Detailing Günlüğüm

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize emeğinize sağlık, rengin hakkını veriyorsunuz :mutlu:
Kazasız,belasız :)

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elinize emeğinize sağlık, rengin hakkını veriyorsunuz :mutlu:
Kazasız,belasız :)
Çok teşekkür ederim valla yakından bakınca kusurlar var ama fotoğrafta çıkmıyor :komik:
Ellerine sağlık kardeşim
:alkis:
Şu finallere herşey değer
:hava:
Teşekkür ederim abi , güzel rengimiz var seninle emeğimizi gösteriyor hakkaten :D
İy iş kardeşim.

Nanolex hibriti bi dene bakalım :)
Teşekkürler abi , nanolex e sıra ne zaman gelecek bakalım . Araba kiwami den başka birşey görmedi daha ama ben her hafta wax uyguluyomuşcasına wax koleksiyonu yapıyorum :D .

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Çok teşekkür ederim valla yakından bakınca kusurlar var ama fotoğrafta çıkmıyor :komik:

Teşekkür ederim abi , güzel rengimiz var seninle emeğimizi gösteriyor hakkaten :D

Teşekkürler abi , nanolex e sıra ne zaman gelecek bakalım . Araba kiwami den başka birşey görmedi daha ama ben her hafta wax uyguluyomuşcasına wax koleksiyonu yapıyorum :D .
Sen birde Infinity hibriti dene:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık rengin hakkını veriyorsun.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@ffsahin Faik ellerine sağlık renk çok güzel . Canlı görmedim ama burada sitede 2 tane golf r var 2018 model sanırım aynı renk. Ufaklıkla yürüyüş yaparken ne zaman görsem sen aklıma geliyorsun. Drone nerde videolar nerde bahar gelsin polisaj nerde ? Hibrid mibrid bırak carnauba devam bol bol glaze idi m2 idi orbitalle dal renk harika tekrar ellerine sağlık. Bir dahaki yıkamada drone yoksa buraya yazma. :)

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@ffsahin Faik ellerine sağlık renk çok güzel . Canlı görmedim ama burada sitede 2 tane golf r var 2018 model sanırım aynı renk. Ufaklıkla yürüyüş yaparken ne zaman görsem sen aklıma geliyorsun. Drone nerde videolar nerde bahar gelsin polisaj nerde ? Hibrid mibrid bırak carnauba devam bol bol glaze idi m2 idi orbitalle dal renk harika tekrar ellerine sağlık. Bir dahaki yıkamada drone yoksa buraya yazma. :)
Sağol abi , benimkiyle aynı renk golf r lara gözüm kayıyor sürekli ilanlara bakıp acaba diyorum ama ekonomi böyle bir dönemdeyken bu araba bile gereksiz pahalı geliyor bana. O yüzden başka baharlara diyorum :D . Kısıtlı zamanda 2 araba yıkadık o yüzden drone kaldı bagajda .

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik sahane yikama olmus gercekten before after hak eder cinsten. Resmen renk cayir cayir. Kesinlikle detayi hak ediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık, tam detaycı rengi, güzel ürünlerle harika sonuç almışsın. Kocamam bir Maaşallah ı haketmiş araç. Nazar değmesin.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Araç ve araçın rengi çok güzel maşşallah. Tam detaycı işi bir renk. Yansımalarda harcanan emeğin karşılığını veriyor :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Elinize saglık. Bildiğiniz "Ayna" gibi olmuş.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Temizlik şahane olmuş. Detaycıya yakışır renk olunca da hakkını vermişsin :D

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerine sağlık rengin hakkını veriyorsun.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler abi :) .
Elinize saglik sahane yikama olmus gercekten before after hak eder cinsten. Resmen renk cayir cayir. Kesinlikle detayi hak ediyor

Teşekkür ederim , eve gelene kadar tekrar kirlenmese keşke :D
Ellerine sağlık, tam detaycı rengi, güzel ürünlerle harika sonuç almışsın. Kocamam bir Maaşallah ı haketmiş araç. Nazar değmesin.
Teşekkürler abi , senin elinde bu renk nasıl olur çok merak ediyorum :D
Araç ve araçın rengi çok güzel maşşallah. Tam detaycı işi bir renk. Yansımalarda harcanan emeğin karşılığını veriyor :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkürler :)
Elinize saglık. Bildiğiniz "Ayna" gibi olmuş.
Teşekkürler abi , pek belli değil ama portakal kabuğu mevcut boyada ilerde cesaret edebilirsem zımpara yapacağım .
Ellerine sağlık. Temizlik şahane olmuş. Detaycıya yakışır renk olunca da hakkını vermişsin :D
Teşekkür ederim , daha fazla ilgiye ihtiyacı var aslında ama bu havada bu kadar oluyor :D

