Detail35 Uygulamaları

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Yorucu bir haftaydi pek paylaşım yapamadım. Geçtiğimiz haftanın ilk ic detaylı aracı Vw Polo’ydu arac sanayide bir ustanın günlük ve getir götür işleri icin kullandığı bir araçtı.

Kirli fotoğraflar

Temizlendikten sonraki fotoğraflar

Kullanılan malzemeler
Koch mzr
Koch ts
Valet carpet
Camlarda İpa
Gyeon antifog

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​
Oncelikle eline saglik araba bir nefes almis.
Bu tarz arac sahiplerini anlamis degilim. Hadi bagaja yuk, esya vs koyuyorsun kirleniyor. Hadi arkaya yolcu oturuyor kirletiyor gormezden geliyorsun. Ya ön koltuklarin o halini insan nasil gormezden gelirde o mikrop yuvasinin uzerine oturabilir anlamis degilim.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
tam video çekip koymalık arabaymış aslında hocam temizlik hastaları programına da çıkabilirmişsin
Teşekkürler hocam fotoğraf çekmek bile zor geliyor video isi tamamen başka bir dünya :(
Elinize sağlık kardeşim, çok pismiş be, yeni gibi olmuş. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur atasözü geldi akşıma.
Teşekkürler abi. Bu araç dağın zirvesi olmuş
Sagol kardeşim :)
"Dirtiest ever" olmuş abi elinize sağlık
Tesekkurlerr:):)
Sağolun :)
Oncelikle eline saglik araba bir nefes almis.
Bu tarz arac sahiplerini anlamis degilim. Hadi bagaja yuk, esya vs koyuyorsun kirleniyor. Hadi arkaya yolcu oturuyor kirletiyor gormezden geliyorsun. Ya ön koltuklarin o halini insan nasil gormezden gelirde o mikrop yuvasinin uzerine oturabilir anlamis degilim.
Valla evlerinde de böyleler mi merak ediyorum bu kadar kirli bir yüzeyi göre göre uzun süre rahatsız olmadan kullanmak hiç yapabileceğim birsey degil...

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35 Polo'yu taş ocağında mı kullanmışlar; dramatik bir değişim olmuş, elinize sağlık :)
Sanayide kullanılmış abi sahibi çok memnun kaldı. Satmayacak olsa muhtemelen yaptırmazdı diye düşünüyorum. "Ustasından satılık temiz yorulmamış polo" diye ilanda görürüz :D

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Yorucu bir haftaydi pek paylaşım yapamadım. Geçtiğimiz haftanın ilk ic detaylı aracı Vw Polo’ydu arac sanayide bir ustanın günlük ve getir götür işleri icin kullandığı bir araçtı.

Kirli fotoğraflar

Kullanılan malzemeler
Koch mzr
Koch ts
Valet carpet
Camlarda İpa
Gyeon antifog

Eline sağlık abi sonuç güzel olmuş araba hafiflemiş :D

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye

Kirli fotoğraflar

Kullanılan malzemeler
Koch mzr
Koch ts
Valet carpet
Camlarda İpa
Gyeon antifog

Kanka midem bulandı ya neymiş bu böyle koltuklara perwoll gecseydin keşke eline sağlık mis gibi olmuş

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Detail 35 Kutas fotoğraflardan birinde sağ ön koltukta bir alet var kurutucu mu o ? Evet ise marka model ve kullanım detaylarını paylaşabilir misin ?
Ekmek kızartma makinası o, iki kişi çalışırken zamandan kazanmak için ekmekleri otomobilin içinde kızartıp yemişler :D Kurutucudur ihtimalle :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ekmek kızartma makinası o, iki kişi çalışırken zamandan kazanmak için ekmekleri otomobilin içinde kızartıp yemişler :D Kurutucudur ihtimalle :D
Abi illa ki, bende kabalık olmasın çat diye mevzuya ortadan dalmamak için kibarca sormaya çalıştım. :halay:

Teşekkürler hocam sağ olun. hepsiburada da varmış aynısı sepetime ekledim. Benim için fazlasıyla faydalı bir ürün olacak.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi illa ki, bende kabalık olmasın çat diye mevzuya ortadan dalmamak için kibarca sormaya çalıştım. :halay:

Teşekkürler hocam sağ olun. hepsiburada da varmış aynısı sepetime ekledim. Benim için fazlasıyla faydalı bir ürün olacak.
Benimde makara yapasım geldi :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35 Kutas fotoğraflardan birinde sağ ön koltukta bir alet var kurutucu mu o ? Evet ise marka model ve kullanım detaylarını paylaşabilir misin ?
Tam olarak bu :)

hahaha tostları yakıyor abi yakın tutunca :D

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu ısıtıcı işi bana da bir fikir verdi. Teşekkürler. Ama bu pahalı bence üflemeli daha ucuz ısıtıcılar var, onu kullanabilirim.
Ahtapotun alternatifi bu abi. Bunun alternatifi de illaki vardır, 1 saatte tüm araba kuruyor

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar yeni bir uygulama ile beraberiz.
2010 yılında istanbul Cnr Expo’da bir arabaya tutuldum. O gün bu gündür hep hayalimde olan bir arabaydı gecen hafta persembe günü ruhsata adımı yazdırmış bulunuyorum:mutlu::mutlu:

Uygulamaya geçelim, ilk olarak yıkama ardından Demirtozu temizligi ve Kil temizligi yaptım.

Kaput

Tavan

En becerikli yardımcım @Detailergirl<3

Soft99 kil ile temizlik yaptık uygulamak çok kolaydı su ile kayıyor yüzeyde ortalama bir kil.

Polisaja kadar koruma eklemek için Enigmayi tercih ettim uygulama fotoğrafı yok ilk gün boncuğu var :)

Geleceğimden parlak direksiyon:(

Colourlock deri temizleyici ardından Fil derisi koruyucu uygulanmış hali:)

Kirli fotoğraflarlar:aglaa:

Arabanın içindeki tüm ivir zivirlari çıkarttıktan sonra camlara Carpro Ceriglass sonrasında Gyeon View uyguladım

Sağ taraf pasta uygulanmış sol taraf uygulanmamış taraf. Kireç killer

Temiz fotoğraflar:cicek:

Muhtemelen 2012 den beri hiç temizlenmiş resmen koltuklardan zift çıktı:banned:

:tesekkurr: Herkese teşekkürler:tesekkurr:

Son düzenleme: