Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Son düzenleme:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Fiyatlar değişmiş sanırım sabahtan akşama. Yine niyet iyi olunca siparişimi verdim bakalım. Gerçi forumdaki sessizlik (!) biraz düşündürüyor ama olsun bu fiyatlardan girdim bakalım.

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Sonuncuyu almis olabilirim. Ama bende guven yaratmiyorlar bir turlu maalesef uzgunum. Siparisim tamamlandi ama elime ulasir mi stok bitti mi denir bilemiyorum.

Bende alımdan önceki linki vardı;

https://www.kimyasaladamlar.com/Auto-Wash-1400gr,PR-82.html

stok bitince neden sayfa 404 verir ki :)
Hayırlısı olsun kısmet değilmiş., yani onu ben de anlamıyorum stok bittiyse stok yok diye yazması lazım., ama kullandıkları sitenin alt yapısı kötü..

@mustafacagri aynı olay indirim olsun-olmasın defalarca başıma geldi :rolleyes:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlısı olsun kısmet değilmiş., yani onu ben de anlamıyorum stok bittiyse stok yok diye yazması lazım., ama kullandıkları sitenin alt yapısı kötü..

@mustafacagri aynı olay indirim olsun-olmasın defalarca başıma geldi :rolleyes:
Vallahi diğer ürünlerde de benzer durum var. Son anda farkettim bunun fiyatı x TL değil miydi ya diye. Reyonda 1 TL olan ürünün kasada ödeme yapıldıktan sonra 1.5 TL çıkması gibi :/ neyse dedim aldım artık ama hoş bir durum değil çift fiyat olması...

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kimyasal Adamlar geçmişte süper kampanyalar yapıyordu
örnek; 250 liralık ürünün yanında promosyon 250 liralıkta ürün veriyordu sağolsun bazı arkadaşlar kampanya bitince nerdeyse bedava aldığı ürünleri etiket fiyatından satmaya kalkınca kampanya amacindan çıkıp bir kısım kişiler için ticarete döndü..

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ahmet abiyle bir iki alışverişim oldu çok memnun kalmıştım hatta şu authenticler kiwamiler 70-80₺ iken askere gideceğimden alamamıştım içimde bir uhde olarak kalmıştı. Sonradan farkı kapattık orası ayrı konu.

Dün geceden 1 gibi sepetimi oluşturup yattım 1200₺ civarı tutuyordu sabah uyanıp güncelleme yaptığımda 800-900 bandıana inmişti ki
iki tane cam pastası
bir fusso
bir authentic
bir Vp Nsf
Glaco 3 modelini de ayrı ayrı ekledim
İki Smooth kil
bir Fusso sprey
bir Fukupika advante 6
İki zymöl şampuan
İki chemical koku
Gibi bir sepetim vardı, eşe dosta da almalık

Sabahtan işte güncellemeler yenilerden eklemeler yaptık yekün 707₺ oldu alışveriş yapmaya çalıştığımda ziraat bankasının kartını hem mobilden hem pcden hatta iki platformda da başka tarayıcılardan denedim alamadık

Sitenin ana sayfasının hemen üstünde bulunan iki numarayıda aradığımda dünden orada çalışan bir kadında kaldığı için fazla detayları bilmediğini söyledi. Hatta eşimden, öğrencilerimden, arkadaşlarımdan görmediğim ufaktanda olsa bir trip yedim, (olabilir insanız)

Bulunduğum yere sürat kargo çok alçakça bir tutum ve teslimat içinde olduğu için kargoyu başka bir firmayla yollamalarınıda ayrıyetten söyledim böyle bir çalışmalarının olmadığını söyledi.

Bende bu açmazı ve daha fazlasını çözmek için bir forumdaştan Ahmet abinin numarasını aldım wp den mesaj attım 10:40 civarında 13:00 civarında meaajımı okudu iş yoğunluğu olduğundan meşguldür diye yazmamıştır dedim.
Saat 14:00 gibi chemical başarının kokusu bitti 16:00 sularında da zymöl bitti bende zaten esas kendime alacaklarım bittiği için bu işten alimi yıkadım

Üstüste niye mesaj atmadın aramadın diyenler olabilir, onuda bu sene kışın 16₺ olan concantered, carpet alımını kaçırmak zorunda kaldığımda terketmiştim

Hayırlısı olsun demekten başka bişi diyemiyorum.
Forumumuzu seviyorum
Selametle

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Ahmet abi whatsapp a foruma çok bakmaz beyler cepten ulaşırsanız iyi olur hızlı olur. Sadece öneri