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık final çok başarılı olmuş,golflerdeki bu renk hakkını verince muhteşem görünüyor Maşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bu konuyu çok boşladım , arada bir rutin yıkama yapıyorum ama fotoğraf çekemediğimden paylaşamıyorum.Bugünde çok fotoğraf yok ama final pozlarını bol tuttum :D .
Son yıkamamızın üzerinden 8-9 gün geçti .Araca en son pw uygulamıştık. Yaklaşık 350 km yol yaptım ama asfalt olmayan yollar sağolsun aracın hali şu şekilde.
IMG_7123.JPG
IMG_7121.JPG
IMG_7122.JPG
IMG_7116.JPG
IMG_7124.JPG
Gelelim yıkamaya . Önce şarjlı sechoyla ceviz uyguladım tüm araca, jantlara davlumbazlara. Durulayıp ansf ile köpükledim. Jant lastikleri bilberry ve cg wheel cleaner karışımı ile yıkadım. Durulayıp çift kova yıkamasını yaptım. Kovada vp concentrated şampuan tercih ettim. Araçtaki koruma durumu çok iyi olmadığı için bugünüde wet coat ile geçiştirdim (wax uygulamadığım için kızanlar var haklısınız :D ) . Kurulamayı klin duo ile yaptım . kapı içlerini vs af primo plush ile kuruladım. Davlumbazlara magic dressing , lastiklere 2 kat turtlewax jet black ve jantlara adams quick sealant uygulayarak yıkamamı bitirdim. Bu kısımlarda fotoğraf yok malesef ama finallede bol bol fotoğraf çektim :D .
IMG_7128.JPG
IMG_7129.JPG
IMG_7133.JPG
IMG_7136.JPG
IMG_7138.JPG
IMG_7142.JPG
IMG_7143.JPG
IMG_7151.JPG
IMG_7152.JPG
IMG_7158.JPG
IMG_7161.JPG

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu konuyu çok boşladım , arada bir rutin yıkama yapıyorum ama fotoğraf çekemediğimden paylaşamıyorum.Bugünde çok fotoğraf yok ama final pozlarını bol tuttum :D .
Son yıkamamızın üzerinden 8-9 gün geçti .Araca en son pw uygulamıştık. Yaklaşık 350 km yol yaptım ama asfalt olmayan yollar sağolsun aracın hali şu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 7786
Ekli dosyayı görüntüle 7784
Ekli dosyayı görüntüle 7785
Ekli dosyayı görüntüle 7783
Ekli dosyayı görüntüle 7787
Gelelim yıkamaya . Önce şarjlı sechoyla ceviz uyguladım tüm araca, jantlara davlumbazlara. Durulayıp ansf ile köpükledim. Jant lastikleri bilberry ve cg wheel cleaner karışımı ile yıkadım. Durulayıp çift kova yıkamasını yaptım. Kovada vp concentrated şampuan tercih ettim. Araçtaki koruma durumu çok iyi olmadığı için bugünüde wet coat ile geçiştirdim (wax uygulamadığım için kızanlar var haklısınız :D ) . Kurulamayı klin duo ile yaptım . kapı içlerini vs af primo plush ile kuruladım. Davlumbazlara magic dressing , lastiklere 2 kat turtlewax jet black ve jantlara adams quick sealant uygulayarak yıkamamı bitirdim. Bu kısımlarda fotoğraf yok malesef ama finallede bol bol fotoğraf çektim :D .
Ekli dosyayı görüntüle 7788
Ekli dosyayı görüntüle 7789
Ekli dosyayı görüntüle 7790
Ekli dosyayı görüntüle 7791
Ekli dosyayı görüntüle 7792
Ekli dosyayı görüntüle 7793
Ekli dosyayı görüntüle 7794
Ekli dosyayı görüntüle 7795
Ekli dosyayı görüntüle 7796
Ekli dosyayı görüntüle 7797
Ekli dosyayı görüntüle 7798
Elinize saglik cok guzel yikama olmus. Renk pisken cok belli etsede temiz halide bir o kadar farkli oluyor o nedenle bence deger. Yansimalar muhtesem, hayran kaldim.