Ahmet abiyle bir iki alışverişim oldu çok memnun kalmıştım hatta şu authenticler kiwamiler 70-80₺ iken askere gideceğimden alamamıştım içimde bir uhde olarak kalmıştı. Sonradan farkı kapattık orası ayrı konu.
Dün geceden 1 gibi sepetimi oluşturup yattım 1200₺ civarı tutuyordu sabah uyanıp güncelleme yaptığımda 800-900 bandıana inmişti ki
iki tane cam pastası
bir fusso
bir authentic
bir Vp Nsf
Glaco 3 modelini de ayrı ayrı ekledim
İki Smooth kil
bir Fusso sprey
bir Fukupika advante 6
İki zymöl şampuan
İki chemical koku
Gibi bir sepetim vardı, eşe dosta da almalık
Sabahtan işte güncellemeler yenilerden eklemeler yaptık yekün 707₺ oldu alışveriş yapmaya çalıştığımda ziraat bankasının kartını hem mobilden hem pcden hatta iki platformda da başka tarayıcılardan denedim alamadık
Sitenin ana sayfasının hemen üstünde bulunan iki numarayıda aradığımda dünden orada çalışan bir kadında kaldığı için fazla detayları bilmediğini söyledi. Hatta eşimden, öğrencilerimden, arkadaşlarımdan görmediğim ufaktanda olsa bir trip yedim, (olabilir insanız)
Bulunduğum yere sürat kargo çok alçakça bir tutum ve teslimat içinde olduğu için kargoyu başka bir firmayla yollamalarınıda ayrıyetten söyledim böyle bir çalışmalarının olmadığını söyledi.
Bende bu açmazı ve daha fazlasını çözmek için bir forumdaştan Ahmet abinin numarasını aldım wp den mesaj attım 10:40 civarında 13:00 civarında meaajımı okudu iş yoğunluğu olduğundan meşguldür diye yazmamıştır dedim.
Saat 14:00 gibi chemical başarının kokusu bitti 16:00 sularında da zymöl bitti bende zaten esas kendime alacaklarım bittiği için bu işten alimi yıkadım
Üstüste niye mesaj atmadın aramadın diyenler olabilir, onuda bu sene kışın 16₺ olan concantered, carpet alımını kaçırmak zorunda kaldığımda terketmiştim
Hayırlısı olsun demekten başka bişi diyemiyorum.
Forumumuzu seviyorum
Selametle