Kayınpapa arabası en sevdiğim
Abi sayende focus cam gibi oldu maşaAllah
Bilt nasıl bu kadar zamanda pes etti anlamadım valla abi de infinity süper gidiyor
Kayınpapa arabası en sevdiğim
Abi sayende focus cam gibi oldu maşaAllah
Bilt nasıl bu kadar zamanda pes etti anlamadım valla abi de infinity süper gidiyor
Teşekkür ederim kardeşim, flowey in fianalllerini çok sebiuorum ben, kadife gibi bir finişi var, ha bi meg endurance kadar dayansın derseniz bu ürün üzer sizi. Onun dışında ben çok seviyorum, uygulaması çok çok rahat bir ürün.
Teşekkür ederim kardeşim, flowey in fianalllerini çok sebiuorum ben, kadife gibi bir finişi var, ha bi meg endurance kadar dayansın derseniz bu ürün üzer sizi. Onun dışında ben çok seviyorum, uygulaması çok çok rahat bir ürün.
Anladım abi demek istediğinizi, peki 3d magice göre nasıldır parlaklığı. Kendim aracı 2 haftada bir yıkadağım için dayanıklıkdan ziyade parlaklık daha ön planda benim için.
Anladım abi demek istediğinizi, peki 3d magice göre nasıldır parlaklığı. Kendim aracı 2 haftada bir yıkadağım için dayanıklıkdan ziyade parlaklık daha ön planda benim için.
3d den çok farklı bir ürün bu, 3d yaldır yaldır bir ürün. Biraz daha yıkamacı işi gibi parlayan bir ürün, bu satin bir finişi olan bir ürün, daha kaliteli ve kadifemsi bir finali var.
Üstad eline sağlık sonunda yıkaya bilmişsin .. Güzel bir temizlik günü olmuş. Bilt hamber a çok şaşırdım, reçete acaba 2 kat uygulamak olabilirmi ne dersin?
Üstad eline sağlık sonunda yıkaya bilmişsin .. Güzel bir temizlik günü olmuş. Bilt hamber a çok şaşırdım, reçete acaba 2 kat uygulamak olabilirmi ne dersin?
Senin uygulamadan beklentimiz yüksekti, bende şaşırdım. Valla hocam bu sefer bir de öyle deneyelim ama o yüzden olacağını zannetmiyorum, çünkü infinty de tek kat sonuçta.
Senin uygulamadan beklentimiz yüksekti, bende şaşırdım. Valla hocam bu sefer bir de öyle deneyelim ama o yüzden olacağını zannetmiyorum, çünkü infinty de tek kat sonuçta.
O konuda haklısın hocam ama mesela yeni ceramic Waxlarda iki kat uygulandığında parlaklığın belirgin olarak arttığı belirtilmişti. Araç çok fazlada kullanılmamış bu süre zarfında. Ben yaklaşık 1000km sadece Tekirdağ-Eskişehir arası yol yapmıştım. Yağmur, karla karışık yağmur vb. gerçekten zorlu şartlardan geçti. Şaşırdım gerçekten birşey diyemedim. İnfinity nin durumundan ziyade 50 gün ve minimum oranda trafiğe çıkmış bir araçta yan paneller hariç kalmamış double speed Wax.
Ha bu arada yazmayı unuttum, Tavan Kaputun Bilt kısmı ve bagaj kapağının üst kısmına da Sonax bsd ile yama yaptım. Bu kısımlar korumasız kaldığı için Koch pw nin boncukları pek hoşuma gitmemişti.
Eve gelip park ederken daha yağmur başladı. Benim makus talihim
Testler yine kalite kokuyor masterım
Bu makus talihin aynından bende de var yıkıyorum ertesi güne çamurla karışık yağmur yağıyor araba da siyah olunca toz torpak oluyor
Testler yine kalite kokuyor masterım
Bu makus talihin aynından bende de var yıkıyorum ertesi güne çamurla karışık yağmur yağıyor araba da siyah olunca toz torpak oluyor
Ellerine sağlık abi. Güzel gözlem oldu sayende yalnız bilt beni de şaşırttı. Açıkçası performansının bir süre daha devam edeceğini düşünmüştüm konunun başında
Ellerine sağlık abi. Güzel gözlem oldu sayende yalnız bilt beni de şaşırttı. Açıkçası performansının bir süre daha devam edeceğini düşünmüştüm konunun başında
Teşekkür ederim kardeşim, valla bende şaşırdım bu kadar fark beklemiyordum hatta bily geçer diye bekliyordum, bu sebep ile bir de Murat'ın arabada deneyecem. Bir sağlamasını yapacam yani Allah kısmet ederse.