Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben yanlis mi anladim, bize ozel bir indirim olmayacak, genel indirimin habercisi olarak paylasilmis sanirim bu konu... ben ekstra bize ozel bir indirim de olacak sandim

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Ben yanlis mi anladim, bize ozel bir indirim olmayacak, genel indirimin habercisi olarak paylasilmis sanirim bu konu... ben ekstra bize ozel bir indirim de olacak sandim
Bende o şekilde sanmistim, foruma özel hediye çeki yapilacak diye düşünmüştüm hayirlisi olsun, ürün alanlar güle güle kullansinlar

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Yeni ürünlerin gümrükten çekilip çekilmediğini bilen var mı? Sitedeki Fusso Versiyon 2 mi acaba?

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Fiyatlar indirime girmiş ama öyle beklentimiz yeni ürünlerdeydi hiç bir yeni ürün yok ve eski ürünlerdede mendiller haricinde pek bir indirim göremedim özellikle waxlarda yüzde 10 indirim var hüsran......
Yeni ürünlerin gümrükten çekilip çekilmediğini bilen var mı? Sitedeki Fusso Versiyon 2 mi acaba?
hersey olduğu gibi gene bir paylaşım cevap kısmı sıkıntılı yaw bir dönün @Kimyasal Adamlar

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben 2 hafta once aldim. Eski versiyondu suankini bilemem.

Genel olarak indirim yok denilemez ben bir kac urunu kontrol amacli oncesi ve sonrasi fiyat almistim. Hatta ciddi fiyat dususu var ama ayni urunlerin bir kacinda da indirimden once fiyat artisi yapilmisti.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben 2 hafta once aldim. Eski versiyondu suankini bilemem.

Genel olarak indirim yok denilemez ben bir kac urunu kontrol amacli oncesi ve sonrasi fiyat almistim. Hatta ciddi fiyat dususu var ama ayni urunlerin bir kacinda da indirimden once fiyat artisi yapilmisti.
Zymöl auto wash 88.50₺ uygunmu?

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş