Ford Focus Detailing İnfinty SuperGloss vs Bilt hammer Double Speed wax test

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kayınpapa arabası en sevdiğim :taraa:
Abi sayende focus cam gibi oldu maşaAllah :nazar:
Bilt nasıl bu kadar zamanda pes etti anlamadım valla abi de infinity süper gidiyor :alkisss:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kayınpapa arabası en sevdiğim :taraa:
Abi sayende focus cam gibi oldu maşaAllah :nazar:
Bilt nasıl bu kadar zamanda pes etti anlamadım valla abi de infinity süper gidiyor :alkisss:
Eyvallah kardeşim, Bilt beni de şaşırttı Valla, hatta inanamadım bir de Murat'ın kaputta deneyecem. Rövanşı yapacaz.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, finaller insanın içini rahatlatıyor resmen.:) Flowey Brillant tire'den parasına göre memnun musunuz?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi ellerine sağlık, finaller insanın içini rahatlatıyor resmen.:) Flowey Brillant tire'den parasına göre memnun musunuz?
Teşekkür ederim kardeşim, flowey in fianalllerini çok sebiuorum ben, kadife gibi bir finişi var, ha bi meg endurance kadar dayansın derseniz bu ürün üzer sizi. Onun dışında ben çok seviyorum, uygulaması çok çok rahat bir ürün.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim kardeşim, flowey in fianalllerini çok sebiuorum ben, kadife gibi bir finişi var, ha bi meg endurance kadar dayansın derseniz bu ürün üzer sizi. Onun dışında ben çok seviyorum, uygulaması çok çok rahat bir ürün.
Anladım abi demek istediğinizi, peki 3d magice göre nasıldır parlaklığı. Kendim aracı 2 haftada bir yıkadağım için dayanıklıkdan ziyade parlaklık daha ön planda benim için.:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Anladım abi demek istediğinizi, peki 3d magice göre nasıldır parlaklığı. Kendim aracı 2 haftada bir yıkadağım için dayanıklıkdan ziyade parlaklık daha ön planda benim için.:)
3d den çok farklı bir ürün bu, 3d yaldır yaldır bir ürün. Biraz daha yıkamacı işi gibi parlayan bir ürün, bu satin bir finişi olan bir ürün, daha kaliteli ve kadifemsi bir finali var.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Üstad eline sağlık sonunda yıkaya bilmişsin :mutlu:.. Güzel bir temizlik günü olmuş. Bilt hamber a çok şaşırdım, reçete acaba 2 kat uygulamak olabilirmi ne dersin?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstad eline sağlık sonunda yıkaya bilmişsin :mutlu:.. Güzel bir temizlik günü olmuş. Bilt hamber a çok şaşırdım, reçete acaba 2 kat uygulamak olabilirmi ne dersin?
Senin uygulamadan beklentimiz yüksekti, bende şaşırdım. Valla hocam bu sefer bir de öyle deneyelim ama o yüzden olacağını zannetmiyorum, çünkü infinty de tek kat sonuçta.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Senin uygulamadan beklentimiz yüksekti, bende şaşırdım. Valla hocam bu sefer bir de öyle deneyelim ama o yüzden olacağını zannetmiyorum, çünkü infinty de tek kat sonuçta.
O konuda haklısın hocam ama mesela yeni ceramic Waxlarda iki kat uygulandığında parlaklığın belirgin olarak arttığı belirtilmişti. Araç çok fazlada kullanılmamış bu süre zarfında. Ben yaklaşık 1000km sadece Tekirdağ-Eskişehir arası yol yapmıştım. Yağmur, karla karışık yağmur vb. gerçekten zorlu şartlardan geçti. Şaşırdım gerçekten birşey diyemedim. İnfinity nin durumundan ziyade 50 gün ve minimum oranda trafiğe çıkmış bir araçta yan paneller hariç kalmamış double speed Wax.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ekli dosyayı görüntüle 19379
Ekli dosyayı görüntüle 19380
Ekli dosyayı görüntüle 19381
Ekli dosyayı görüntüle 19382
Ekli dosyayı görüntüle 19383
Ekli dosyayı görüntüle 19384
Ekli dosyayı görüntüle 19385
Ekli dosyayı görüntüle 19386
Ekli dosyayı görüntüle 19387
Ekli dosyayı görüntüle 19388
Ekli dosyayı görüntüle 19389

Ha bu arada yazmayı unuttum, Tavan Kaputun Bilt kısmı ve bagaj kapağının üst kısmına da Sonax bsd ile yama yaptım. Bu kısımlar korumasız kaldığı için Koch pw nin boncukları pek hoşuma gitmemişti.

Eve gelip park ederken daha yağmur başladı. Benim makus talihim:)

Ekli dosyayı görüntüle 19390
Ekli dosyayı görüntüle 19391
Ekli dosyayı görüntüle 19392
Ekli dosyayı görüntüle 19393
Ekli dosyayı görüntüle 19394
Ekli dosyayı görüntüle 19395

Videomuzuda bırakalım her zamanki gibi, uygulamaların daha içerikli kısımları vedeoda.

Testler yine kalite kokuyor masterım:dangeer:
Bu makus talihin aynından bende de var yıkıyorum ertesi güne çamurla karışık yağmur yağıyor araba da siyah olunca toz torpak oluyor:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Testler yine kalite kokuyor masterım:dangeer:
Bu makus talihin aynından bende de var yıkıyorum ertesi güne çamurla karışık yağmur yağıyor araba da siyah olunca toz torpak oluyor:)
Teşekkür ederim sayın doktorum, ya ben Antalya gibi yerde yazın bile yağdırdım o yağmuru :) Hele bu mevsimlerde hiç şaşmaz.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Supergloss bende durduğu yerde bozularak üzmüştü beni abi :yazik: emeğine sağlık abi :cicek:

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Eline sağlık abi, yine güzel bir test olmuş. Forumda bir kaç konudan okuduğum kadarıyla kesin bilt birinci olmustur dedim ama sonuca şaşırdım

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık abi. Güzel gözlem oldu sayende yalnız bilt beni de şaşırttı. Açıkçası performansının bir süre daha devam edeceğini düşünmüştüm konunun başında

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık abi. Güzel gözlem oldu sayende yalnız bilt beni de şaşırttı. Açıkçası performansının bir süre daha devam edeceğini düşünmüştüm konunun başında
Teşekkür ederim kardeşim, valla bende şaşırdım bu kadar fark beklemiyordum hatta bily geçer diye bekliyordum, bu sebep ile bir de Murat'ın arabada deneyecem. Bir sağlamasını yapacam yani Allah kısmet ederse.
Eline emeğine sağlık master. Videodaki bayrak sabırları zorlamış sonra tekmeyi yiyor :kop:

Bu arada resimdeki köpüklerin olayı nedir abi?
Bayrak sabrımı sınadı ya:)
O pasta hocam, tam polisaja başlayacaktım aklıma resim geldi, yüzey çok okside idi, resim çekeyim dedim öncesi sonrası için.