Detaylı Lastik Temizliği ve Koruması

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese selam,

Turtle Wax Ceramic'in 24 saat kürleşmesine izin verdikten sonra bir kat daha uyguladım.
Ama öncesinde kısa bir video çekerek su iticiliğini görmek istedim.

@Dragstar Süleyman Abi, lastiğin arka yüzlerine koruma yapmamıştım. Sadece temizlemiştim ama görüntü olarak çok çok kirli duruyorlardı. 2. kat ceramic geçerken bezde kalan ürünle arka yüzleri de geçtim. Kesinlikle renk değiştirdi, sormuştun, cevap vermiş olayım dedim.

Turtle Wax Ceramic Spray Coating'in lastik üzerindeki su iticiliği;

Teşekkürler bende denedim final tam istediğim gibi olacak sanki. Yinede sıfırdan yıkama yaptıkdan sonra uygulama yapıp test etmek lazım ama aklımda janta lastiğe sprey le lastikleri lastik pediyle geç arkasından jantları mikrofiber bezle sil bu basit uygulama ile hem jant korunsun hemde lastikler.

Bende motorun lastikde test ettim

Uyguma anında

Kuruyunca

DENİZLİ

Son düzenleme:

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkürler bende denedim final tam istediğim gibi olacak sanki. Yinede sıfırdan yıkama yaptıkdan sonra uygulama yapıp test etmek lazım ama aklımda janta lastiğe sprey le lastikleri lastik pediyle geç arkasından jantları mikrofiber bezle sil bu basit uygulama ile hem jant korunsun hemde lastikler.

Bende motorun lastikde test ettim

Uyguma anında

Kuruyunca

DENİZLİ
Super gorunuyor abi. Dokunma hissi de cok guzel kaygan saten bir hissi var. Ben de arabaya indirdim yazlillari yarin taktiracagim bakalim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sütten ağzım yandı bir kere, bir daha temizlemeden saklamam lastikleri dedim ve kışlıklara giriştim.

Detaylar ve süreç aynı olduğu için sıkmayacağım sizi, bu sefer koruma uygulamadım. Bol miktarda tonyin lastik parlatıcı sürdüm kurumaya bıraktım.
Su bazlı olduğu için saklama koşullarında lastiğe minimum zararı verir diye düşündüm.

Kirli hali
Sanırım içte kalan kısmın fotoğrafı bu;

Ver kutsalı

Fırçala

Temiz hali

Temiz hali üzerine tonyin lastik parlatıcı

Teşekkürler.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sütten ağzım yandı bir kere, bir daha temizlemeden saklamam lastikleri dedim ve kışlıklara giriştim.

Detaylar ve süreç aynı olduğu için sıkmayacağım sizi, bu sefer koruma uygulamadım. Bol miktarda tonyin lastik parlatıcı sürdüm kurumaya bıraktım.
Su bazlı olduğu için saklama koşullarında lastiğe minimum zararı verir diye düşündüm.

Kirli hali

Ver kutsalı

Fırçala

Temiz hali

Teşekkürler.
Elinize sağlık yine güzel bir temizlik olmuş. Rica etsem tonyinin durumunu ara ara paylaşır mısınız? Hani araç üstünde olmadan, dış etkenlere maruz kalmadan lastik üzerindeki durumu ne olacak acaba? Durduğu yerde bile o etkiyi kaybedecek gibi gelmeye başladı bu ürün :D

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize sağlık yine güzel bir temizlik olmuş. Rica etsem tonyinin durumunu ara ara paylaşır mısınız? Hani araç üstünde olmadan, dış etkenlere maruz kalmadan lastik üzerindeki durumu ne olacak acaba? Durduğu yerde bile o etkiyi kaybedecek gibi gelmeye başladı bu ürün :D
Teşekkür ederim, lastikleri streçleyip depoya kaldıracağım, gözlemlemem çok mümkün olmayacak gibi,. Yine de görebilidğim kadarıyla güncel çekerim. Hatta kışlığa geçerkenki halini de paylaşırım. Bu arada uygulamayı yapalı 3 gün oldu. Şuan süper bir parlaklıkta. Tam istediğim gibi. Su iticilik sıfırdan hallice. Hiçbir şey sürmesem daha çok su itiyordu çıplak lastik. Dış etkenler olmadan ben ürünün çok uzun süre dayanacağını düşünüyorum.

