Dragstar, Bmw 520i Rutin Yıkama Ve Bakım Uygulamaları.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Elinize sağlık hocam, hakettiği parlaklığa kavuşmuş yeniden :mutlu: Aracın durumuna, verniğin kalınlığına göre değişmekle birlikte, temizlik polisajı için genel olarak perfect finish kafi midir sizce?
Temizlik polisajı için perfect finish ve final ped yeterli gayet güzel sonuç verir. Havlu çiziği vs kolaylıkla alır. Biraz daha çizik alayım derseniz perfect finish + polish ped veya cutting ped kullanabilirsiniz.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Süleyman abi zaten gözler bozuk, sen daha da bozuyorsun:komik:. Mükemmel görünüyor araç abi.
Yakında Münih'ten arayacaklar, müzede eksiğimiz var sizin E39'u alabilirmiyiz diyecekler. Tütütü nazarladan, kazalardan, belalardan uzak olsun :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Herkese merhaba rutin gece yıkama ve bakımlarımız devam ediyor.

Jantlardan başlıyoruz jantlarda koch chemie kullandım ürün çabuk tepki veriyor kir sökücülüğü de fena bir ürün değil ama nigrin kadar etkili bir üründe değil.

Ön yıkama işlemimde flowey b33 kullandım. Aslında araç çok kirli değildi biraz ağır kaçtı ama foam lancede yarım lt hazır b33 olunca dayanamadım.

Bir perde basınçlı su ile yüzeyde kir kalmadı kurulamaya geçtim kurulamada klin duo ile devam.

Kurulama esnasında kaputta lekeler fark ettim bir yerden kaputa kireçli su gelmiş.

Kireç lekelerinden kurtulmak gerekiyor diyerek kaputa temizlik polisajı yaptım. Sonax perfect finish ve flowey medium cut ürünlerini denedim kireç lekesinde perfect finish biraz daha iyi iş çıkardı.

Kaput polisaj işlemi bittikten sonra yüzeyi m700 ile temizleyip dodo hybrit wax uyguladım.

Final resimleri

DENİZLİ
Sayın üstad @Dragstar elinize saglık. Göz kamaştıran bir güzellik yaratmışsın yine.
İyi detaylar..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sayın üstad @Dragstar elinize saglık. Göz kamaştıran bir güzellik yaratmışsın yine.
İyi detaylar..
Teşekkürler üstad

Ellerine sağlık abi araç muhteşem maşallah :nazar:
Teşekkürler kardeşim

Eline sağlık Sensei, yine yakmışsın aleti. Maaşallah. Senin gibi adamın arabasını kireç lekesi nasıl bulmuş o da ayrı bir muamma
Teşekkürler master tahminim bahçe hortumu vukaatı gibi.

DENİZLİ

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Baştan sona en küçük detaylara kadar okudum/inceledim. Gerçekten güzel bi rehber oldu. Emeğinize sağlık, umarım paylaşımlarınız devam eder.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Araç üzerinde sadece toz olduğu için basınçlı su tuttum ve kuruladım.

Spark Havluyu ilk kez kullanma fırsatım oldu ele oturması kullanımı rahat kapı içleri kurulamada avantaj olur su emicilik olarakta beğendim.

Zymöl titanyum boncukları

Final resmi garajdan dışa çıkamıyoruz

DENİZLİ

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık abi garajın keyfinin çıktığı zamanlar :) maşallah diyeyim aracada :nazar:,garajada yansımadaki kırmızılıyıda görsek ya bu ara :komik:

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Abi garajın süper.uygun olmayan Du gideri olmayan garajlarda araba yıkanmıyor.dışarıda araba yıkamakta zor.yer müsait dahi olsa toz uçuşuyor siz aracı yıkarken daha üstüne toz geliyor.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık Sensei:) titanium boncuklarından nazar boncuğuna gerek kalmamış aslında ama ben yine de koyayım:nazar:

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
abi lacivert görünce içim ürperiyor. sık sık paylaşımlarını bekliyorum.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Eline sağlık Sensei, renk yansımalar akıyor yine.Hastasıyız

Titanyummu italmi desem hangisi dersin?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
:super::super::super:

Araç üzerinde sadece toz olduğu için basınçlı su tuttum ve kuruladım.

Spark Havluyu ilk kez kullanma fırsatım oldu ele oturması kullanımı rahat kapı içleri kurulamada avantaj olur su emicilik olarakta beğendim.

Zymöl titanyum boncukları

Final resmi garajdan dışa çıkamıyoruz

DENİZLİ
Mis mis. Ellerine sağlık pîrim