Bu konuyu çok boşladım , arada bir rutin yıkama yapıyorum ama fotoğraf çekemediğimden paylaşamıyorum.Bugünde çok fotoğraf yok ama final pozlarını bol tuttum
.
Son yıkamamızın üzerinden 8-9 gün geçti .Araca en son pw uygulamıştık. Yaklaşık 350 km yol yaptım ama asfalt olmayan yollar sağolsun aracın hali şu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 7786
Ekli dosyayı görüntüle 7784
Ekli dosyayı görüntüle 7785
Ekli dosyayı görüntüle 7783
Ekli dosyayı görüntüle 7787
Gelelim yıkamaya . Önce şarjlı sechoyla ceviz uyguladım tüm araca, jantlara davlumbazlara. Durulayıp ansf ile köpükledim. Jant lastikleri bilberry ve cg wheel cleaner karışımı ile yıkadım. Durulayıp çift kova yıkamasını yaptım. Kovada vp concentrated şampuan tercih ettim. Araçtaki koruma durumu çok iyi olmadığı için bugünüde wet coat ile geçiştirdim (wax uygulamadığım için kızanlar var haklısınız
) . Kurulamayı klin duo ile yaptım . kapı içlerini vs af primo plush ile kuruladım. Davlumbazlara magic dressing , lastiklere 2 kat turtlewax jet black ve jantlara adams quick sealant uygulayarak yıkamamı bitirdim. Bu kısımlarda fotoğraf yok malesef ama finallede bol bol fotoğraf çektim
.
Ekli dosyayı görüntüle 7788
Ekli dosyayı görüntüle 7789
Ekli dosyayı görüntüle 7790
Ekli dosyayı görüntüle 7791
Ekli dosyayı görüntüle 7792
Ekli dosyayı görüntüle 7793
Ekli dosyayı görüntüle 7794
Ekli dosyayı görüntüle 7795
Ekli dosyayı görüntüle 7796
Ekli dosyayı görüntüle 7797
Ekli dosyayı görüntüle 7798
Son yıkamamızın üzerinden 8-9 gün geçti .Araca en son pw uygulamıştık. Yaklaşık 350 km yol yaptım ama asfalt olmayan yollar sağolsun aracın hali şu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 7786
Ekli dosyayı görüntüle 7784
Ekli dosyayı görüntüle 7785
Ekli dosyayı görüntüle 7783
Ekli dosyayı görüntüle 7787
Gelelim yıkamaya . Önce şarjlı sechoyla ceviz uyguladım tüm araca, jantlara davlumbazlara. Durulayıp ansf ile köpükledim. Jant lastikleri bilberry ve cg wheel cleaner karışımı ile yıkadım. Durulayıp çift kova yıkamasını yaptım. Kovada vp concentrated şampuan tercih ettim. Araçtaki koruma durumu çok iyi olmadığı için bugünüde wet coat ile geçiştirdim (wax uygulamadığım için kızanlar var haklısınız
Ekli dosyayı görüntüle 7788
Ekli dosyayı görüntüle 7789
Ekli dosyayı görüntüle 7790
Ekli dosyayı görüntüle 7791
Ekli dosyayı görüntüle 7792
Ekli dosyayı görüntüle 7793
Ekli dosyayı görüntüle 7794
Ekli dosyayı görüntüle 7795
Ekli dosyayı görüntüle 7796
Ekli dosyayı görüntüle 7797
Ekli dosyayı görüntüle 7798

Maşallah Ellerine sağlık, waxı beraber yapalım kafamda çılgın fikirler var