Dragstar, Bmw 520i Rutin Yıkama Ve Bakım Uygulamaları.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Garajda olmasının faydası mı? Genel temizliğinin rutin olmasından mı nedir bu araca bayadır eldiven ve havlu değmiyor, takdir ediyorum.:atess:

Ya olması gereken pîrim senin yaptığın yada bizimkiler dahi bu seviyenin yanında otomat yıkamalar kalır.o_O

Helal olsun ben şahsen ev13ü 4-5 günlük tozda kullandığımda fayda alıyorum yoksa keyfine ön yıkama oluyor. Ellerine Sağlık pîrim. Hayranlıkla takipteyim:alkis:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Garajda olmasının faydası mı? Genel temizliğinin rutin olmasından mı nedir bu araca bayadır eldiven ve havlu değmiyor, takdir ediyorum.:atess:

Ya olması gereken pîrim senin yaptığın yada bizimkiler dahi bu seviyenin yanında otomat yıkamalar kalır.o_O

Helal olsun ben şahsen ev13ü 4-5 günlük tozda kullandığımda fayda alıyorum yoksa keyfine ön yıkama oluyor. Ellerine Sağlık pîrim. Hayranlıkla takipteyim:alkis:
Teşekkürler benimde dikkatimi çekti aslında bunun bir kaç sebebi var araç çok yoğun çamur olmadı. Basınçlı yıkama makinam artık çok güçlü. Birde yıkamalardan sonra kurulama havlusu üzerine veya yüzeye 3-5 fıs sprey qd veya koruma ürünü sıkıp kurulama yapıyorum. Yüzeyde sürekli taze bir koruma durumu oluşuyor.

DENİZLİ

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler benimde dikkatimi çekti aslında bunun bir kaç sebebi var araç çok yoğun çamur olmadı. Basınçlı yıkama makinam artık çok güçlü. Birde yıkamalardan sonra kurulama havlusu üzerine veya yüzeye 3-5 fıs sprey qd veya koruma ürünü sıkıp kurulama yapıyorum. Yüzeyde sürekli taze bir koruma durumu oluşuyor.

DENİZLİ
Bu durumda kurulama havlusu emici özelliğini kaybetmiyor mu?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
MaşaAllah eline koluna sağlık abi :nazar: şunu bırakayım hem e39 a hem rengine hastayım :)
Teşekkürler

Teşekkürler

Eline sağlık Süleyman e artık ilgilenmeye başla yani özlettin kendini Eylül ortası oldu yaz sezonu tatile bağladın iyice uygulamaları göremez olduk :)
Teşekkürler nurettin

süleyman usta eline saglık f10 lar yaşlandı mavi boncuk dipçik gibi hala maşallah demeyi ihmal etmiyorum

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Recep usta. elimizden geldiğince diri tutmaya çalışıyoruz.

eline sağlık abi her zaman ki gibi kıskandıran uygulamalar :)
Teşekkürler Recep

Sensei ellerine sağlık
Usta işi bir uygulama olmuş
E39 a maaşallah demeden geçmeyim :nazar:
Teşekkürler

DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Abi eline sağlık :nazar:. Chemical Guys'ın çeşit çeşit ürünlerini görüyordum Parlatan Adamlarda. Allcelan güzel sonuç vermiş gibi. Yine bir indirim olursa aklımda olsun. Bu arada lastik paspaslarda ben de sorun yaşıyorum. Ama merak ettim yağmurlu mevsim de yaklaşmışken arap sabunu suyla temas edip de kayma yapar mı acaba? Geçenlerde benzinlikte ayakkabıma bulaşan yakıt yüzünden kaza yapıyordum neredeyse. Pedallara doğru düzgün basamadım bile.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi eline sağlık :nazar:. Chemical Guys'ın çeşit çeşit ürünlerini görüyordum Parlatan Adamlarda. Allcelan güzel sonuç vermiş gibi. Yine bir indirim olursa aklımda olsun. Bu arada lastik paspaslarda ben de sorun yaşıyorum. Ama merak ettim yağmurlu mevsim de yaklaşmışken arap sabunu suyla temas edip de kayma yapar mı acaba? Geçenlerde benzinlikte ayakkabıma bulaşan yakıt yüzünden kaza yapıyordum neredeyse. Pedallara doğru düzgün basamadım bile.
Teşekkürler trim lastik ürünleri kullanıyorum kayganlık yapıyor bu şekilde final hiç kaygan olmadı ıslanıncada kaymaz diye düşünüyorum yinede deneyelim.

DENİZLİ

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık araç efsane :) aklıma sattığımız mavi f30 geldi efkarlandım bak şimdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba rutin gece yıkama ve bakımlarımız devam ediyor.

Jantlardan başlıyoruz jantlarda koch chemie kullandım ürün çabuk tepki veriyor kir sökücülüğü de fena bir ürün değil ama nigrin kadar etkili bir üründe değil.

Ön yıkama işlemimde flowey b33 kullandım. Aslında araç çok kirli değildi biraz ağır kaçtı ama foam lancede yarım lt hazır b33 olunca dayanamadım.

Bir perde basınçlı su ile yüzeyde kir kalmadı kurulamaya geçtim kurulamada klin duo ile devam.

Kurulama esnasında kaputta lekeler fark ettim bir yerden kaputa kireçli su gelmiş.

Kireç lekelerinden kurtulmak gerekiyor diyerek kaputa temizlik polisajı yaptım. Sonax perfect finish ve flowey medium cut ürünlerini denedim kireç lekesinde perfect finish biraz daha iyi iş çıkardı.

Kaput polisaj işlemi bittikten sonra yüzeyi m700 ile temizleyip dodo hybrit wax uyguladım.

Final resimleri

DENİZLİ

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Jantlardan başlıyoruz jantlarda koch chemie kullandım ürün çabuk tepki veriyor kir sökücülüğü de fena bir ürün değil ama nigrin kadar etkili bir üründe değil.

Ön yıkama işlemimde flowey b33 kullandım. Aslında araç çok kirli değildi biraz ağır kaçtı ama foam lancede yarım lt hazır b33 olunca dayanamadım.

Bir perde basınçlı su ile yüzeyde kir kalmadı kurulamaya geçtim kurulamada klin duo ile devam.

Kurulama esnasında kaputta lekeler fark ettim bir yerden kaputa kireçli su gelmiş.

Kireç lekelerinden kurtulmak gerekiyor diyerek kaputa temizlik polisajı yaptım. Sonax perfect finish ve flowey medium cut ürünlerini denedim kireç lekesinde perfect finish biraz daha iyi iş çıkardı.

Kaput polisaj işlemi bittikten sonra yüzeyi m700 ile temizleyip dodo hybrit wax uyguladım.

Final resimleri

DENİZLİ
:sicak: mis gibi kokan detay

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

Final resimleri

DENİZLİ
Eline saglik abi, gece tedavini olmuşşun ne güzel, forumdada cok az böyle konular gelmeye başlamişti yagmur duasina çikacaktim nerdeyse allahtan bugün güzel mesajlarla karşılaştim:komik:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık hocam, hakettiği parlaklığa kavuşmuş yeniden :mutlu: Aracın durumuna, verniğin kalınlığına göre değişmekle birlikte, temizlik polisajı için genel olarak perfect finish kafi midir sizce?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli