drerdogan'ın uygulamalarına buyrun

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sizi mi kıracağız, perşembe günkü rutin yıkamayı paylaşayım o zaman.
Hafta sonu düğün dernek var diye daldım kırmızılıya. Ön yıkama flowey ev13, çift boya () kovası yıkama zymöl ile yapıldı. (grit guard uyumludur kendisi) Camlar yine flowey. Torpidoya c5 matte kaplama yenilendi. Lastikler auto finesse.

Ekstra olarak ön cam uğraştırdı. Camlarda sinek pisliği büyüklüğünde beyaz lekeler vardı. Şampuanlar çıkarmamış, ne olduğunu anlayamadım, fotoğrafta da çıkmadı. Kil ile büyük orada kayboldu. Fotoğraflar uygulama sırasıyla koyuyorum. @Mentalfeed in jant fırçasını ilk defa kullandım, oldukça memnun kaldım, Allah razı olsun, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük boy kaliper ile jant arasına bile girdi, tam ayarında yani.

Ellerine sağlık kırmızıları çok seviyorum, hele volvo, hele hatchback:sussx: sonuç şahane. Wooden Kit Black Edition vazifesini çok iyi yapmış anlaşılan keyifle kullan:nazar:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hafta sonu düğün dernek var diye daldım kırmızılıya. Ön yıkama flowey ev13, çift boya () kovası yıkama zymöl ile yapıldı. (grit guard uyumludur kendisi) Camlar yine flowey. Torpidoya c5 matte kaplama yenilendi. Lastikler auto finesse.

Ekstra olarak ön cam uğraştırdı. Camlarda sinek pisliği büyüklüğünde beyaz lekeler vardı. Şampuanlar çıkarmamış, ne olduğunu anlayamadım, fotoğrafta da çıkmadı. Kil ile büyük orada kayboldu. Fotoğraflar uygulama sırasıyla koyuyorum. @Mentalfeed in jant fırçasını ilk defa kullandım, oldukça memnun kaldım, Allah razı olsun, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük boy kaliper ile jant arasına bile girdi, tam ayarında yani.

Ellerinize sağlık, bu arabanın rengi, jantlarla uyumu, arkada mat gri detaylar hepsi harika. Maşallah diyelim güzel bakıyorsunuz volvoya

drerdogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Buyur gel hocam kapımız açık :) önce tayin iste İzmir’e sonra sahu misler gibi yaşarsın
Teklifin yeterli hocam, hanım burada başladı Sahu programına, çakılıyız buraya, Malesef ben de çok az bir puanla kaçırdım.
@drerdogan elinize sağlık. araç şahane, renk şahane, finaller şahane :) torpidoya flowey c5'i pede sürüp mü uyguladınız acaba? Uzun zamandır spritz in sık sil rahatlığına alışınca c5'i pede sürüp silmek falan baya uğraştırıcı gelmişti :)
çin işi dandik sarı ped ile uyguladım fakat daha önce uyguladığım mikrofiber ped ile daha kolay olmuştu, onu tavsiye ederim.
Ellerine sağlık kırmızıları çok seviyorum, hele volvo, hele hatchback:sussx: sonuç şahane. Wooden Kit Black Edition vazifesini çok iyi yapmış anlaşılan keyifle kullan:nazar:
çok iyi yaptı hem de işini, yapanın ailesine rahmet:tesekkurr:

Ellerinize sağlık, bu arabanın rengi, jantlarla uyumu, arkada mat gri detaylar hepsi harika. Maşallah diyelim güzel bakıyorsunuz volvoya
sizin beğenmeniz ayrı mutlu efendim, dedikleriniz doğru, öyle uyumlu ki kombinasyonlar, ekstra bir modifikasyona gerek kalmıyor. Sadece kışın lastik değişimini komple farklı bir jantla yapıyorum, o bir değişiklik oluyor., o kadar:heyecan:

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kova Şampuanlarımızı standarta kavuşturdum sebamed bebek şampuanı sponsorluğunda.

Oğlanın kumandalı arabası için zihni sinir projenin zoru bitti. Kablosu hazır lâkin 10bin lik powerbank dengeyi bozdu
İstanbul'da olsaydın pil konusunda yardımcı olabilirdim :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kova Şampuanlarımızı standarta kavuşturdum sebamed bebek şampuanı sponsorluğunda.

Oğlanın kumandalı arabası için zihni sinir projenin zoru bitti. Kablosu hazır lâkin 10bin lik powerbank dengeyi bozdu
Kova şampuanları konusunda benim de aklımda böyle bir düşünce var. Çünkü kapak hesabı falan dökünce tutturamıyorum, ölçü kayıyor her seferinde :D

drerdogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Kova şampuanları konusunda benim de aklımda böyle bir düşünce var. Çünkü kapak hesabı falan dökünce tutturamıyorum, ölçü kayıyor her seferinde :D
Bu şekilde istediğin kadar fırt basıyorsun. Bu markanın hem şişesi kalın ve güzel, hem de pompası gayet kaliteli, tavsiye ederim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hocam maşallah, nazar değmesin.
Birşey sorayım, bu kovalar 20lik yoğurt kovası mı? Dibinde grit guard görüyorum. Hangi grit guard uydu bunlara?
Ben de aynısını düşünüyorum, sızdırmaz kova olarak aklıma en uygun çözüm bu geldi de :) hatta bunların kare olanlar var, yanına düzenleyici asmak için onlardan bakıyorum. bizim gibi yeri olmayan garibanların benzinlikte araba yıkaması gerekiyor da :)))

drerdogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Hocam maşallah, nazar değmesin.
Birşey sorayım, bu kovalar 20lik yoğurt kovası mı? Dibinde grit guard görüyorum. Hangi grit guard uydu bunlara?
Ben de aynısını düşünüyorum, sızdırmaz kova olarak aklıma en uygun çözüm bu geldi de :) hatta bunların kare olanlar var, yanına düzenleyici asmak için onlardan bakıyorum. bizim gibi yeri olmayan garibanların benzinlikte araba yıkaması gerekiyor da :)))
Teşekkür ederim, kovalar boya kovası, oldukça sağlam. Içinde hiç boya kalıntısı Yok. Grit guard içine bol geliyor, kenardan yaklaşık 1-2 cm boşluk kalıyor. Kova kısa geniş olduğu için daha fazla su alıyor, israfa kaçıyor. Forum Kovasından kısa geniş ve malzeme konusunda daha kalın ve sert plastik.