Detailing dışı hobileriniz neler?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Çok az senkron kaymış sanki. Haricinde hatasız :alkıssx::alkıssx::alkıssx::alkıssx:
gören 36 sn der Flamenkonun 36 sn sine verilen emek ile 10 tane normal şarkı çıkar :) Ellerine emeğine sağlık.
Hata var abi bi süsleme hatası var çok kötü duyuluyor :)
Teşekkür ederim güzel yorumun için, yasak günlerinde eğlence işte

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,

Benim profesyonel hobim pipo yapımıdır. 20 yılı aşkındır pipo içicisiyim 5 yıldır da ustaca pipo yapmaktayım. Eray handmade marka ile yurtiçi ve yurtdışı pipo severlere sipariş üzerine el yapımı pipolar üretmekteyim. Aynı zamanda pipo bakımı ve onarımını da yapmaktayım. Kanala sadece 9 fotoğraf yükleyebildiğimden son işlerden birkaçını paylaştım, malum yüzlercesini yapınca

Hepinize keyifli forumlar diliyorum,
Erdoğan Kesgin

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Selamlar,

Benim profesyonel hobim pipo yapımıdır. 20 yılı aşkındır pipo içicisiyim 5 yıldır da ustaca pipo yapmaktayım. Eray handmade marka ile yurtiçi ve yurtdışı pipo severlere sipariş üzerine el yapımı pipolar üretmekteyim. Aynı zamanda pipo bakımı ve onarımını da yapmaktayım. Kanala sadece 9 fotoğraf yükleyebildiğimden son işlerden birkaçını paylaştım, malum yüzlercesini yapınca

Hepinize keyifli forumlar diliyorum,
Erdoğan Kesgin
Bunları kullanmaya kıyamaz insan, hepsi sanat eseri resmen.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Erdoğan Kesgin Şu yaşıma kadar bir kere bile tütün ürünlerini kullanmadım, kokusu da beni perişan eder. Hatta bulunduğum yerde 50 m ötede birisi sigara içsin o koku burnuma gelirse benim bittiğim andır. Boğulacak gibi kıpkırmızı oluyorum ve öksürük krizine giriyorum. Nefes alamaz hale geliyorum.
Yanlız, yaptıklarınız bence sanat eseri gibi , bence ahşap modelciliğine de bir el atmanızın vakti gelmiş hatta geçiyor bile :)
Emeğinize sağlık :)

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Erdoğan Kesgin Şu yaşıma kadar bir kere bile tütün ürünlerini kullanmadım, kokusu da beni perişan eder. Hatta bulunduğum yerde 50 m ötede birisi sigara içsin o koku burnuma gelirse benim bittiğim andır. Boğulacak gibi kıpkırmızı oluyorum ve öksürük krizine giriyorum. Nefes alamaz hale geliyorum.
Yanlız, yaptıklarınız bence sanat eseri gibi , bence ahşap modelciliğine de bir el atmanızın vakti gelmiş hatta geçiyor bile :)
Emeğinize sağlık :)
Çok teşekkür ederim modelcilik denedim ancak bana hitap etmedi, airbrush boyama, vernikleme gibi 1/39 1/25 vb modeller yaptım. Daha çok ürettiğim ve dokunabildiğim materyaller bana keyif veriyor diyebilirim.
Ben de tütün dumanından rahatsız olurum ama içiyorum ironi