Detail35 Uygulamaları

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Çok teşekkür ederiz kardeşim :) Belki kullandığın ışıktan dolayı göremiyorsundur. En güzel kontrol güneş ışığı. Orçunun meşhur "Güneş yalan söylemez" pozumuzdaki gibi yüzeyden kontrol edeblirsin :D
Günesde okeyizde o zamabda gozüm isik parliyor fazla anlayamiyomda ben en guzel gece yikarken sokak lambasindan goruyorum tavani :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Kardeşim hakkını helal et
Kaçtır konuyu okuyorum bir cevap yazmamışım yeni uyandım
Ellerine sağlık
Araç mis olmuş
Helal olsun
Zaten senden de bu beklenirdi
Dip not bekleneni vermek önemli
Takdir ettim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu sefer uygulama değil test ile beraberiz, Gyeon Cure hakkındaki yorumlarım videodaki gibidir herkese iyi seyirler :):)
Gyeon Cure, yüzeyde mevcut ve etkisi azalmış bir kaplama için daha uygun bir ürün :) Kedilere koptum :D :D Videonun sonundakini de sepete koyup eve götürebilirmişsin :D

Bir sefer lastik parlatıcı videosu çekerken bir kedi epey yanımda durup dikkatlice izlemişti :D Sonunda birşey soracak diye beklemiştim, konuşsaydı kesin ben miyavlardım :D :D

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Gyeon Cure, yüzeyde mevcut ve etkisi azalmış bir kaplama için daha uygun bir ürün :) Kedilere koptum :D:D Videonun sonundakini de sepete koyup eve götürebilirmişsin :D

Bir sefer lastik parlatıcı videosu çekerken bir kedi epey yanımda durup dikkatlice izlemişti :D Sonunda birşey soracak diye beklemiştim, konuşsaydı kesin ben miyavlardım :D:D
Bizim sitenin kedileri hep böyle yuzsuzler hemen atlıyorlar arabalara abi site sakinleri olarak besliyoruz gittikçe arttı son zamanlar

cure icin konuşacak olursak gyeonun kendi söylediği şey şu iticiligi azalmış seramik kaplamalar icin booster denebilir dediler zaten yüzeyde cancoat vardı onu boostlamis olduk en kısa zamanda apc ile kaldırıp wax yapicam ama

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, yüzeyde cancoatttan eser kalmamış, onun ruhuna fatiha çoktan gitmiş:)
Bezin etiketini yırtmamışsın kardeşim,
Ürüne gelecek okursak, uygulanan yüzey ile diğer taraf anında belli ediyor kendini her şekilde. 1/1 oldukça etkili olmuş. Ben saf kullanmıştım. Sanırım bende bu dan sonra 1/1 devam ederim.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık kardeşim, yüzeyde cancoatttan eser kalmamış, onun ruhuna fatiha çoktan gitmiş:)
Bezin etiketini yırtmamışsın kardeşim,
Ürüne gelecek okursak, uygulanan yüzey ile diğer taraf anında belli ediyor kendini her şekilde. 1/1 oldukça etkili olmuş. Ben saf kullanmıştım. Sanırım bende bu dan sonra 1/1 devam ederim.
Abi bez konusunda farkındayım sadece koltuk temizliğinde kullandığım bi bezdi cila sürdüğüm bezi bulamadım direk onunla yaptım o yüzden üstünde etiket var. 1/1 kullanmak kesinlikle çok çok daha iyi saf hali 3 haftada yavasladi boncuk konusunda 1/1 olan hala aynı performansı sergiliyor :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Gyeon AntiFog uygulama videosu ve testi. Başlık sizi yanıltmasın türkçe video olmadığı için böyle bir başlık attım :) İyi seyirler eğer eleştiri ve öeneriniz varsa youtube'dan yazarsanız sevinirim maksat etkileşim :D

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Gyeon AntiFog uygulama videosu ve testi. Başlık sizi yanıltmasın türkçe video olmadığı için böyle bir başlık attım :) İyi seyirler eğer eleştiri ve öeneriniz varsa youtube'dan yazarsanız sevinirim maksat etkileşim :D
Mükemmel uygulama ve test video su olmuş üsdat. Ellerinize sağlık. Uygulama yaparken tavsiyeleriniz var mı? Nelere dikkat edelim

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Yeni konu açma gereği hissetmediğim için @Detail 35 arkadaşımızın konusundan paylaşmak istedim. Çünkü kendisinin bana iki gündür çok güzel yardımları dokundu. Bu konuda kendisine çok teşekkür ederim.

Konuya dönersem, benim araca yine reçine yağmıştı. Sağolsun kendisinin yardımı ile o konuyu çözdük. :) ardından bugün ise Soft99 fusso uygulaması yaptık. Önce Shiny GARAGE D-Tox Demir tozu yapıldı. Tabi boya yüzeyi temiz olunca janta da sıktık jant kan gölüne döndü :)
262FDE09-31B2-4DBF-8052-71B68E959045.jpeg 262FDE09-31B2-4DBF-8052-71B68E959045.jpeg CF72719F-B1BF-47CA-A836-077D526426AA.jpeg

Ardından Ipa Ve Prep karışımı ile soft99 uygulamasına geçtik
F99F39AB-A568-4B54-859F-D588281E69E9.jpeg
Çok fazla resim ve detay olmadığı için ancak bu kadar ama aşağıda uygulama sonrası kısa bir video mevcut.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Yeni konu açma gereği hissetmediğim için @Detail 35 arkadaşımızın konusundan paylaşmak istedim. Çünkü kendisinin bana iki gündür çok güzel yardımları dokundu. Bu konuda kendisine çok teşekkür ederim.

Konuya dönersem, benim araca yine reçine yağmıştı. Sağolsun kendisinin yardımı ile o konuyu çözdük. :) ardından bugün ise Soft99 fusso uygulaması yaptık. Önce Shiny GARAGE D-Tox Demir tozu yapıldı. Tabi boya yüzeyi temiz olunca janta da sıktık jant kan gölüne döndü :)
Ekli dosyayı görüntüle 15890 Ekli dosyayı görüntüle 15890 Ekli dosyayı görüntüle 15891

Ardından Ipa Ve Prep karışımı ile soft99 uygulamasına geçtik
Ekli dosyayı görüntüle 15892
Çok fazla resim ve detay olmadığı için ancak bu kadar ama aşağıda uygulama sonrası kısa bir video mevcut.

Elinize saglik ikinizinde su iticilik cok guzel masallah ya :D fusso kutusunun altindaki bez hangi marka acaba