En begendigimiz sık sil hızlı cila ve koruma (quick detailer) ürünlerimiz..

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Project 32'yi Ab yeniledi Project 64 diye. Tabi Türkiye'ye getiren yok.

Project32
Soft99 Luxury Gloss

Bu ikisini seviyorum, çok az bir Project32'm kaldı o da bitince ne alırım bilmiyorum.
Geçen sene sormuştum ne zaman gelecek diye ama cevap bile vermediler. Sonradan da markanın ithalatını durdurdular sanırım. Getirme niyetleri yok diye @Murat 'dan bir litre P32 almıştım zamanında. O yüzden hazır teklif varken depoya bir uğramak iyi olabilir :).

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bir çok ürün kulllandım ama C2v3 gibisini görmedim, tek geçerim ;)
Dayanımı çok kötü, vadettiği süreyi karşılamıyor
Bu konuda onura katılıyorum. Benimde F/P olarak hiç beğenmediğim bir ürün.bu kadar yüksek fiyata Parlaklık dayanım beni hiç memnun etmedi. Bu fiyatlarda sonax pns - hybrit npt veya gyeon can coat denemeni tavsiye ederim

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

fthArs7

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Dayanımı çok kötü, vadettiği süreyi karşılamıyor
Vaad ettiği 8 ayları falan bilmiyorum saf haliyle kullanmadım ama ben sulandırma oranını ayarlayıp sık-sil hızlı cila şeklinde kullanıyordum siyah arabada, dayanımı-parlaklığı vs. bir çok ürüne göre muazzam idi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gtecniq'in vadettiği hiç bir şeyi tam yaptığını görmedim.:)

Gerçi seramiklerinin dayanımı iyi deniyor kullanmadım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Luxury gloss ve Fukupika aynı mıdır? Teşekkürler
Luxury gloss'da sadece wax var ve dayanımı en fazla 1 ay.
Fuukupika serisi ise 1 ile 6 ay arasında dayanım sağlayabilen toplam 4 likit versiyondan oluşuyor. (Birde mendil tipi olanlar var, onları da sonra anlatırım :) ) İçeriğinde wax ve polymerler var. En baz versiyon susuz temizlik imkanı da verebiliyor.
Fukupika Spray-En fazla 1 ay etkisi var ve susuz temizlik özelliği var.
Fukupika Spray Strong-En fazla 3 ay etkisi var.
Fukupika Spray Advanced-En fazla 3 ay etkisi var.
Fukupika Spray Advanced Strong-En fazla 6 ay etkisi var.

Luxury Gloss ve Fukupika serisi tüm renkler için uygundur :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fuukupika serisi ise 1 ile 6 ay arasında dayanım sağlayabilen toplam 4 likit versiyondan oluşuyor. (Birde mendil tipi olanlar var, onları da sonra anlatırım :) ) İçeriğinde wax ve polymerler var. En baz versiyon susuz temizlik imkanı da verebiliyor.

Abi daha fazla mesaj at gözünü seveyim.:)

Soft99 bir ara ne üretse alıyorum gibi bir şey yazmıştın, o aklıma geldi post'u görünce.

Peki bu süreler senin deneyimlerin mi yoksa firmanın taahhüt ettiği süreler mi ? 6 ay çok ciddi süre onun için merak edip sordum.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sık sil ürünleri ile alakalı kendi adıma dayanımlarını çok sorun etmediğimi belirtmek isterim. Ben genelde kireç lekesi ya da şebeke suyunun oluşturduğu o pusu alsın diye kullanıyorum. Yani haliyle her yıkamada kullanıyorum ben bunları ıslakken sıkayım, sonra kurulama yapayım diyerek. Ya da kuruladıktan sonra hızlıca sıkıp siliyorum.

Gerçi son ürün fiyatlarıyla birlikte artık iki üç yıkamada bir yapmak daha mantıklı gibi.:rolleyes:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Hakikaten nerelerdesin üstad sen ya? Haftasonu aynalara Soft99 Glaco Mirror Coat Zero uygulayacaktım. Geçen sene yaptığım uygulama tam verim vermemişti. Dedim düzgün uygulama şeklini bulsam bulsam Japon ürünlerine fısıldayan adamda bulurum :komik:. "Test Uzmanı" unvanının hakkını vermek önemli tabi.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakikaten nerelerdesin üstad sen ya? Haftasonu aynalara Soft99 Glaco Mirror Coat Zero uygulayacaktım. Geçen sene yaptığım uygulama tam verim vermemişti. Dedim düzgün uygulama şeklini bulsam bulsam Japon ürünlerine fısıldayan adamda bulurum :komik:. "Test Uzmanı" unvanının hakkını vermek önemli tabi.
Havalar düzensiz gidince 3 saat otomobil yıkayıp ertesi gün kirlenmesi beni deli ediyor. Ayrıca, çocuğun okulda başlayınca mecburen evde kitap okuma aktiviteleri de arttı. Her haftasonu 2-3 saat ortadan kaybolup bütün işleri eşime yıkmak istemiyorum. Birde eldeki videolarda bazı eksiklikler gördüm yoksa cephane iyi ama yeniden uygulama yapıp kapsamlı şekilde anlatmak istedim. Böyle bütün faktörler birleşince mecburen pasif moda geçtim. Yakında yine bombardımana tutarım buraları :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi daha fazla mesaj at gözünü seveyim.:)

Soft99 bir ara ne üretse alıyorum gibi bir şey yazmıştın, o aklıma geldi post'u görünce.

