Detailing Günlüğüm

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu konuyu çok boşladım , arada bir rutin yıkama yapıyorum ama fotoğraf çekemediğimden paylaşamıyorum.Bugünde çok fotoğraf yok ama final pozlarını bol tuttum :D .
Son yıkamamızın üzerinden 8-9 gün geçti .Araca en son pw uygulamıştık. Yaklaşık 350 km yol yaptım ama asfalt olmayan yollar sağolsun aracın hali şu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 7786
Ekli dosyayı görüntüle 7784
Ekli dosyayı görüntüle 7785
Ekli dosyayı görüntüle 7783
Ekli dosyayı görüntüle 7787
Gelelim yıkamaya . Önce şarjlı sechoyla ceviz uyguladım tüm araca, jantlara davlumbazlara. Durulayıp ansf ile köpükledim. Jant lastikleri bilberry ve cg wheel cleaner karışımı ile yıkadım. Durulayıp çift kova yıkamasını yaptım. Kovada vp concentrated şampuan tercih ettim. Araçtaki koruma durumu çok iyi olmadığı için bugünüde wet coat ile geçiştirdim (wax uygulamadığım için kızanlar var haklısınız :D ) . Kurulamayı klin duo ile yaptım . kapı içlerini vs af primo plush ile kuruladım. Davlumbazlara magic dressing , lastiklere 2 kat turtlewax jet black ve jantlara adams quick sealant uygulayarak yıkamamı bitirdim. Bu kısımlarda fotoğraf yok malesef ama finallede bol bol fotoğraf çektim :D .
Ekli dosyayı görüntüle 7788
Ekli dosyayı görüntüle 7789
Ekli dosyayı görüntüle 7790
Ekli dosyayı görüntüle 7791
Ekli dosyayı görüntüle 7792
Ekli dosyayı görüntüle 7793
Ekli dosyayı görüntüle 7794
Ekli dosyayı görüntüle 7795
Ekli dosyayı görüntüle 7796
Ekli dosyayı görüntüle 7797
Ekli dosyayı görüntüle 7798
Ellerine sağlık çok güzel olmuş araç. Kirli hali ne kadar kötü görünse de temiz hali beni benden aldı. Boyanın durumu da iyi görünüyor. Maşallah :nazar:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Faik kaput nerde :saskin: Maşallah Ellerine sağlık, waxı beraber yapalım kafamda çılgın fikirler var :fisilti:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ah şu renk bende olacak ki dedim ya la. Faik bu güzelliğe özel ilgi lütfen. Rica ediyorum. @Pro duruma el at kardeşim.

Maaşallah ı unutmayalım

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Hocam ilk önce maşallah :nazar: forumda yeni sayıldığım için konunuzu ilk defa görünce baştan sona kadar okudum. Çok güzel uygulamalar paylaşmışsınız. Yorumum şudur ki bu kadar da olmaz bu arabayı yolda görsem oturur izlerim oderece güzel parlamış elinize sağlık. Arabayımı satsam yoksa beyaz arabayı böyle bir rengemi boyatsam diye aklımdan geçirdim vallahi.:)

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elinize saglik cok guzel yikama olmus. Renk pisken cok belli etsede temiz halide bir o kadar farkli oluyor o nedenle bence deger. Yansimalar muhtesem, hayran kaldim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim , temizken güzel ama bazen 1 km yol gitmeden kirlenebiliyor :D
Ellerine sağlık çok güzel olmuş araç. Kirli hali ne kadar kötü görünse de temiz hali beni benden aldı. Boyanın durumu da iyi görünüyor. Maşallah :nazar:
Teşekkür ederim , malesef başta cam ve aynalarda olmak üzere tüm araçta kireç lekesi var :/ . Boya nispeten daha iyi durumda ama biraz çiziğimiz var.
Faik kaput nerde :saskin: Maşallah Ellerine sağlık, waxı beraber yapalım kafamda çılgın fikirler var :fisilti:
Teşekkürler abi , yapalım tabiki :D
Ellerine sağlık mal yanıyor gene:nazar:
Teşekkürler Hurşit :)
Rengin finali harika,emeğine sağlık hocam :nazar::sicak:
Teşekkür ederim :)
Ah şu renk bende olacak ki dedim ya la. Faik bu güzelliğe özel ilgi lütfen. Rica ediyorum. @Pro duruma el at kardeşim.

