Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

harun06

Çaylak Detaycı
Üye
Bende bugün 2 parça ürün aldım ikisinde de sepet fiyatı ile ödediğim tutar arasında 4tl fiyat farkı oluştu ilk başta anlam veremedim sipariş verdim ama bir karışıklık olduğu belli

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar ne aldınız?
Ben bir türlü alışveriş yapamadım
Ne kadar alışverişe ücretsiz kargo onu bile çözemedim
Geçen seneki kampanyayı düşünüyorum da bu seneki hayal kırıklığı oldu sanırım
Yani geçen sene 70 küsür liralara almadığım kiwami 155 tl
Bir tek ıslak mendil de alınmaz bence
Hediye yada foruma özel indirim de yok
Ben bu kampanyayı boş geçicem sanırım
Neyse sağlık olsun
Herkese hayırlı alışverişler

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar ne aldınız?
Ben bir türlü alışveriş yapamadım
Ne kadar alışverişe ücretsiz kargo onu bile çözemedim
Geçen seneki kampanyayı düşünüyorum da bu seneki hayal kırıklığı oldu sanırım
Yani geçen sene 70 küsür liralara almadığım kiwami 155 tl
Bir tek ıslak mendil de alınmaz bence
Hediye yada foruma özel indirim de yok
Ben bu kampanyayı boş geçicem sanırım
Neyse sağlık olsun
Herkese hayırlı alışverişler
Abi bu cg kova kampanyası efsaneydi. Şimdiki aklım o zaman olsa 200tl lik malzeme alacağıma 2bin TL lik malzeme alırdım

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bende de genel toplamda yazan ile odedigim farkli tutarlar. Simdi arkadaslar soyleyince hesapladim. Tek cekim olmasina ragmen vade farkı gibi bir tutar aliniyor.

258 tl tutan urunler bir anda 263 tl oluvermis :)

Ekli dosyalar

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Abi bu cg kova kampanyası efsaneydi. Şimdiki aklım o zaman olsa 200tl lik malzeme alacağıma 2bin TL lik malzeme alırdım
Aynen
10 tane kova takımı şimdi en kötü 1500 tl
o_O
Aslında geçen seneki stokları bitiyoruz da iyiydi, 80 tl kiwami
İşin aslı bu kampanyaya kadar bütün kimyasaladamlar kampanyaları yüz güldürüyordu, bu sene hem geç geldi hem de beklentiyi karşılamadı (en azından benim için) :rolleyes:

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
benimde şu ana kadar yaptığım tüm alışverişlerde ödeme ekranında fiyat değişti ama zaten burada yazılanlara cevap verilmediği için boşvermiştim satıcının bu tavrını beğenmiyorum ve bu markalar başka satıcıda olsa alışveriş yapmayı düşünmem

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
benimde şu ana kadar yaptığım tüm alışverişlerde ödeme ekranında fiyat değişti ama zaten burada yazılanlara cevap verilmediği için boşvermiştim satıcının bu tavrını beğenmiyorum ve bu markalar başka satıcıda olsa alışveriş yapmayı düşünmem

Aynen öyle, bu markaların burada satılması bizim şanssızlığımız diye düşünüyorum ben de.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Benimde yaptığım iki alışverişte de tek çekim olmasına rağmen taksitli fiyat yazıyor ve fazladan para çekiliyor

3770BBBE-E692-4EBB-A59C-CCB592359697.jpeg
B5CD6969-3931-419B-BCB8-D44A4CCD029B.jpeg

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
merhaba taksitel aldıgınız için banka komisyn alıyor iyi alışverşler

Hocam herhalde taksitte alınan komisyonu anlayabilecek kadar alışveriş geçmişimiz vardır hepimizin :)

Nitekim fotoğraftan anlaşılacağı üzere 1x263 yazıyor. Tek çekim yani.

Bence sisteminizi bir kontrol ettirin. Yukarıda @Detail 35 de paylaşmış, onun da tek çekim ama taksitli yazıyor....

3-5 lira sorun değil kimse için, ama satın alma sürecinde bu artan fiyat insanı soğutuyor.

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Hocam herhalde taksitte alınan komisyonu anlayabilecek kadar alışveriş geçmişimiz vardır hepimizin :)

Nitekim fotoğraftan anlaşılacağı üzere 1x263 yazıyor. Tek çekim yani.

Bence sisteminizi bir kontrol ettirin. Yukarıda @Detail 35 de paylaşmış, onun da tek çekim ama taksitli yazıyor....

3-5 lira sorun değil kimse için, ama satın alma sürecinde bu artan fiyat insanı soğutuyor.

lütfen havale alın

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi aynı problem bende de var tek cekim olmasına rağmen taksitli yazıyor. Ufak reklamlar ama bu şekilde görmek can sıkıcı bi güncelleme istiyor sisteminiz

Ben aslında algısı ve anlama yetisi fena olmayan birisiyim ama bu olayları çözemiyorum maalesef :)

Anladığım kadarıyla sitedeki fiyatlar havale fiyatları. KK ile satın alımda tek çekim de olsa komisyon ekleniyor. Yalnız bu komisyon da yüzdelik bir komisyon değil de işlem ücreti gibi 3-4 liralık bir komisyon. Muhtemelen banka blokajı nedeniyle parayı hemen alamadıkları için aradaki faiz kesiliyor.

Helali hoş olsun sorun değil de, bilgi verilse hoş olurdu. Neyse ürünler sağ salim gelsin de olayı uzamasın istiyorum.