Peki bu süreler senin deneyimlerin mi yoksa firmanın taahhüt ettiği süreler mi ? 6 ay çok ciddi süre onun için merak edip sordum.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sık sil ürünleri ile alakalı kendi adıma dayanımlarını çok sorun etmediğimi belirtmek isterim. Ben genelde kireç lekesi ya da şebeke suyunun oluşturduğu o pusu alsın diye kullanıyorum. Yani haliyle her yıkamada kullanıyorum ben bunları ıslakken sıkayım, sonra kurulama yapayım diyerek. Ya da kuruladıktan sonra hızlıca sıkıp siliyorum.

Gerçi son ürün fiyatlarıyla birlikte artık iki üç yıkamada bir yapmak daha mantıklı gibi.:rolleyes:
Süreler aslında uzun ama bizim yol ve hava şartlarında beklentiyi arttırmamak için verilen süreleri yarı yarıya düşmek lazım. Ama 1 ay dediği ürün minimum 20 gün dayanım gösterdi ki ben eziyet ettim. 3 ay etkisi olan ürün minimum 2 ay etkisini sürdürdü. Günlük kullanın dedikleri ürün 1 hafta etkisini sürdürebildi. Yani aslında adamların vaadlerini elde etmek zor değil. Ben çok aman aman bir özen göstermiyorum ona rağmen vaad edileni yakalayabiliyorum.
Sadece Soft99 almadım kıyaslamak için Carall markasından da aldım açıkçası Soft99 kadar mutlu etmedi. Başka markaların ürünlerinden de aldım burada olmayan Soft99'larda elimde var. Uygulamalar için gün kolluyorum.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Fuukupika serisi ise 1 ile 6 ay arasında dayanım sağlayabilen toplam 4 likit versiyondan oluşuyor. (Birde mendil tipi olanlar var, onları da sonra anlatırım ) İçeriğinde wax ve polymerler var. En baz versiyon susuz temizlik imkanı da verebiliyor.

Detaylı bilgilendirme için teşekkürler,

Ben aşağıdaki ürünü almışım tek ürün buydu, fusso'nın üzerine ne sıklıkla uygulamam gerekir sizce?

Ugurr

Çaylak Detaycı
Üye
Beyaz aracım var. Meguiars ın QD almıştım onu bir kez kullandım ve ayrıca gyeon cure kullandım. Sizce bu ikisinin bi farkı var mıdır? Daha önce bu ürünleri kullanmış kişilerden bilgi almak isterim. Artı ve eksi yönlerini yazarsanız bir dahaki sefere ona göre alış yaparım.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Beyaz aracım var. Meguiars ın QD almıştım onu bir kez kullandım ve ayrıca gyeon cure kullandım. Sizce bu ikisinin bi farkı var mıdır? Daha önce bu ürünleri kullanmış kişilerden bilgi almak isterim. Artı ve eksi yönlerini yazarsanız bir dahaki sefere ona göre alış yaparım.
Aralarında Parlaklık olarak pek fark yok cure daha iyi boncuk yapar daha çok koruma odaklı bir ürün. toz toplama olarak meguiars qd daha fazla toz çeker.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
sizin adınıza artık başka ürünler deneme zamanı gelmiş gibi görünüyor. vizyonunuzun genişlemesi & gelişmesi adına bu şartta aslında.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Daha mayıs ayında araba nasip oldu ilk defa doğrudur :)
acelesi yok hiç birşeyin aslında. hayatı insanlar birşeyler kaçar gibi yaşayınca etki tepki oluşuyor dolayısıyla.
en önemlisi zevkkini çıkarmak zamana yaymak kanımca. her aşamasını doya doya
gün gelir bı bakmışsın sırtındaki çuvalda birikmiş bi ton tecrübe hiç farkına varmasanda ozaman dönmek istersin ilk günlere koşa koşa
tadını çıkar bence bu günlerinde. bırak aksın su bulur er yada geç yolunu nasıl olsa.

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bahsettiğiniz iki ürün farklı dünyanın insanları gibidirler.

Gyeon Cure. sprey sealanttir, SiO2 ile güçlendirilmiş polimerlerden bir tabaka bırakır aracınızın üzerinde.

Meguiars Quik Derailer ise hızlı yüzey temizleyici olarak geçer. Yıkamalardan sonra yüzeyde şampuan kalıntısı oluşmaması, kireç lekesi kalmaması gibi amaçlar ile kullanılır. Azda olsa koruma özelliği vardır.

Gyeon cure dayanım süresi olarak Meg QD ile karşılaştırılamaz bile. Parlaklık olarak ise sizin test edip karşılaştırmanızı görmek isterim ;)