Duyuru Flowey Türkiye %30 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Merhaba uzun süredir detay malzemesi almıyordum konuyu görünce sipariş vereyim dedim.Saat 2 civarı sipariş verdim ve bir sorun olmadı.Yarın Flowey Türkiye ile sipariş veremeyen arkadaşlar için iletişime geçeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
kampanyanın başladığı gün yani 11 ağustosta ev12 şampuan sipariş geçtim, hem öncesinde hem sonrasında aradım kargolamayı sordum (cünkü daha önce R10 almıştım gelmesi 2 haftadan fazla sürmüştü) hızlıca kargolanacağı söylendi ancak o gün bu gün hala ses seda yok.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Pro başkan bir iletişim kurabildik mi forum sipariş verecek ama sanırım veremiyor ben görüşebilirim forum adına istersen iletişim no alabilirsem
Sitedeki sorunları hallettiklerini belirttiler, kargolarında günlük olarak çıkış yapıldığını belirttiler. Ayrıca siteye whatsapp iletişim hattı eklemişler oradanda irtibata geçebilirsiniz. Sorunsuz sipariş veriliyor şuan :)

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Herkese merhabalar;

Kampanyamızı 11 ağustos ta başlattık, sürecin başlamasıyla birlikte sitemizde bir takım sıkıntıların olduğunu gelen feedback lerden farkedince bir kaç gün site iyileştirmeleri için vakit kayıbımız oldu. Stoklarımız pazartesi günü güncellendi. Site de ilk ürün tıklandığında popup açılıyor ama sonradan düzeliyor, bu sorun da bir kaç güne çözülecektir. Pazartesi günü kargolamalar başladı, yaklaşık 40 sipariş aldık ve hepsi kargolandı. Saat 12:00 ye kadar gelen siparişler ekstra bir problem yaşanmazsa aynı gün kargolanmaktadır. Sipariş ile ilgili sorularınıza destek olması için whatsapp hattımız yeniden aktif edildi, sitenin sağ alt köşesinde ki whatsapp logosuna tıkladığınızda sipariş sorumlusunun telefonuna ulaşacaksınız, sabah 8:30 akşam 18:00 arasında destek sağlayacaktır.

Saygılarımla

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar;

Kampanyamızı 11 ağustos ta başlattık, sürecin başlamasıyla birlikte sitemizde bir takım sıkıntıların olduğunu gelen feedback lerden farkedince bir kaç gün site iyileştirmeleri için vakit kayıbımız oldu. Stoklarımız pazartesi günü güncellendi. Site de ilk ürün tıklandığında popup açılıyor ama sonradan düzeliyor, bu sorun da bir kaç güne çözülecektir. Pazartesi günü kargolamalar başladı, yaklaşık 40 sipariş aldık ve hepsi kargolandı. Saat 12:00 ye kadar gelen siparişler ekstra bir problem yaşanmazsa aynı gün kargolanmaktadır. Sipariş ile ilgili sorularınıza destek olması için whatsapp hattımız yeniden aktif edildi, sitenin sağ alt köşesinde ki whatsapp logosuna tıkladığınızda sipariş sorumlusunun telefonuna ulaşacaksınız, sabah 8:30 akşam 18:00 arasında destek sağlayacaktır.

Saygılarımla
Merhaba, R10 demirtozu sökücü 1 L 415 tl yaziyor. 1.3 demirtozu sokucu 500ml 158 tl yaziyor. 2 adet 1.3 alinsa 316 tl geliyor 2 adet fisfis siseyle birlikte 1lt den daha ucuz bu normal mi?

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Flowey 2.5 Nötr Yıkama Şampuanı ve S1 cam temizleyici aldım 1 litre.

İlk kez tecrübe edeceğim markayı. 2.5 ile 2.4 arasında kaldım şampuan olarak. Her ikisini de tecrübe etmiş biri varsa farklarını yazabilir mi, forumda 2.4 ile ilgili detay bulamadım. Atas pompada kullanacağım her iki şampuanı da.

Bu arada kampanyaya vesile olanlardan Allah razı olsun. %30 iyi oran. :) Eski kimyasaladamlar indirimlerini anımsattı.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Flowey 2.5 Nötr Yıkama Şampuanı ve S1 cam temizleyici aldım 1 litre.

İlk kez tecrübe edeceğim markayı. 2.5 ile 2.4 arasında kaldım şampuan olarak. Her ikisini de tecrübe etmiş biri varsa farklarını yazabilir mi, forumda 2.4 ile ilgili detay bulamadım. Atas pompada kullanacağım her iki şampuanı da.

Bu arada kampanyaya vesile olanlardan Allah razı olsun. %30 iyi oran. :) Eski kimyasaladamlar indirimlerini anımsattı.
2.4 prewash, ph10,5 hafif alkali
2.5 ise ph nötr kova şampuanı olarak belirtiliyor Umur

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
kampanyanın başladığı gün yani 11 ağustosta ev12 şampuan sipariş geçtim, hem öncesinde hem sonrasında aradım kargolamayı sordum (cünkü daha önce R10 almıştım gelmesi 2 haftadan fazla sürmüştü) hızlıca kargolanacağı söylendi ancak o gün bu gün hala ses seda yok.
güncelleme paylaşayım benim ürün akşam üzeri geldi paketlemesi çok iyiydi. her nekadar sitelerinde aksamalar olsa da firma iyi niyetli telaşemiz fuzuliymiş.

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam sen yazdıktan sonra bugün baktım, R10 311 tlye düştü.
Evet gördüm ben de ama hala pahalı. Geçen sene 5lt R10 fiyatı uygundu, alıyorduk ama bu fiyatlarla alınmaz malesef. Neyse, başka markalara yöneliriz artık.

Son düzenleme:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Siparişimi az önce teslim aldım.

43.5 lira kargo ödemesi çıktı, kargo bedava yazmasına rağmen. Firmaya iletişim bölümünden bu sorunu ilettim. (telefon numarasına ulaşılamıyor)

S3 cam temizleyici ve 2.5 şampuan almıştım. S3 sulandırılabilir diyor ama kıvamı kesinlikle 3d glass cleaner'ın sulandırılmışı gibi zaten. Çok sulandırılabileceğini zannetmiyorum. Hatta benim şu an sulandırdığım 3D bundan daha koyu mavi renkte.

Kargo ücreti canımı sıkmadı değil, şampuandan ekstra memnun kalmadıkça sanırım son flowey alışverişimdi. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...