Blue Marlin kurulamıyor demiyorum, bende yarattığı his anlamında Gyeon daha iyi geliyor bana diyorum. Ama haklı olma ihtimaliniz de yok değil, çünkü blue marlini ikinci el aldım, sıfırını da gördüm, performans karşılaştırması yapamadım ama dokunma hissi ve görüntü olarak sıfırdan farkı yok bendekinin. Gyeonu da yaklaşık bir senedir kullanıyorum, blue marlinin geçmişini bilmiyorum bu nedenle yorumda bulunamam aynı şartlardalar mı diye. Şöyle söyleyeyim, ıslanmış blue marlin benim kullanımımla ve bendeki bez ile diyeyim, ıslanmış gyeondan daha başarısız.
Ben gyeonun hafifliğini, daha rahat çalıştırmasını seviyorum, hiçbir zaman da ikinci bir araç daha kurulayayım diye kullanmadım belki de bu nedenle bana yetiyor. Nasıl diyeyim belki de tam geliyor benim araca, 30 cm2 daha yer kurulamaz belki ne bileyim
Ben gyeonun hafifliğini, daha rahat çalıştırmasını seviyorum, hiçbir zaman da ikinci bir araç daha kurulayayım diye kullanmadım belki de bu nedenle bana yetiyor. Nasıl diyeyim belki de tam geliyor benim araca, 30 cm2 daha yer kurulamaz belki ne bileyim
Hepimiz kullandığımız ürünleri beklenti ve kullanım şekillerimize göre yorumlayıp forumdaki arkadaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz.
Benimde karşılaştırma ve şahsi görüşüm wizard kesinlikle gyeondan hem performans hem kurulama hemde kurulama alanı olarak daha başarılı geliyor.
Son düzenleme: