Detailing ve Araçlar İle İlgili Videolar (Genel Paylaşım)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Takip ettiğim polonyalı eleman, Fusso, CMX ve Infinity Synergy QD uygulamış. Fusso 5 aydır hayattaymış ama synergy ve cmx 1 ayda videodaki ahle gelmişler.
Gerçi synergy QD ürün gamındaki diğer synergy'leri desteklesin diye yapılmış ve tek başına kullanımda ise 8 hafta ömrü olduğu belirtilmiş. 8 haftaya göre kış şartlarında 1 ay aslında kötü değil ama CMX niye erken gitmiş ona takıldım. CMX'de mi şişirme ürün yoksa?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benzinlikte araç yıkayanlar için güzel bir alternatif olabilir :)
Tesekkur ederiz ama bunlar yapildi forumda konulari acildi alta foamla yapildi kwazarla yapildi sechoyla yapildi :)

Bizi ihmal ediyorsunuz forumdan uzak kalmissiniz :)

Yanlis anlamazsiniz umarim iyi niyetle paylastiginizin farkindayim ben de takiliyorum sadece :) ama gercekten nasil yapilirindan performans videolarina kadar var forumda suan bu konu

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@omrslhmms @Berkay hocam Youtube'un indexlemesi, ilgi alanlarına göre gösterdiği popüler videolar nedeniyle böyle oluyor. Örneğin ben Secho için 3 saat boyunca forumu okudum, o zaman görmüştüm videoları. Ama ihtiyacım olmasaydı, o zaman araştırmasaydım, muhtemelen ben de ilk kez Youtube'da o videoda görecektim. :)

Buradaki bilgiler ile profesyonelce bu işi yapabilen yerler varsa, bence çok güzel. Keşke ben de yapabilsem. :)