Dragstar, Bmw 520i Rutin Yıkama Ve Bakım Uygulamaları.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bugün Rutin yıkamalarımızdan birini gerçekleştirdim.

Öncelikle iç kısımlara hava tuttum ve toz püskülüyle tozunu aldım.

Dış kısımda jantlara nigrin kullandım çok kirli jantlarda iyi iş çıkarıyor.çoğu zaman fırça gerektirmiyor.

Ön yıkama olarak flowey ev13 kullandım.

Basınçlı suyun arkasından çift kova yıkamaya gerek kalmadı.

Hem Korumaya katkı hemde parlaklık ilavesi için meguiars hiybrit ceramic ürününü kullandım. Ürünü ıslak araca sıkıp kısa tüylü yıkama eldiveniyle yaydım. sonrasında verdiği parlaklık ve boncuklanma güzel.

Kurulamada yaprak üfleme makinası kullandım havlu ile kurulamaya gerek kalmadı sadace çok az bir kaç noktada su damlaları kaldı onlarıda mini tiwist havlu ile kuruladım.

Lastiklere gyeon tire davlumbaza exup lastik parlatıcı uyguladım.

Birkaç final resmi atalım

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Son düzenleme:

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
MaşaAllah abi garajınız ve aracınız çook güzel elinize sağlık finallere bayıldım :alkis:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba ufaktan arabalarla ilgilenmeye başladım.

Önce iç kısımdan başlıyoruz biraz kirlenmişiz.

İç kısımları merkezi ve güçlü süpürge ile süpürdüm. Arkasından halı paspasları chemical guys allclean ile az fırçalayıp uç kısmını halı yüzeyine fazla yaklaştırmadan basınçlı su geçtim.

Sonuç gayet tatmin edici oldu.

Sonra valet pro carpet cleaner ve tornador yardımı ile halı kısımların temizliğini yaptım.

Dış kısıma geçiyoruz. Araç sadece tozlu ama uzun yol sebebiyle çok fazla sinek yapışmış. Önce o kısımlara müdahale ettim b33 ve ceviz karışımını pre wash olarak uyguladım.

Sonrasında jantlara geçiyoruz nigrin jant temizleyici baş rollerde.

Jantları beklemeye alalım dış kısımlara köpük show flowey ev13

Basınçlı suyun arkasından kirlerin tamamından kurtulunca çift kova yıkamaya gerek kalmadı.

Kurulamaya geçiyoruz kurulamada yaprak üfleme makinası yine baş rollerde.

Fazla suyu attıktan sonra uber premium towel ve zymöl deep gloss detailer sprey ile kurulamamızı yaptım.

Kurulama bittikten sonra ayna kenarında böyle bir su lekesi oluşmuş. Onu kiwami wax uygulayarak (sentetik waxın temizlik kabiliyetini kullanarak) çözdüm.malesef uygulama anında foto çekmemişim.

Arka halıda çok az bir nokta kir kalmış tekrar tornado ile müdahale ettim

Lastiklere soft 99 digloss uyguladım

Davlumbaz lara exup lastik spreyi uyguladım.

Paspaslara trim ürünü kulladığımız zaman kayma yapıyordu eski zamankar aklıma geldi arap sabunu sürüp sildim fenada olmadı.

Final resimlerimiz.

DENİZLİ

Son düzenleme:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
MaşaAllah eline koluna sağlık abi :nazar: şunu bırakayım hem e39 a hem rengine hastayım :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eline sağlık Süleyman e artık ilgilenmeye başla yani özlettin kendini Eylül ortası oldu yaz sezonu tatile bağladın iyice uygulamaları göremez olduk :)

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
süleyman usta eline saglık f10 lar yaşlandı mavi boncuk dipçik gibi hala maşallah demeyi ihmal etmiyorum

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi