İnceleme için teşekkürler abi , aydınlatması bir halojene göre çok iyi.

Osram bu işi baya aşmış, nightbreaker serisini kullanmıştım bi ara ömürleri standart halojenlerden kısa oluyor..
ben teşekkür ederim sayın admin. ömürleri kısa ama performans kafi düzeyde.
@ege Ben beğenmediğim videoya dislike atmıyorum. Bana ters geliyor. Tanıdık veya sürekli izlediğim birisi ise yorum yazarım ama ortada bir emek varken niye dislike atılır ki.
hakanım dis de atabilir olumsuz yorum da yazabilir ama;.....
ben bu iş ticari olarak yapmıyorum kısaca bir kar-fayda girdisi yok .para işin işine girerse verdigin hizmetin kusursuzlugu açısından beklenti yükselecektir ve aradıgını bulamayan izleyici eleştirel bir yorumda bulunabilir. bu çok normal . çünkü bir alış- veriş sözkonusudur.
işte şimdi üstte ki ama nın noktaları burda doluyor. benim tek amacım aldıgım bir ürünü kendim araştırırken yada gezinirken göremedigim yada görüp ''acaba'' sorusunu uyandıran içeriklerin bir son kullanıcı olarak tekrar benim konumuma düşen biri merak ederse izleyip görsün ( olumlu yada olumsuz) bir kişisel fikir oluşturabilsin ve alımı buna göre şekillensin.
kısaca tek amaç bir başkasına fayda saglayabilmek. bir alış-veriş yok.
buna dislike yapan şahıs eminim ki hayatında hiç kendisiyle yüzleşmemiş.
önemli degil bir sonraki videoya like atar. benden (diger izleyenlerden) aldıgını geri verir. böylelikle hak yerini bulur allahın istedigi gibi. kimsenin hakkı kimsede kalmamalı.
İnceleme için teşekkürler hocam., halojen ampülde hem iyi aydınlatma hem de uzun ömür arayanlar için şuan en iyi halojen ampül Philips Xtreme Vision hem iyi aydınlatır 450 saat kullanım ömrü vaad ediyor., incelemedeki Osram ‘ın da aydınlatması çok iyi ama kullanım ömrü 250 saat., Xenon ampülde ise her açıdan Osram çok daha iyi
ben teşekkür ederim ilginize.
bahsettiginiz Xtreme Vision ürünününüde ( hayli eski bir ürün ) gözlemleme şansına haiz oldum ki şu an tr pazarında tüm platformlarda önerilen bir ürün olmasına karşın artırılmış kapasitesi ( aydınlatma) bu ürünle mukayese bile edilemeyecek düzeyde az. kaldı ki saatlik verilerinde nerdeyse %50 degerini zorlayacak bir fark var. bu bahsettiginiz ürünü önplana çıkarsada bundan sonraki seçim son kullanıcının kullanım alışkanlıklarına ve kişisel seçimine kalıyor kanımca. ya, pahalı -öz- güçlü yada, ucuz-uzun- zayıf.
örn: ben far sönsörlerini hiç açmam ama kimi kullanıcı otomatikten asla çıkarmaz kolun ayarını. gündüz tünele girse yansın ister .
bu baglamda benim tercihim osramdan yana oldu ki .bu yeni seri 200 beklentimi karşıladı. bir led performansı giibi beklentilere girilmedigi sürece
( başka videolarda sanki led gibi aydınlatıyor ) şehir içi kullanımlarda tam karanlık ortam olmadıgı sürece 250 saat birimi makul düzeyde benim için.
İnceleme için teşekkürler videoyu izledim beğendim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
üstad ben teşekkürederim. gönül adamısınız. minnettarım.
Eline sağlık hocam test için teşekkürler

Video izlendi

250 saat ömür bana çok az geldi gece yolculuklarını seven biri olarak 6 ayda ömrü tamamlanır diye düşünüyorum
teşekkür ederim. aslında kulaga ilk söylemde kısa gibi görünsede kullanım alışkanlıklarıyla degişkenlik gösterecektir.
ama ne olursa olun sizin için gerçekten kısa. uzun gece yolculuklarının ürünü asla degil. sizin kaleminiz led mert bey. göz kırpma.
ayrıca ilginize teşekkür ederim.
Video izlendi beğenildi efem

Ben de philips extreme vision ampul takmıştım(halojen mercekli far) biraz daha düzeldi ama hala çok yetersiz geliyor mercekler kirli olduğundan sanıyorum vakit bulursam merceklere de el attıracağım
çok teşekkür ederim. ilginize efem.
lütfen zaman ayırınız dr. bey.
yoksa retina tabakası üzerine odaklama yapamayan merceklerin bulurlanmış yapısı ( fako ) yöntemiyle tedavi edilmeli .
yada olası pinguekula iken mudale edilmelidir ki Pterjium olmasın.
iyi detaylar.