Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık abi sonaxa göre artısı eksisi var mı sence ?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık üstadım, sen ok verdikten sonra listeye eklenir hemen.

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Emeğiniz için teşekkür ederim, uğraştırdım sizi hakkınızı helal edin lütfen :)
estafurullah ne demek helal olsun tabiki . küçücük bile bir fikir verebildiyse ne mutlu bana.
ben zati uzun zamandır kullanıyordum . vakti zamanında evdeki parçalardan üstünde durmadan yapmıp geçmiştim.siz sorunca paylaşım yapmak istedim. küçük ama iş gören bir parça. son zamanlarda fiyatlarıda uçmuştu satılanların. belki birileri görüp yapar geliştirir detay kolaylaşır yayılır.

iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstadım, elzem bir video değil demişsiniz ama bence harika bir video. En azından ben çok beğendim ve çok yararlı buldum. Emsali orjinal başlıkların fiyatına bakınca ki bu performansta değiller, emsalsiz bir konu olmuş. Eline emeğine sağlık.

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Üstadım, elzem bir video değil demişsiniz ama bence harika bir video. En azından ben çok beğendim ve çok yararlı buldum. Emsali orjinal başlıkların fiyatına bakınca ki bu performansta değiller, emsalsiz bir konu olmuş. Eline emeğine sağlık.
çok teşekkür ederim üstadım. sizin begenmeniz ayrı bir güzel. yararlı olursa ne mutlu.
gerçi şimdiden iki dislike almışım .gülücük

iyi detaylar.

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
merhaba;
halojen far ampullerinin geldigi son nokta osram markasının son ürünü night breaker 200 test konugumuz.
günümüzde led modellerin boy gösterdigi bir dönemde belki ilginizi çekmeyecektir ama benim gibi eski bir araç sahibi olup çakma ürünlerden ziyade orjinal ama performans arıyorsa bu ürün tam onluk.
fiyat şu aşamada yüksek lakin klasik modellerin katbekat üstünde bir görüş saglıyor. videoda uzunlarıda yakıyorum (onlar bilindik halojen ampullerden) katkısını göreceksinizdir. bir arada tam kapatıp açıyorum esas olay o. kullanım ömrü orta seviyede bu biraz sıkıntı ama gülü seven dikenine katlanır diyerek baglamak gerek.

nitekim youtube videolarını izlediginizde çok daha iyi bir görsellik ve ışık göreceksiniz ama ne yazık ki o dünya kevaşe .

sondan bi önce; almak isteyen olursa bu satıcı orjinal ürün içerikli. modelini seçmeniz kafi.

https://www.hepsiburada.com/osram-n...adet-p-HBCV00000FNE10?magaza=TOZOĞLU OTOMOTİV

son olarak ; destek olursanızda çok bahtiyar olurum. çünkü , ilginç bir şekilde şu aciz videoya dislike atanlar bile var . gülücük.

iyi seyirler ve ... tabi iyi detaylar.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
merhaba;
halojen far ampullerinin geldigi son nokta osram markasının son ürünü night breaker 200 test konugumuz.
günümüzde led modellerin boy gösterdigi bir dönemde belki ilginizi çekmeyecektir ama benim gibi eski bir araç sahibi olup çakma ürünlerden ziyade orjinal ama performans arıyorsa bu ürün tam onluk.
fiyat şu aşamada yüksek lakin klasik modellerin katbekat üstünde bir görüş saglıyor. videoda uzunlarıda yakıyorum (onlar bilindik halojen ampullerden) katkısını göreceksinizdir. bir arada tam kapatıp açıyorum esas olay o. kullanım ömrü orta seviyede bu biraz sıkıntı ama gülü seven dikenine katlanır diyerek baglamak gerek.

nitekim youtube videolarını izlediginizde çok daha iyi bir görsellik ve ışık göreceksiniz ama ne yazık ki o dünya kevaşe .

sondan bi önce; almak isteyen olursa bu satıcı orjinal ürün içerikli. modelini seçmeniz kafi.

https://www.hepsiburada.com/osram-night-breaker-200-h7-200-daha-parlak-isik-1-takim-2-adet-p-HBCV00000FNE10?magaza=TOZOĞLU OTOMOTİV

son olarak ; destek olursanızda çok bahtiyar olurum. çünkü , ilginç bir şekilde şu aciz videoya dislike atanlar bile var . gülücük.

iyi seyirler ve ... tabi iyi detaylar.

İnceleme için teşekkürler abi , aydınlatması bir halojene göre çok iyi.:) Osram bu işi baya aşmış, nightbreaker serisini kullanmıştım bi ara ömürleri standart halojenlerden kısa oluyor..:confused: