Detail35 Uygulamaları

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hevesim kursağımda kaldı desem yeridir. Sampler kit ve Japon için kargo ne tutar diye deneme yaptım. Custom shipping seçeneğinde biz seni ararız veya e-mail atarız diyorlar.
Alttada UPS'in seçenekleri var ki en uygunu 224 USD çıktı :( :(
Bunun daha gümrükte dert anlatması var, vergisi var. Var oğlu var.

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Hevesim kursağımda kaldı desem yeridir. Sampler kit ve Japon için kargo ne tutar diye deneme yaptım. Custom shipping seçeneğinde biz seni ararız veya e-mail atarız diyorlar.
Alttada UPS'in seçenekleri var ki en uygunu 224 USD çıktı :(:(
Alamiycaz mi yani ustat

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bireysel olarak bu fiyatlar ile almam. Custom shipping price'da olsun olsun 100 dolar olsun. Yine fazla yine fazla :(
Amazon.com'dan turtle wax'in yeni ceramic serisini sepete atıp kargo ne çıkacak diye bakınca birde oradan tokat gibi fiyat almışlığım var. (5 parça ürün, kargo dahil 1000 TL yazdı, az daha dişimi sıkarsam Amerika'ya gider kendim alır getiririm daha uyguna gelirdi :D:D )

Bu ürünler anca Amerika'dan gelecek birisi ile gelebilir yoksa bu kargo fiyatları + bizim gümrük masrafları + vergi + + + derken adamı pişman ederler diye düşünüyorum. :(

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Alttada UPS'in seçenekleri var ki en uygunu 224 USD çıktı :(:(
O fiyatlar geçersiz hocam. Siz sadece ürünün parasını ödüyorsunuz sonra mail ile size kargo ücreti teklif ediyorlar 8-9 Wax için 70-80$ kargo çıkıyor. 7-8 kişi birleşip kargo kişi başı 10-12$ olacak şekilde ayarlarsınız. Daha iyi çözüm için irtibata geçip telefon ile arayabilirsiniz

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Dün yaptığım yıkamada lastik parlatıcı ve davlumbazlarla ilgilenememiştim.
33097941-41B6-4D81-8E51-0116FE77F235.jpeg
4369E87E-5481-4AFE-A6C4-463B477B6C30.jpeg
50;50
281C0415-4FAF-4660-BCA1-F40A5BA76105.jpeg

Soft99 tirewax lastikler dışında aracın tüm plastik yerlerinde kullandığım bi ürün dayanim konusunda davlumbazlarda kış aylarında 2-3 haftayı rahat çıkarıyor diyebiliriz yazın çok daha uzun.
lastiklere favori ürünüm Gyeon Tire’i uyguladım

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 17576
Ekli dosyayı görüntüle 17577
50;50
Ekli dosyayı görüntüle 17578

Soft99 tirewax lastikler dışında aracın tüm plastik yerlerinde kullandığım bi ürün dayanim konusunda davlumbazlarda kış aylarında 2-3 haftayı rahat çıkarıyor diyebiliriz yazın çok daha uzun.
Ellerine sağlık kardeşim güzel olmuş. Bence biz @onurçiko ile birleşip bir Adam’s Undercarriage spray alalım bir galon. Her yere ürünümüz var Davlumbazlar üvey evlat gibi kaldı :mutlu:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık kardeşim şu japonu benden önce uyguladın ya, neyse alacağın olsun.
Davlumbaz 50/50çok güzel olmuş
Abi keşke söyleseydin bekle beni diye bekletirdim :D Davlumbazları siyah severizz :D

Şu Enigma testi gelsin artık yahu:mutlu:
Bu gün kendi aracımın kaputuna uyguladım uzun yola gidip geleceğim ocak ayının ilk haftası paylaşım yaparım abi :)
Ellerine sağlık kardeşim güzel olmuş. Bence biz @onurçiko ile birleşip bir Adam’s Undercarriage spray alalım bir galon. Her yere ürünümüz var Davlumbazlar üvey evlat gibi kaldı :mutlu:
1 litre rezerve :mutlu: Davlumbazlara gerçekten güzel bu tirewax ama uğraştırıcı :(

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben mi çok kullanıyorum, 1 galon adams undercarriage birmek üzere ki sadece onu kullanmıyorum.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
50;50

Ellerine saglik abi tüm davlumbaza uyguladinmi onu, eger uyguladiysan sabrina hayran kaliyorum:D

