm gün sürünce bu gün teslim aldım yarın yıkayacağım. Degraser ile fırçalayıp soft99 Tirewax yapacağım abi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben ustamdan rica ettim dedim abi gözünü seveyim şu jantlara bi seramik atayım acı bana dedim, "olur kardeşim benim janlarında ihitiyacı vardı" dedi o şekilde hallettik :D birde antifog ve far parlatma yaptık biraz zarardayım ama olsun dostluk baki kalır :D
Tecrubene tecrube katmis oluyorsun ne guzel iste :)

Ben de gecenlerde sirket otoparkında ogle arasinda deri temizligi yaparken buldum kendimi :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Tecrubene tecrube katmis oluyorsun ne guzel iste :)

Ben de gecenlerde sirket otoparkında ogle arasinda deri temizligi yaparken buldum kendimi :)
Bazen bende aynı şekilde öğlen paydoslarında araçta uğraşırken buluyordum abi kendimi sonra da bende bir problem mi var acaba çok mu abartıyorum diyordum :D yalnız olmadığımı öğrendim. Bunu bilmek çok güzel :):sicak:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bazen bende aynı şekilde öğlen paydoslarında araçta uğraşırken buluyordum abi kendimi sonra da bende bir problem mi var acaba çok mu abartıyorum diyordum :D yalnız olmadığımı öğrendim. Bunu bilmek çok güzel :):sicak:
Forumun en güzel yanlarından biri de kendini burada normal hissetmen :) Dışarıda hasta hatta psikopatsın, burada en kötü ihtimalle normalsin, hatta senden beterleri olduğunu öğrenince seviniyorsun bile :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Forumun en güzel yanlarından biri de kendini burada normal hissetmen :) Dışarıda hasta hatta psikopatsın, burada en kötü ihtimalle normalsin, hatta senden beterleri olduğunu öğrenince seviniyorsun bile :)
Kesinlikle katılıyorum, forum bu yönden çok keyifli. Yani bir çok forum ortamına göre sıcak bir ortamı var ve insan kendini yıllardır içindeymiş gibi hissediyor ciddi manada. Niş bir kitleye hitap eden bir forum; Kafa yapısı ve ruh hali de benzer insanlar bir araya gelince ortak dili yakalamak zor olmuyor. Böylelikle insanlar uzun zamandır birlikte vakit geçiriyormuş gibi hissedip hızlıca kaynaşabiliyorlar.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Buradakileri aynı koğuşa yatıracaklar :D

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu gün yaptığım zymol Japon uygulamasını sizlerle paylaşayım. Malum zymol deyince forumda akan sular durur. Araç sahibi abimin kendi icin geçtiği siparişten bana layık gördüğü hediyesiydi bende teşekkür olarak ilk onun aracına uygulama yaptım.
Zymolde son 1.5-2 aydır %50 indirim var inanılmaz komik rakamlara wax sahibi olabilirsiniz bana stoğunu gösterdi ancak fotoğraf çekmeme izin vermedi maalesef paylaşamıyorum.
Japon 180₺ titanyum 360₺ ital ise 450₺ gibi çok komik rakamlara kargo bedeli dahilinde gelmiş. Almayı düşünenler zymol.com’a akın etsin ortak alım yapılabilir.

Geçelim uygulamaya hepsinin fotoğraflarını atmıyorum araca yapılanlar:
B33 jant temizligi
B33 on yıkama
Zymol sampuan çift kova yıkama
Kuruladiktan sonra gyeon prep ile tüm araç silindi ve zymol Japon uygulandı

8ECFE98C-9505-4783-8D15-92464F6D88F9.jpeg
F953E1AF-1055-47D0-BDDA-3CDCEF474307.jpeg
D004240C-9B38-4252-AE33-DEEA59663C5B.jpeg
42424E0F-B2A6-4D77-BDED-638A46C5B42F.jpeg
41463DB1-4CA8-422F-8380-128B7B6D4BE1.jpeg
Uygulaması ve silmesi gerçekten çok kolay bir ürün bıraktığı islak panel görüntüsü çok güzel kokusu hindistan cevizini andırıyor. Çizik kapatma yetisi titanyum kadar olmasa da gerçekten çok iyi özellikle pianoblack kısımları eski siyah haline getirdi