Maaşallah ı unutmayalım
Haklısın abi , özel ilgi istiyor ama yaptığın işin karşılığını öyle güzel gösteriyor ki :D . Senin ellerinde ateş eder bu renk :D
Forumda baya Golf varmis. Üzerimdeki yorumlara katilarak , güzel bir wax sart aga......
Harika bir yikama olmus.
Teşekkür ederim , zymöl dolapta polisajı bekliyor :D
Araba sattırır bu renk adama maşAllah :nazar:
Yansımalar çok iyi gerçekten eline sağlık bi polisaj bi carnauba off diyorum off Rabbim nazardan saklasın
Teşekkür ederim , inşallah gelecek carnaubalı günlerimiz :D
Eline saglik faik finaller müthiş :nazar:
Teşekkürler abi :)
Hocam ilk önce maşallah :nazar: forumda yeni sayıldığım için konunuzu ilk defa görünce baştan sona kadar okudum. Çok güzel uygulamalar paylaşmışsınız. Yorumum şudur ki bu kadar da olmaz bu arabayı yolda görsem oturur izlerim oderece güzel parlamış elinize sağlık. Arabayımı satsam yoksa beyaz arabayı böyle bir rengemi boyatsam diye aklımdan geçirdim vallahi.:)
Teşekkür ederim , amatörce uygulamalar yapıyorum ama renk sağolsun yapılan işi gösteriyor. İsteyen herkese nasip olur inşallah , bence bir düşünün renkli bir arabayı :)
Faik ellerine sağlık kardeşim
:alkis:
O nasıl finaller öyle kendimden geçtim resmen o_O
Ateş ediyor ateş :taraa:
Teşekkür ederim abi , beğenmene sevindim :D
Maşallah direk gökyüzü arabanın üzerinde yansımalar çok güzel görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sağol abi , şansıma hava çok güzeldi :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim , temizken güzel ama bazen 1 km yol gitmeden kirlenebiliyor :D

Teşekkür ederim , malesef başta cam ve aynalarda olmak üzere tüm araçta kireç lekesi var :/ . Boya nispeten daha iyi durumda ama biraz çiziğimiz var.

Teşekkürler abi , yapalım tabiki :D

Teşekkürler Hurşit :)

Teşekkür ederim :)

Haklısın abi , özel ilgi istiyor ama yaptığın işin karşılığını öyle güzel gösteriyor ki :D . Senin ellerinde ateş eder bu renk :D

Teşekkür ederim , zymöl dolapta polisajı bekliyor :D

Teşekkür ederim , inşallah gelecek carnaubalı günlerimiz :D

Teşekkürler abi :)

Teşekkür ederim , amatörce uygulamalar yapıyorum ama renk sağolsun yapılan işi gösteriyor. İsteyen herkese nasip olur inşallah , bence bir düşünün renkli bir arabayı :)

Teşekkür ederim abi , beğenmene sevindim :D

Sağol abi , şansıma hava çok güzeldi :)
Yapmayı planladığımız buluşmada hepsini hallederiz :alkisss:

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bir süredir yıkama haricinde uygulama yapamıyorum o yüzden bu konu boş kaldı. Bu uygulamadada pek fotoğraf yok ama final fotoğraflarını beğendiğim için paylaşmak istedim :D
Prewash , foam lance , çift kova , demir tozu temizliği yaptıktan sonra durulamadan bir tur daha köpükledim . Durulayıp kuruladıktan sonra m700 ile yüzeyi waxa hazırladım. Kiwami beyaz ile korumaya aldık aracımızı.Davlumbazlara 3d magic dressing jantlara ve el girmeyen siyah plastiklere adams quick sealant diğer plastiklere valet pro black to the future, camlara bsd uyguladım. Lastiklerede ilk defa 3d magic dressing uyguladım alev alev yandı :D . Bu arada bu magic dressing hakkaten alev alıyor denemek için bir tahta parçasına sıktım direk alev aldı çakmakla.
gv.jpg
IMG_8462.jpg
IMG_8468.jpg
IMG_8509.jpg
IMG_8479.jpg

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bir süredir yıkama haricinde uygulama yapamıyorum o yüzden bu konu boş kaldı. Bu uygulamadada pek fotoğraf yok ama final fotoğraflarını beğendiğim için paylaşmak istedim :D
Prewash , foam lance , çift kova , demir tozu temizliği yaptıktan sonra durulamadan bir tur daha köpükledim . Durulayıp kuruladıktan sonra m700 ile yüzeyi waxa hazırladım. Kiwami beyaz ile korumaya aldık aracımızı.Davlumbazlara 3d magic dressing jantlara ve el girmeyen siyah plastiklere adams quick sealant diğer plastiklere valet pro black to the future, camlara bsd uyguladım. Lastiklerede ilk defa 3d magic dressing uyguladım alev alev yandı :D . Bu arada bu magic dressing hakkaten alev alıyor denemek için bir tahta parçasına sıktım direk alev aldı çakmakla.
Ekli dosyayı görüntüle 10909
Ekli dosyayı görüntüle 10910
Ekli dosyayı görüntüle 10911
Ekli dosyayı görüntüle 10914
Ekli dosyayı görüntüle 10912

Elinize sağlık, ilk fotoğraf çok iyi olmuş :komik: magic dressing beyler solvent bazlı sanırım ama davlumbaz ürünü yokluğunda bende kendilerini çok beğeniyorum, güle güle kirlensin :nazar:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
elinize saglık @ffsahin bey. son resim favorim resimler arasında. güzel günlerde kirletin . iyi detaylar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, magic i yakmak nerden aklına geldi sesli güldüm:)
Finaller güzel gerçekten, başarılı resimler çekmişsin.