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@Detail 35 ellerine sağlık gerçekten uygulamalarını keyifile takip ediyorum :) yurtdışı alımlarda tecrübeli biri öncülük etse de şu zymöl işini çözsek vallahi çok güzel olur bu arada, ben de katılırım :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerine saglik abi tüm davlumbaza uyguladinmi onu, eger uyguladiysan sabrina hayran kaliyorum:D
Önler plastik arkalar halı. Önlere uyguladım sadece :) :)

@Detail 35 ellerine sağlık gerçekten uygulamalarını keyifile takip ediyorum :) yurtdışı alımlarda tecrübeli biri öncülük etse de şu zymöl işini çözsek vallahi çok güzel olur bu arada, ben de katılırım :)
Teşekkürler sağolun :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
50;50

Ellerine sağlık. Tire waxın davlumbazda kullanıldığını ilk defa görüyorum sanırım. Güzel sonuç vermiş. Alsam mı acaba bende :deli:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
50:50 fotolar eminim çok yoruyor, ama ürünü anlamak adına harika. Elinize sağlık güzel uygulama.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Japon 180₺ titanyum 360₺ ital ise 450₺ gibi çok komik rakamlara kargo bedeli dahilinde gelmiş. Almayı düşünenler zymol.com’a akın etsin ortak alım yapılabilir.
Merhaba bu konuda bir ortak alım vs. olacak mı? Bu dediğiniz rakamlara veya bi tık üstüne dahi olsa bende faydalanmak isterim.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
111x0.55= 60$ yapıyor hocam yani ürünlerin gördüğünüz fiyatlarını 0.55 ile çarpmanız gerekiyor
Selam,

Bu fiyatlara ürün alınabiliyorsa yabancı dili olan arkadaşlar veya forumun duayenleri ön ayak olupta bir ortak alım düzenlesek çok güzel olurdu.

Titanyum 350tl, ital 450tl çok iyi fiyatlar.

Ben her ikisindende ikişer üçer adet alırım.

Adamlar toplu siparişe fiyatta ekstra indirim sağlıyorlarmış madem, bunu kullanmakta fayda var.

Yurtdışından sürekli malzeme getiren üyeler veya yöneticiler öncü olunda forum zymöl'e doysun...

@Murat @onurçiko @detail35 @Tonyukuk07 @Dragstar @Pro @_CaN_

Not: Etiketleme admin olduğunu hatırladığım kişilere ve konuda fiyatların uygun olduğunu dile getiren üyelere yapılmıştır.

Hatırlayamadığım adminler lütfen kusura bakmasın.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Selam,

Bu fiyatlara ürün alınabiliyorsa yabancı dili olan arkadaşlar veya forumun duayenleri ön ayak olupta bir ortak alım düzenlesek çok güzel olurdu.

Titanyum 350tl, ital 450tl çok iyi fiyatlar.

Ben her ikisindende ikişer üçer adet alırım.

Adamlar toplu siparişe fiyatta ekstra indirim sağlıyorlarmış madem, bunu kullanmakta fayda var.

Yurtdışından sürekli malzeme getiren üyeler veya yöneticiler öncü olunda forum zymöl'e doysun...

@Murat @onurçiko @detail35 @Tonyukuk07 @Dragstar @Pro @_CaN_

Not: Etiketleme admin olduğunu hatırladığım kişilere ve konuda fiyatların uygun olduğunu dile getiren üyelere yapılmıştır.

Hatırlayamadığım adminler lütfen kusura bakmasın.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu an konu üzerine yoğunlaşmış durumdayım süre kargo ve vergiler ile fiyatı pahalıya gelirse diye şu an Zymöl Avrupa ile görüşüyorum Detailforum.com’a özel indirim kodu talebinde bulundum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi keşke söyleseydin bekle beni diye bekletirdim :D Davlumbazları siyah severizz :D

Bu gün kendi aracımın kaputuna uyguladım uzun yola gidip geleceğim ocak ayının ilk haftası paylaşım yaparım abi :)

1 litre rezerve :mutlu: Davlumbazlara gerçekten güzel bu tirewax ama uğraştırıcı :(

Uzun yol karlı bir yol mu :) İzmir'de kış lastiği kullanan çok az kişi gördüm :)

Davlumbaz benim yumuşak karnım bayılıyorum temiz davlumbaza :)