Dragstar, grand cherokee 4.7 rutin yıkama ve bakım uygulamaları.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bozulan yıkama makinası yenisi değildir umarım :eek:. Bu arada hazır yeri gelmişken sorayım bu koreli bezler ıslak araç üzerine sıkılan qd ürünlerini kuruladıktan sonra performans kaybı yaşıyor mu?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
elinin degdigi belli oluyor üstad.:alkis: yogun kire güçlü temizlik.:super: güzel günlerde kirlet:)
Teşekkürler

Eline sağlık Süleyman, her zaman ki gibi yine muhteşem olmuş. Hastasıyız dedeee diyorum.
Teşekkürler onur

Teşekkürler

bir Süleyman bey klasiği daha...
Teşekkürler

Ellerine sağlık Süleyman. Özlemişiz seni ve detaylarını. Bmw de kirlenmiştir Dragstar da ilgi istiyordur. ;)
Motor mevsimi yavaşlıyor araba sezonunu açıyorum. Devamı gelecek

Bozulan yıkama makinası yenisi değildir umarım :eek:. Bu arada hazır yeri gelmişken sorayım bu koreli bezler ıslak araç üzerine sıkılan qd ürünlerini kuruladıktan sonra performans kaybı yaşıyor mu?
Bozulan bosch aquatak 160 dı yerine yenisi geldi koreli bezler be genel anlamda havlular sık sil ürünöerden etkilenmiyor.

Eline sağlık usta
Maaşallah ayna gibi olmuş
:alkis:
:cool:
Teşekkürler

Maşallah, sıfır kondüsyonunda gözüküyor araba.
Teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu gece canavarın motorunu yıkadım.

Kirli halimiz

Bu Motorda sadece sudan etkilenecek olan sigorta kutusunu kapatıyorum.

Sonra motor için özel karışım olarak hazırladığım valet pro bilberry, auto brite jaffa clean ve 3d orange karışımı sıkıyorum.

Karışım kirleri sökerken 3-5 dk sonra foam lance autobrite magic foam blue atıyoruz.

Köpük yardımıyla fırça operasyonu

Fırçalamamın ardından basınçlı yıkama makinamızı 120 bara çektim ve basınçlı su geçtim.

Kurulamada yaprak üfleme makinası kullandım.

Kurulama işlemi bittikten sonra plastik aksamlara koruma olarak valet pro protectant kullandım.

Final resimleri gelsin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Kirli halimiz

Sonra motor için özel karışım olarak hazırladığım valet pro bilberry, auto brite jaffa clean ve 3d orange karışımı sıkıyorum.

Karışım kirleri sökerken 3-5 dk sonra foam lance autobrite magic foam blue atıyoruz.

Fırçalamamın ardından basınçlı yıkama makinamızı 120 bara çektim ve basınçlı su geçtim.

Kurulama işlemi bittikten sonra plastik aksamlara koruma olarak valet pro protectant kullandım.

Final resimleri gelsin

Ellerine sağlık Süleyman abi. Arabanın ciğerleri de temizlenmiş. Maşallah :alkis:

Motor yıkamaktan çekinen forumdaşlara cesaret olsun :super:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Kirli halimiz

Final resimleri gelsin

elinize saglık sayın @Dragstar üstad. çok kirlenmiş ama bi okadar da tertemiz olmuş. üçlü karışım üstü köpük resmen kalça destekli overhandi üsten çakmak gibi olmuş sonuç nakavt.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Dragstar hocam elinize sağlık, çok temiz iş olmuş :) vallahi bende istiyorum ama cesaret edemiyorum kaput temizliğine. Herhangi bir yeri kapatmadan direkt temizlik yaptınız sanırım...

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Çok güzel ve ilham verici bir temizlik. Sadece beyin kısmı korumalı değil mi?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kaputun üstümü daha parlak altındaki mi? Aydınlatıldık resmen

Ellerine sağlık üstad

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik muhtesem. O garajdan bu uygulamalar cikmasi cok normal her sey dort dortluk. Canavara benzin yetistirmek bu devirde cok zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık Süleyman abi. Arabanın ciğerleri de temizlenmiş. Maşallah :alkis:

Motor yıkamaktan çekinen forumdaşlara cesaret olsun :super:
Teşekkürler kardeşim

elinize saglık sayın @Dragstar üstad. çok kirlenmiş ama bi okadar da tertemiz olmuş. üçlü karışım üstü köpük resmen kalça destekli overhandi üsten çakmak gibi olmuş sonuç nakavt.
teşekkürler

@Dragstar hocam elinize sağlık, çok temiz iş olmuş :) vallahi bende istiyorum ama cesaret edemiyorum kaput temizliğine. Herhangi bir yeri kapatmadan direkt temizlik yaptınız sanırım...
Teşekkürler bu araba sadece sigorta kutusu var onu kapatıyorum. Alman be amerikan arabaları genelde sudan etkilenmiyor ama beyin türü burası tehlikeli olabilir dediğiniz bölgeyi bi poşetle kapatıp uygulama yapabilirsiniz.

Eline sağlık gardaş. Maşşşşşaaaalllllllaaaaahhhh diyim nazar değmesin.
teşekkürler

Çok güzel ve ilham verici bir temizlik. Sadece beyin kısmı korumalı değil mi?
Teşekkürler aynen ben kapatmıyorum ama her araba aynı olmayabilir beyin türü yerler kapatılabilir.

Eline sağlık Sensei, maaşallah pırıl pırıl olmuş. 4.7 nedir ya. Biz kıçı kırık 1.6 ile başedemiyoruz.
Teşekkürler sensei 4.7 çok keyifli bir motor aslında lpg ile o hacime yakıtıda çok fazla değil.

Eline sağlık abi , maşallahlar olsun 4.7 nedir abi model ismi mi :komik:
teşekkürler Can malesef bu vergi sistemiyle artık bu motorları unutmak zorunda kalıyoruz.

Kaputun üstümü daha parlak altındaki mi? Aydınlatıldık resmen

Ellerine sağlık üstad
Teşekkürler

Teşekkürler

Elinize saglik muhtesem. O garajdan bu uygulamalar cikmasi cok normal her sey dort dortluk. Canavara benzin yetistirmek bu devirde cok zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler üzerinde performans ta benzinle farkı olmayan prins lpg onun sayesinde biniyoruz benzinle bu araçlara binmek zor artık.

4.7 L yi gördüm bi yutkundum :of: Abi eline sağlık her zamanki gibi on numara beş yıldız olmuş tertemiz parlamış araç. Karışımı da not ettim :utandim:
Teşekkürler karışım güzel iş yapıyor.

mal boncuk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Serkan