Ekli dosyalar

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bu gün yaptığım zymol Japon uygulamasını sizlerle paylaşayım. Malum zymol deyince forumda akan sular durur. Araç sahibi abimin kendi icin geçtiği siparişten bana layık gördüğü hediyesiydi bende teşekkür olarak ilk onun aracına uygulama yaptım.
Zymolde son 1.5-2 aydır %50 indirim var inanılmaz komik rakamlara wax sahibi olabilirsiniz bana stoğunu gösterdi ancak fotoğraf çekmeme izin vermedi maalesef paylaşamıyorum.
Japon 180₺ titanyum 360₺ ital ise 450₺ gibi çok komik rakamlara kargo bedeli dahilinde gelmiş. Almayı düşünenler zymol.com’a akın etsin ortak alım yapılabilir.

Geçelim uygulamaya hepsinin fotoğraflarını atmıyorum araca yapılanlar:
B33 jant temizligi
B33 on yıkama
Zymol sampuan çift kova yıkama
Kuruladiktan sonra gyeon prep ile tüm araç silindi ve zymol Japon uygulandı

Ekli dosyayı görüntüle 17530
Ekli dosyayı görüntüle 17531
Ekli dosyayı görüntüle 17532
Ekli dosyayı görüntüle 17533
Ekli dosyayı görüntüle 17534
Uygulaması ve silmesi gerçekten çok kolay bir ürün bıraktığı islak panel görüntüsü çok güzel kokusu hindistan cevizini andırıyor. Çizik kapatma yetisi titanyum kadar olmasa da gerçekten çok iyi özellikle pianoblack kısımları eski siyah haline getirdi
Zymöl ile iletişime geçilip vergi düşürme yapılabilirse fiyat daha da aşağıya iner. Böylece KDV değil sadece gümrük ödenmiş olur. Öyle olursa tadından yenmez ben de bir Zymöl İtal alırım beklenen sayıda talep olursa. Fiyatlar gerçekten güzel düşmüş sanırım 31 aralığa kadar geçerli

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık finaller çok güzel yanıyor.indirim zymöl kendi sitesindemiymiş. Link varmı buradan paylaşalım.

DENİZLİ

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Mükemmel parlamış şu ıslak görüntüye bayılıyorum ellerinize sağlık:alkis:
Çok teşekkürler :)

Zymöl ile iletişime geçilip vergi düşürme yapılabilirse fiyat daha da aşağıya iner. Böylece KDV değil sadece gümrük ödenmiş olur. Öyle olursa tadından yenmez ben de bir Zymöl İtal alırım beklenen sayıda talep olursa. Fiyatlar gerçekten güzel düşmüş sanırım 31 aralığa kadar geçerli
Evet abi 31 ine kadar kasım 15 de başlamıştı sanırım

Ellerine sağlık finaller çok güzel yanıyor.indirim zymöl kendi sitesindemiymiş. Link varmı buradan paylaşalım.

DENİZLİ
Var abi tabi ki 200 dolar üzeri ekstra indirim yapıyolar o yüzden %50 yazdım zaten 2-3 tane iyi wax alsan 200 ü direk geçiyorsun ortak alım olursa forum bayram eder ucuza alıp forumdan para kazanma devri biter...
Zymöl | Hand-Crafted Organic Care

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkürler :)

Evet abi 31 ine kadar kasım 15 de başlamıştı sanırım

Var abi tabi ki 200 dolar üzeri ekstra indirim yapıyolar o yüzden %50 yazdım zaten 2-3 tane iyi wax alsan 200 ü direk geçiyorsun ortak alım olursa forum bayram eder ucuza alıp forumdan para kazanma devri biter...
Zymöl | Hand-Crafted Organic Care

Ben anlamadim 111 dolarlık titanium nasil 360 tl ye gelmis, formulu nedir? Indirim icin bir kod falan mi giriliyor. Cok inceleyemedim siteyi ama 111 dolar indirimli fiyat mi yoksa indirim bu fiyattan mi yapilacak?