Sizi mi kıracağız, perşembe günkü rutin yıkamayı paylaşayım o zaman.
Hafta sonu düğün dernek var diye daldım kırmızılıya. Ön yıkama flowey ev13, çift boya (
) kovası yıkama zymöl ile yapıldı. (grit guard uyumludur kendisi) Camlar yine flowey. Torpidoya c5 matte kaplama yenilendi. Lastikler auto finesse.
Ekstra olarak ön cam uğraştırdı. Camlarda sinek pisliği büyüklüğünde beyaz lekeler vardı. Şampuanlar çıkarmamış, ne olduğunu anlayamadım, fotoğrafta da çıkmadı. Kil ile büyük orada kayboldu. Fotoğraflar uygulama sırasıyla koyuyorum. @Mentalfeed in jant fırçasını ilk defa kullandım, oldukça memnun kaldım, Allah razı olsun, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük boy kaliper ile jant arasına bile girdi, tam ayarında yani.
Hafta sonu düğün dernek var diye daldım kırmızılıya. Ön yıkama flowey ev13, çift boya (
) kovası yıkama zymöl ile yapıldı. (grit guard uyumludur kendisi) Camlar yine flowey. Torpidoya c5 matte kaplama yenilendi. Lastikler auto finesse.Ekstra olarak ön cam uğraştırdı. Camlarda sinek pisliği büyüklüğünde beyaz lekeler vardı. Şampuanlar çıkarmamış, ne olduğunu anlayamadım, fotoğrafta da çıkmadı. Kil ile büyük orada kayboldu. Fotoğraflar uygulama sırasıyla koyuyorum. @Mentalfeed in jant fırçasını ilk defa kullandım, oldukça memnun kaldım, Allah razı olsun, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük boy kaliper ile jant arasına bile girdi, tam ayarında yani.

2 aydır yatıyordu araba Zaten.