Bence parlaklık olarak çok güzel, ama dayanımda sınıfta kalan bir ürün. Ara ara kullanabilirim diye düşünüyorum. Zaten maliyeti de çok düşük olduğu için bol bol sürüp fazlaları bezle almak daha güzel bir renk vermesini sağladı.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim, lastikleri streçleyip depoya kaldıracağım, gözlemlemem çok mümkün olmayacak gibi,. Yine de görebilidğim kadarıyla güncel çekerim. Hatta kışlığa geçerkenki halini de paylaşırım. Bu arada uygulamayı yapalı 3 gün oldu. Şuan süper bir parlaklıkta. Tam istediğim gibi. Su iticilik sıfırdan hallice. Hiçbir şey sürmesem daha çok su itiyordu çıplak lastik. Dış etkenler olmadan ben ürünün çok uzun süre dayanacağını düşünüyorum.

Bence parlaklık olarak çok güzel, ama dayanımda sınıfta kalan bir ürün. Ara ara kullanabilirim diye düşünüyorum. Zaten maliyeti de çok düşük olduğu için bol bol sürüp fazlaları bezle almak daha güzel bir renk vermesini sağladı.
Ön eke sürdüğümde su dokunan yerde ertesi gün ürün yoktu :D o derece fena durumda ürün. Ama eğer dış etkene maruz kalmadan dayanırsa ben de elimdeki ürünü böyle değerlendireyim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, tonyin kullanımı için çok güzel olmuş, bence ürün bu durumda gerekli işlevi yapacaktır.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Kirli hali

Ver kutsalı

Fırçala

Temiz hali

Teşekkürler.
Abi eline sağlık böylelikle en azından tonyin bir şekilde değerlendirilmiş oldu :)

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi eline sağlık böylelikle en azından tonyin bir şekilde değerlendirilmiş oldu :)
Sorma :) boyle boyle bitiririm ben onu. Ayrica yol dayanimi falan olmayabilir ama rengi parlakligi 10 numara. Galerideki araclar icin bire bir bence
Eline sağlık, tonyin kullanımı için çok güzel olmuş, bence ürün bu durumda gerekli işlevi yapacaktır.
Tesekkurler abi, katılıyorum. Hareketsiz, strecle sarili bir ortamda. Kisa kadar sorunsuz duracağını dusunuyorum.

Rengi ve parlakligi tam benlikmis.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hep benim istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım işler yapılıyor canım çekiyor valla. :D
Ellerine sağlık streçlemeden iyice kuruttum ben yoksa güze vıcık vıcık olmuştu

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hep benim istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım işler yapılıyor canım çekiyor valla. :D
Ellerine sağlık streçlemeden iyice kuruttum ben yoksa güze vıcık vıcık olmuştu
Sali günü yaptiydim sanirim yikama ve korumasini. Dun de strecledim.

Tonyini bol surunce hala hissettiriyordu bendini ben de sabahtan bir kere daha smnemli bezle fazlaliklarini aldiydim. Iftar vaktine dogru da strecledim. Daha da kurumadıysa yakar atarim bu lastikleri :)

Sen evde jant boyamis adamsin arkadas ne anlatiyon :)

Sağolasın.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sali günü yaptiydim sanirim yikama ve korumasini. Dun de strecledim.

Tonyini bol surunce hala hissettiriyordu bendini ben de sabahtan bir kere daha smnemli bezle fazlaliklarini aldiydim. Iftar vaktine dogru da strecledim. Daha da kurumadıysa yakar atarim bu lastikleri :)

Sen evde jant boyamis adamsin arkadas ne anlatiyon :)

Sağolasın.

:deli::mutlu: