Yorucu bir haftaydi pek paylaşım yapamadım. Geçtiğimiz haftanın ilk ic detaylı aracı Vw Polo’ydu arac sanayide bir ustanın günlük ve getir götür işleri icin kullandığı bir araçtı.
Kirli fotoğraflar
Temizlendikten sonraki fotoğraflar
Kullanılan malzemeler
Koch mzr
Koch ts
Valet carpet
Camlarda İpa
Gyeon antifog
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oncelikle eline saglik araba bir nefes almis.
Bu tarz arac sahiplerini anlamis degilim. Hadi bagaja yuk, esya vs koyuyorsun kirleniyor. Hadi arkaya yolcu oturuyor kirletiyor gormezden geliyorsun. Ya ön koltuklarin o halini insan nasil gormezden gelirde o mikrop yuvasinin uzerine oturabilir anlamis degilim.
Oncelikle eline saglik araba bir nefes almis.
Bu tarz arac sahiplerini anlamis degilim. Hadi bagaja yuk, esya vs koyuyorsun kirleniyor. Hadi arkaya yolcu oturuyor kirletiyor gormezden geliyorsun. Ya ön koltuklarin o halini insan nasil gormezden gelirde o mikrop yuvasinin uzerine oturabilir anlamis degilim.
Valla evlerinde de böyleler mi merak ediyorum bu kadar kirli bir yüzeyi göre göre uzun süre rahatsız olmadan kullanmak hiç yapabileceğim birsey degil...
Sanayide kullanılmış abi sahibi çok memnun kaldı. Satmayacak olsa muhtemelen yaptırmazdı diye düşünüyorum. "Ustasından satılık temiz yorulmamış polo" diye ilanda görürüz
Yorucu bir haftaydi pek paylaşım yapamadım. Geçtiğimiz haftanın ilk ic detaylı aracı Vw Polo’ydu arac sanayide bir ustanın günlük ve getir götür işleri icin kullandığı bir araçtı.
Kirli fotoğraflar
Kullanılan malzemeler
Koch mzr
Koch ts
Valet carpet
Camlarda İpa
Gyeon antifog
Kirli fotoğraflar
Kullanılan malzemeler
Koch mzr
Koch ts
Valet carpet
Camlarda İpa
Gyeon antifog
Herkese selamlar yeni bir uygulama ile beraberiz.
2010 yılında istanbul Cnr Expo’da bir arabaya tutuldum. O gün bu gündür hep hayalimde olan bir arabaydı gecen hafta persembe günü ruhsata adımı yazdırmış bulunuyorum
Uygulamaya geçelim, ilk olarak yıkama ardından Demirtozu temizligi ve Kil temizligi yaptım.