En begendigimiz sık sil hızlı cila ve koruma (quick detailer) ürünlerimiz..

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Luxury gloss ve Fukupika aynı mıdır? Teşekkürler

Bence değildir :) fukupika biraz daha wax tarzı bir ürün aslında çok hidrofobi ve parlaklık kayganlık vaadi yok ama koruma olarak tercih edilebilir kısa sürelide olsa (katı wax performansı beklenmemeli)

Soft99 waxları desteklemede de güzel iş yapıyor,kendi waxlarıyla iyi çalıştığını gözlemledim.

Luxury gloss dayanım olarak kısa fakat parlaklık,hidrofobi olarak daha iyi hani yıkamalardan sonra şöyle bi daha parlasın derseniz.

Korumalı araçlarda keyfe keder biraz daha doku ve parlaklık olarak tercih edilebilir. Tek başına çok koruma görevi gösteremeyeceğini düşünüyorum.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bence değildir :) fukupika biraz daha wax tarzı bir ürün aslında çok hidrofobi ve parlaklık kayganlık vaadi yok ama koruma olarak tercih edilebilir kısa sürelide olsa (katı wax performansı beklenmemeli)

Soft99 waxları desteklemede de güzel iş yapıyor,kendi waxlarıyla iyi çalıştığını gözlemledim.

Luxury gloss dayanım olarak kısa fakat parlaklık,hidrofobi olarak daha iyi hani yıkamalardan sonra şöyle bi daha parlasın derseniz.

Korumalı araçlarda keyfe keder biraz daha doku ve parlaklık olarak tercih edilebilir. Tek başına çok koruma görevi gösteremeyeceğini düşünüyorum.
Teşekkürler

Buradan aldığım gazla fusso ve fukupika aldım :) gloss'u görünce acaba hata mı yaptım diye tereddütte kaldım, her yıkama sonrası f.pika ile destekleyeceğim ama yanlış seçim ise gloss da alabilirim?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkürler

Buradan aldığım gazla fusso ve fukupika aldım :) gloss'u görünce acaba hata mı yaptım diye tereddütte kaldım, her yıkama sonrası f.pika ile destekleyeceğim ama yanlış seçim ise gloss da alabilirim?

Fukupika her yıkamada gereksiz olacaktır daha ömürlü bir qd iyi yıkama ve saklama koşulları varsa, luxury gloss yıkamalardan sonra daha keyifli bir seçim olacaktır kendi adıma böyle gözlemledim :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bu aralar %50 BSD %50 Project32 karışımına sardım. Birbirilerinin eksikliklerini tamamlıyorlar. Rengi kayısı suyu gibi olması küçük çocuklar için iyi değil ama :).
Ekli dosyayı görüntüle 2003
Bu karışımı ben de düşünüyorum
Birbirlerinin eksikliklerini tamamlamak kısmını biraz açabilir miyiz lütfen

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bu karışımı ben de düşünüyorum
Birbirlerinin eksikliklerini tamamlamak kısmını biraz açabilir miyiz lütfen
Normalde P32 boncuk ve kalıcılık yönünden BSD’ye göre daha geride. BSD’nin ise yüzey kayganlığı ve kir tutma problemi var. Bu karışımda bu problemler aşağı yukarı tamamen ortadan kalkıyor. Parlaklık içim fotoğraf bulamadım ama boncuk performansı böyle.

A4A954BA-541B-4E82-94CF-AED9B6E04F14.jpeg

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Normalde P32 boncuk ve kalıcılık yönünden BSD’ye göre daha geride. BSD’nin ise yüzey kayganlığı ve kir tutma problemi var. Bu karışımda bu problemler aşağı yukarı tamamen ortadan kalkıyor. Parlaklık içim fotoğraf bulamadım ama boncuk performansı böyle.

Ekli dosyayı görüntüle 2005
Boncuklar efsane olmuş
En kısa sürede deniycem
:heyecan:
Bilgilendirme için teşekkürler

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
.

Genelde BSD ve V07 combosu biliniyor detay dünyasında ama bu da gayet iyi bir combo

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Boncuklar efsane olmuş
En kısa sürede deniycem
:heyecan:
Bilgilendirme için teşekkürler
Yüzey temizdi geçen sene bunu uyguladığımda. Ama wax üzerinde de gayet güzel sonuç veriyor. Tavsiye ederim.
.

Genelde BSD ve V07 combosu biliniyor detay dünyasında ama bu da gayet iyi bir combo
V07 ile çok benzer zaten P32. V07 bir tık daha parlaktır büyük ihtimal. Onu da P64 ile kıyaslamak lazım.

Son düzenleme:

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Ben bsd kenotek vs dan sonra şuan koch pw de son kararımi verdim ıslak uygulama da 1/200 çok çok güzel jantlar da bile 2 yıkama duruyor. Parlaklık ve kayganlık için 1/50 seyreltip kuru yüzeye sıkıp parlatıyorum çok memnunum yüzeyi yumuşak bırakıyor . Kapı arası jantı plastiği camı her yere pw :) 1/200 u biraz cam suyuna da atıyorum su iticiliğe katkısı oluyor bence .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben bsd kenotek vs dan sonra şuan koch pw de son kararımi verdim ıslak uygulama da 1/200 çok çok güzel jantlar da bile 2 yıkama duruyor. Parlaklık ve kayganlık için 1/50 seyreltip kuru yüzeye sıkıp parlatıyorum çok memnunum yüzeyi yumuşak bırakıyor . Kapı arası jantı plastiği camı her yere pw :) 1/200 u biraz cam suyuna da atıyorum su iticiliğe katkısı oluyor bence .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her derde deva diyorsun yani:)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Fukupika her yıkamada gereksiz olacaktır daha ömürlü bir qd iyi yıkama ve saklama koşulları varsa, luxury gloss yıkamalardan sonra daha keyifli bir seçim olacaktır kendi adıma böyle gözlemledim :)
Anladım teşekkürler, bunu satıp l.gloss alayım o zaman, keşke daha önce danışsaydım :) tekrar teşekkürler

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
yıkama sonrası kurularken çizikleri en aza indirmek için bir f/p ürünü arıyorum mevcut korumaya zarar vermesin birazda parlaklık katması aradığım özellikler çok mu şey istiyorum :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Bu karışımı bende deneyeyim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Project 32'yi Ab yeniledi Project 64 diye. Tabi Türkiye'ye getiren yok.

Project32
Soft99 Luxury Gloss

Bu ikisini seviyorum, çok az bir Project32'm kaldı o da bitince ne alırım bilmiyorum.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
yıkama sonrası kurularken çizikleri en aza indirmek için bir f/p ürünü arıyorum mevcut korumaya zarar vermesin birazda parlaklık katması aradığım özellikler çok mu şey istiyorum :)
QD ürünlerinin temizleme özelliği de olduğundan mevcut korumadan da almaları içten değil.
Project 32'yi Ab yeniledi Project 64 diye. Tabi Türkiye'ye getiren yok.

Project32
Soft99 Luxury Gloss

Bu ikisini seviyorum, çok az bir Project32'm kaldı o da bitince ne alırım bilmiyorum.
Sen bir gel bana :)