Detay Ürünleri Seçim Rehberi

c3b1r

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Güzel konu olmuş hocam emeğine sağlık, tüm konuları okuyup malzeme seçme derdinden kurtarıyor , tecrübe önemli bu konularda :tesekkurr:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok yararlı olmuş üstadım benim gibi acemiler için birebir çok sağol emeğine sağlık

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
foam lance ile yıkama işine yeni başlayacam. fiyatlar baya yüksek 5 litreliklerin. o yüzden valet Pro Ph Neutral Snow foam alsam Advanced yerine nasıl olur. çok bi şey kaybetmiş olur muyum

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
foam lance ile yıkama işine yeni başlayacam. fiyatlar baya yüksek 5 litreliklerin. o yüzden valet Pro Ph Neutral Snow foam alsam Advanced yerine nasıl olur. çok bi şey kaybetmiş olur muyum
Öncelikle tanışma konusu açıp kendinizi tanıtırsanız seviniriz, güvenli ön yıkama olarak ansf yerine flowey ev13 tavsiye ederim,güçlü ön yıkama içinde b33 rakiplerinden f/p olarak etkili ürünler

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Öncelikle tanışma konusu açıp kendinizi tanıtırsanız seviniriz, güvenli ön yıkama olarak ansf yerine flowey ev13 tavsiye ederim,güçlü ön yıkama içinde b33 rakiplerinden f/p olarak etkili ürünler
Ansf fiyatı çok mu uçtu yoksa bana mı öyle geliyor. Açıkcası flowey ürünlerini hiç bilmiyorum, ansf gibi beklentilerimizi karşılar mı?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ansf fiyatı çok mu uçtu yoksa bana mı öyle geliyor. Açıkcası flowey ürünlerini hiç bilmiyorum, ansf gibi beklentilerimizi karşılar mı?
Ansfden daha iyi kendi görüşümde ansf toz alıyor tabiri caizse ev13,flowey olarak arama yaparsanız çoğu üyemizde uygulamalarımızda yer edinen sevilen bir ürün olduğunu göreceksiniz hocam :)

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Ansfden daha iyi kendi görüşümde ansf toz alıyor tabiri caizse ev13,flowey olarak arama yaparsanız çoğu üyemizde uygulamalarımızda yer edinen sevilen bir ürün olduğunu göreceksiniz hocam :)
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanki yakın zamanda bir kampanya olacak diye okuduğumu hatırlıyorum flowey ürünleri için. Boş yere ansf ye dünya para bayılmaya gerek yok o zaman. Kampanyayı bekleyip 5 lt ekleyelim stoklara.

Bu arada bir de bu fırça konusu var. İç mekan için work stuff albino alayım tek seferlik diyorum ama 16 mı 24 mü karar veremiyorum.

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
teşekkür ederim cevap için. ph Neutral gibi dengeli değilmi bahsettiğiniz ürün. arabada seramik var zarar vermeyen bir ürün bakıyorum da

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
teşekkür ederim cevap için. ph Neutral gibi dengeli değilmi bahsettiğiniz ürün. arabada seramik var zarar vermeyen bir ürün bakıyorum da
Hocam bu konu bu sorular icin hazirlandi. Ilk mesajın ilgili kısmını okursaniz urun tavsiyelerine ulasirsiniz. Korumali arac on yikama kismi.

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
Hocam bu konu bu sorular icin hazirlandi. Ilk mesajın ilgili kısmını okursaniz urun tavsiyelerine ulasirsiniz. Korumali arac on yikama kismi.
evet hocam okudum emeğinize sağlık sağ olun. uygun fiyatlı olması hoşuma gitti. işini de iyi yapıyorsa tamamdır. peki nerden alabiliriz n11 harici bulamadım