@omrslhmms hocam ellerinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş. Ben de yapacağım ama sökmeden yapacağım. @Berkay anlar halimden Astra Excellence jantları çok sık yapıdadır. O yüzden dışarıdan jtt sıkıp ziftleri ve kurşun yapışkanlarına girişeceğim.
dikkatimi çeken bir şey oldu, Just the tonic’i neden bant izlerinde de kullanmadınız? Jtt zift sökücülüğünden daha başarılıdır yapışkan ve tutkal sökmede. 8-10 yıllık reklam kaplı aracın boyaya yapışmış film kalıntılarını bana mısın demedi.
dikkatimi çeken bir şey oldu, Just the tonic’i neden bant izlerinde de kullanmadınız? Jtt zift sökücülüğünden daha başarılıdır yapışkan ve tutkal sökmede. 8-10 yıllık reklam kaplı aracın boyaya yapışmış film kalıntılarını bana mısın demedi.

ne alcaz biz ya o vakit
Bir keresinde garaj önünde açık alanda çalışmama rağmen üst katlara kadar KC RRR kokusu gitmişti, millet bu yanık kokusu ne yahu diye gelmişti bir hışım. 

Yakışkan ürün uyguladıkdan sonra etiket kalıntılarında çıkmaya kalıntıları saç kurutma makinası ile ısıtıpta sökebilirsin
Sonraki yıkamalarda düzeldi neyseki bu durum, bakalım sendede aynısı olucak mı takipteyim bende