Duyuru Flowey Türkiye %30 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyelerine özel

Flowey Türkiye sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde Detail Foruma ' özel hediye çeki ile %30 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

Hediye Çeki Kodu : DETAILFORUM
Sepet kısmında hediye çeki kısmına yazmalısınız

İndirim Kampanyası Başlangıç Tarihi : 11.08.2022
İndirim Kampanyası Bitiş Tarihi : 31.10.2022

Hediye Çeki sadece DetailForum.com üyelerine özel olmakla birlikte üyelik bilgileriyle eşlemeyen siparişler iptal edilecektir.

Kampanya için @FloweyTurkiye 'ye teşekkür ediyorum.

Herkese Keyifli forumlar ,İyi alışverişler dilerim.

Son düzenleme:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Uzun zamandır alışveriş yapmıyordum, yeniden başlamak için güzel bir fırsat oldu :) Hem forum yönetimimize hem de Flowey Türkiye'ye çok teşekkürler.

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Üstad muhteşemsin valla tebrik ediyorum daha geçen gün sormuştum kampanyanın bu kadar hızlı olacağını hiç beklemiyordum @Pro :) Detail Forum yönetimine ve Flowey Türkiye ekibine emekleri için teşekkür ederim.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hayırlı olsun. Toptan satış yaptıkları için tekil alimlarda sipariş kargolamalarinda gecikmeler yaşanıyordu bu durum halloldu mu acaba?
En net bilgiyi @FloweyTurkiye verecektir. :)

Üstad muhteşemsin valla tebrik ediyorum daha geçen gün sormuştum kampanyanın bu kadar hızlı olacağını hiç beklemiyordum @Pro :) Detail Forum yönetimine ve Flowey Türkiye ekibine emekleri için teşekkür ederim.
:) Rica ederiz , iyi alışverişler diliyorum..

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Ben bir dönem ulaşmaya çalıştım telefonla ulaşamadıö jant temizleyici ürünleri sitelerinde ekli değil sitede bazen korsan bağlantılar çıkıyor bana son zamanda pek güven vermiyorlar @FloweyTurkiye bir cevap alabilirmiyiz kargo süresi ile ilgili sorunlarda vardı durum nedir acaba.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de snowfoam bakayım dedim aynı şekilde 5 litrelik ürünler stokta yok görünüyor. Yönlendirme açılınca da bir anda kapattım bakmadan. Güvenlik açısından şüpheli.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
adminim başkanım bir ulaşalım telleri varsa bende görüşebilirim @Pro @FloweyTurkiye durumu bildirelim
Site problemli, farklı sitelere yönlendirme yapıyor... :(
1-2 dk göz gezdirdim yönlendirince kapadım direk ama beğenilen üründe kalmamış gibiydi ya da tam bakamadım korkudan:)
Ben de snowfoam bakayım dedim aynı şekilde 5 litrelik ürünler stokta yok görünüyor. Yönlendirme açılınca da bir anda kapattım bakmadan. Güvenlik açısından şüpheli.

Hangi menü veya linkten başka yere yönlendirme yapılıyor bana özel mesajla ekran görüntüsü ve hangi linke tıklayınca olduğunu iletirseniz firmaya iletelim:)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Hangi menü veya linkten başka yere yönlendirme yapılıyor bana özel mesajla ekran görüntüsü ve hangi linke tıklayınca olduğunu iletirseniz firmaya iletelim:)
Başkan haklısında forum oturup adamın sitesine eksiği gediğini ispatlamak için mi uğraşalım adamlar bir cevap bile yazmıyor kampanya yapmışlar gelsinler bir cevap yazsınlar yazılımcısı yok mu bu adamların
mobilden giryorsun jant temizleyiciye ulaşamıyorsun ama google aratıyorsun ulaşıyorsun şimdi gönderecekmi göndermeyecekmi belli değil nasıl alacağız.

Bu foto iphone safaride yansıyan flowey sitesidir burdan girildiğinde boya koruma çalışmıyor - jant temizleyiciler yok bir çok ürün yok bulunamıyor.

googledan arattığımda ise ürünü buluyorum ve sepete ekliyorum ama şimdi nasıl işin içinden çıkacak bilemiyorum bunu satıp satmafığı belli değil sorun bu mesela

googledan girdiğimde anasayfayı detaylıca açıyor ama mobilden bağlandığımda açmıyor
Site bozuk başkan @Pro düzenleme yapılması lazım daha da kendiler uğraşsın benden bu kadar

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar site mobil uyumlu değil maalesef, iPhone ve Android telefonda denedim ikisinde de sonuç aynı. Bilgisayardan giriş yapma imkanınız varsa orda kategoriler giriş sayfasında çıkıyor ama boya koruma kategorisi hariç o link belki 2 yıldır aynı çalışmıyor googledan ürün aratarak ulaşabilirsiniz :) Sitedeki stok durumu gerçekten kötü ya da firma henüz güncelleme yapmadı bilemiyorum, umarım kendileri bizi aydınlatır gerçekten ciddi eksik var. Seramikli ürünler sözde aylar önce gelmişti hala bişey göremedik lütfen ilgilen bizimle :) @FloweyTurkiye

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Pro Bir daha siteye girme riski alamam, ekran görüntüsü için ama üye girişine tıkladığımda abidik gubidik sitelerde buldum kendimi... Pc için konuşuyorum bu arada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...