Detaylı Davlumbaz Temizliği, Yazlık-Kışlık Jant-Lastik Değişimi

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık hocam, detailingguru kıvamında iş olmuş, keşke video da olsaydı :)
Not: Bilberry forum ahalisi tarafından sevilmese de ben seviyorum :)<3

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
en sevdiğim uygulama benimde aklımda var umarım gerçekleştiririm

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ellerinize sağlık. Herkesin hayalindeki davlumbaz temizliğinizi gerçekleştirmişsiniz. Bize de maşallah demek düşer :)

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Mis mis mis. Ellerine sağlık kardeşim
Teşekkür ederim :atess:

Elinize sağlık çok güzel temizlik olmuş. Plastik kısımlara iyi kötü rutin temizlikte ulaşılabiliyor ama karşıdaki boyalı kısıma ulaşsamda yinede zift yağ kalıntısı kalıyor, siz lastik değişiminde çok güzel üstesinden gelmişsiniz.
Teşekkür ederim. Sizinde bahsettiğiniz gibi boyalı kısımlar ve lastiğin tam arkasında kalan bölümlere ulaşmak mümkün olmuyor. En kötü ihtimal ile senede bir kez böyle bir temizlik yapma imkanı bulabilirsek kalıcı kirlerin önüne geçebiliriz.

Eline sağlık Can, davlumbazlara hayalimdeki müdahaleyi yapmışsın. Geçtin beni Valla. Çok güzel konu olmuş, detaylı anlatımın içinde ayrıca teşekkürler. Zift için gazyağı kullansan daha etkili olurdu.
Teşekkürler Onur abi. Seni geçmek ne mümkün :arkadass: Seni örnek alarak çıtayı bıraktığın yere yetişmeye çalışıyoruz işte :komik: Bir daha ki sefere dediğin gibi gaz yağı deneyeceğim abi.

Can ellerine sağlık , süper iş çıkarmışsın, Detay budur helal :alkis::alkis:<3
Teşekkür ederim adminim. Forumumuza layık işler çıkarmaya çalışıyorum :arkadass:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok güzel bir uygulama olmuş, anlatımlarda şahane :) Davlumbazlarıa seramik kaplama beklemedim değil. Rehber niteliğinde bir konu olmuş ellerinize sağlık :nazar::alkis:
Teşekkür ederim güzel yorumun için :atess: Aslında seramik hiç aklıma gelmemişti. Bir daha ki sefere seramik uygulaması yapayım. Hem daha uzun ömürlü olur :arkadass:

Gene çok uğraşılmış gene hakkı verilmiş emeğinize sağlık herkesin harcı değil böyle güzel uygulamalar severek izliyoruz :saskin:
Recep güzel yorumun için teşekkür ederim. :atess:

Elinize saglik mukemmel bir temizlik olmus tam olarak ornek niteliginde bence. Bekleyen ziftler gercekten dert oluyor ben de benzer temizlik yaptiktan sonra ertesi gunu bel agrisiyla gecirmistim. Kulenin alti bile tertemiz olmus gercekten araci aldiginizda o kadar temiz degildir Boyle detayci isi uygulamalar oldukca haliyle sure uzuyor 7 saat gercekten ciddi emek ama sonuna kadar degmis. Resimler icinde cok tesekkur ederiz cunku bahsettiginiz gibi bu tip uygulamalar cok efor istiyor o nedenle bence yinede iyi resimler cikmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim üstad. Bu tip temizlikten sonra vücut gerçekten yoruluyor. Her zaman eğilen bükülen insanlar olmadığımız için vücut alışık değil tabi. Cumartesi günü yaptım bu çalışmayı. Pazar günü biraz ağrım oldu yalan yok ama bugün daha iyiyim :digidik:

elinize saglık @_CaN_ bey çok güzel bir detay günü olmuş aslında imkanlar dahilinde düzenli belli periyotlarda yapılması gereken bir temizlik. her detaycının da hayali. güzel günlerde kirletin iyi detaylar olsun.
Abi teşekkür ederim güzel yorumun için. Keşke tüm detaycıların zamanı ve mekanı olsa da düzenli olarak bu şekilde temizlik yapabilseler. :aglaa:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hakikaten çok iyi. Planlama güzel, uygulama güzel, fotoğraflama güzel, anlatım güzel. uygulayıcı güzel (güzel insan babında :)). Tebrik ediyorum :atess:.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Eline emeğine sağlık Can üstad, detayı yaşamak bu olsa gerek çok zevkli olmuştur ama çok yoruyor. Aslana maşallah bu arada tavsiyelerin için teşekkürler :arkadass:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık çok güzel uygulama olmuş , bende kriko sehpası aldım sırf davlumbazları temizlemek için. Çok keyifli geliyor bana :D
Teşekkür ederim. Çok keyifli gerçekten kriko sehpası ile çalışmak. Herkese tavsiye ederim :mutlu:

Böyle güzel detaylı çalışmaların darısı başımıza diyecemmm ama.....
Haftanın 7 günü çalışmak, evli olmak, çocukların olması vede bunlara rağmen araba ve detay sevdası..:dusun: Gerçekten çok zor.
Elinize emeğinize sağlık. Detayı uzaktanda olsa yaşattığınız için teşekkürler..
Güzel ve içten yorumunuz için teşekkür ederim. Haftada 2 gün tatiliniz olsa bile bu kadar vakit ayırmak mümkün olamayabiliyor ki siz haftanın 7 günü çalışıyormuşsunuz. Allah sizlere sağlık sıhhat versin geri kalan her şey bir şekilde oluyor. Umarım siz de aklınızdaki tüm isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

numunelik davlumbaz temizligi sayin moderatör..........jantlarin ic kismi tertemiz .gercekden.
Teşekkür ederim güzel yorumun için :arkadass: Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Allah kolaylık versin gardaş. Allah sıhhat afiyet, iki cihan saadeti versin size, ailenize ve forum ahalisine. Gerisi detay. İnşallah onlarda olur zamanla..
Altına imzamı attım :hava:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Can detaylı güzel bir temizlik olmuş

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler Süleyman abi :atess:

Eline sağlık hocam, detailingguru kıvamında iş olmuş, keşke video da olsaydı :)
Not: Bilberry forum ahalisi tarafından sevilmese de ben seviyorum :)<3
Teşekkürler güzel yorumun için :arkadass: Video çekemedim aklıma geldi ama kamera tripod vs ayarlamak lazımdı.

Bilberry benim ilk defa kullandığım bir ürün. O yüzden çok yorum yapamayacağım :of:

en sevdiğim uygulama benimde aklımda var umarım gerçekleştiririm
Umarım aklınızdakini gerçekleştirebilirsiniz :hava:

Ellerinize sağlık. Herkesin hayalindeki davlumbaz temizliğinizi gerçekleştirmişsiniz. Bize de maşallah demek düşer :)

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Güzel bir hayal gerçekten. :arkadass:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hakikaten çok iyi. Planlama güzel, uygulama güzel, fotoğraflama güzel, anlatım güzel. uygulayıcı güzel (güzel insan babında :)). Tebrik ediyorum :atess:.
Kıymetli yorumun için teşekkür ederim :arkadass: Asıl senin güzelliğinden kaynaklanan bir durum bu utandırma beni :utandim:

Eline emeğine sağlık Can üstad, detayı yaşamak bu olsa gerek çok zevkli olmuştur ama çok yoruyor. Aslana maşallah bu arada tavsiyelerin için teşekkürler :arkadass:
Çok teşekkür ederim yorumun için. Önemli olan eğlenceli vakit geçirmek işte. Bir de faydalı olabilmek tabii ki. :arkadass:

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık hersey bir tarafa davlumbazların temiz hali hele birde parlak siyah görüntüsünü gördüğümde araba işte şimdi tam yıkanmış gibi hissediyorum. yazlık kıslık yapanlar ıcın guzel bır detay olmus

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Can ellerine sağlık harika bir uygulama olmuş, yanına sadece foto ve video için 1 kişi lazımmış profesyonel yaptığın işi aktarması için. Gerçekten rehber niteliğinde olmuş tekrar ellerine kollarına beline kuvvet...

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
elinize sağlık hersey bir tarafa davlumbazların temiz hali hele birde parlak siyah görüntüsünü gördüğümde araba işte şimdi tam yıkanmış gibi hissediyorum. yazlık kıslık yapanlar ıcın guzel bır detay olmus
Teşekkür ederim :arkadass: Bende de sizinki gibi bir tik oluştu. Davlumbazlar ve arkadan bakıldığında aracın altı temiz değilse araç temizlenmemiş gibi hissediyorum :of:

Can ellerine sağlık harika bir uygulama olmuş, yanına sadece foto ve video için 1 kişi lazımmış profesyonel yaptığın işi aktarması için. Gerçekten rehber niteliğinde olmuş tekrar ellerine kollarına beline kuvvet...
Teşekkür ederim güzel yorumun için abi :arkadass: Gerçekten 1 kişi daha olsaymış yanımda hem benim için hem de forum için daha güzel olurmuş.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize sağlık harika işçilik, harika sonuç :) El frenini çekmeden şanzıman p de ve takoz koymanız çok mantıklı bir hareket dikkatimi çekti.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinize sağlık farklı ve güzel bir uygulama olmuş. Ben jant davlumbaz temizlerken içi su dolu kapaklı chemical kovanın üstüne oturup öyle temizlik yapıyorum size de tavsiye ederim bel bacak ağrısı hiç olmuyor çok işlevsel bir kova:p